Girly instagram-accounts? Dit zijn mijn persoonlijke favorieten.
20/11/2014


girly instagram-accounts

Vertroetel jezelf met een maskertje, pak er een kopje hot choco bij en blader door de leukste (en mijn favoriete!) girly Instagram-accounts van dit moment. Let op: Bereid je voor op een overload aan kleurijk finger food, ab fab outfits en fluffy viervoeters. Deze kiekjes zijn al helemaal niet geschikt voor lezers met een lichte afkeer voor roze.

girly instagram-accounts irene van guin

@irenevanguin – Hou je van girly jurken én van food? Dan is het Instagram-account van blogger Irene jouw digitale walhalla. Ook post ze de mooiste foto’s van luxe beautyproducten én deelt ze volop interieurinspiratie.

girly instagram-accounts design eat repeat

@designeatrepeat – Degene die me al een tijdje volgen, weten dat ik groot fan ben van Design. Eat. Repeat. Haar kleurrijke en zéér girly designs deelt ze niet alleen op haar blog, maar ook via Instagram. Een waar pareltje voor je feed.

girly instagram-accounts kerstinsc

@kerstinsc – Deze 16-jarige Duitse heeft al meer dan 16.000 volgers en dat heeft ze niet voor niets: van een sneak peek van haar ontbijt (pannenkoeken!) tot haar girly garderobe. Met haar blonde lokken en voorliefde voor Lauren Conrad en Magnums is ze misschien een typisch tienermeisje, maar wat post ze jaloersmakende foto’s.

girly instagram-accounts malin dahl

@malin_dahl – Ook de Noorweegse Malin is een typisch meisje waarvan je afvraagt of ze eigenlijk nog wel iets doet naast al dat shoppen, eten van fotogeniek finger food en tijdschriften lezen. Niet dat ik klaag natuurlijk. Het levert in ieder geval de meest girly kiekjes op.

girly instagram-accounts anna kappos

@annakappos – Nog een buitenlandse beauty in mijn Instagram-feed: de Grieks/Nederlandse-student Anna. Van kleurrijke quotes en prachtige bossen rozen tot roze tags en ‘onze’ takkie. Ook een must-follow voor iedereen met een voorliefde voor minimalistische kiekjes.

girly instagram-accounts vanessalesecret

@vanessalesecret – Je begint je toch zo onderhand af te vragen, waarom jouw tienerleven zo verdomd moeiljk is terwijl anderen er zo doorheen lijken te fietsen. Ook de Duitse Vanessa deelt aan de lopende band ‘to-good-to-be-true-but-hé-it’s-Instagram’-foto’s. Ach, wij lurken gewoon vrolijk mee.

girly instagram-accounts milkbubbleteablog

@milkbubbleteablog – De meest girly Instagram-feed du jour. De Engelse Becky is met haar gelijknamige blog één van mijn meest favoriete bloggers ever en ik vind het dan ook heerlijk om zo een kleine sneak peek te krijgen in haar leven. En even serieus: is haar teckel niet té leuk?

Wat is jullie favoriete girly Instagram-accounts?



0 reacties