Favoriete series op dit moment (Editie November 2014)
17/11/2014


favoriete series

Nu het kouder wordt, is het nóg verleidelijker om op de bank te kruipen met een goede serie. Ook ik kan de verleiding van cliffhangers niet weerstaan en verslind (meestal met vriend) de ene naar de andere serie. Dit zijn mijn favoriete series van dit moment. 
Pretty Little Liars
Als ik een avondje voor mezelf heb, vind ik het heerlijk om deze serie op te zetten. Het is een échte chickflick, lekker Amerikaans, maar ook zó ontzettend spannend. Tenminste, als je net als mij de spanningstolerantie hebt van een mier. En niet te vergeten: het turbulente tienerleven van Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn gewoonweg ontzettend verslavend om te volgen. Als ik hieraan begin, zorg ik er dan ook altijd voor dat ik tijd heb voor minstens twee afleveringen. Ik ben nu bij seizoen 2, dus ik heb nog wat afleveringen te gaan, bitches – love A.

Once Upon A Time 
Prince Charming, Snow White, Red Riding Hood… Bij deze sprookjesfiguren denk je misschien meteen aan een zoetsappige verhaallijnen, maar Once Upon A Time is allesbehalve een serie voor de weekhartige. Het geeft een nieuwe kijk op de klassieke sprookjes en laat je letterlijk tussen de lijntjes lezen. Is Peter Pan echt wel een good guy? En hoe gemeen is de evil queen? Echt. Ik zal nooit meer hetzelfde naar een Disneyfilm kunnen kijken.

Game Of Thrones 
Dit is een serie waar ik met een voorliefde voor girly series wel even in moest komen, maar waar ik nu echt niet meer zonder kan. In mijn ogen is Game Of Thrones één van de beste series ooit gemaakt. Het enige nadeel? Ieder seizoen heeft maar 10 afleveringen en je moet vaak een jaar lang wachten op het volgende seizoen. Iets waarvan ik behoorlijk chagrijnig kan worden, maar ik weet: het is het wachten absoluut waard.

Orange Is The New Black
Nóg zo’n serie waarvan het wel eeuwen lijkt te duren voordat er weer een nieuwe aflevering komt. Wat is dat toch? Deze serie zijn mijn vriend en ik puur begonnen uit peer pressure: dit was zo’n bujubelde serie dat we toch wel nieuwsgierig waren waar iedereen het nou over had. En nee: we hebben er geen moment spijt van gehad. Het is een (met vlagen) grappige serie en er zitten echt geweldige karakters tussen. Mijn favoriet? Red. Mijn vriend en ik vinden het dan ook hilarisch om haar na te praten. Wvvanna vatch anothurrr eppisode dáárrrling?

Wat zijn jullie favoriete series?

Categorie: TV and Movies


2 reacties


    2 november 2015

    Once upon a time moet ik terug opnieuw bekijken, ik volgde op dat moment te veel series waardoor ik niet meer kon volgen. Game of Thrones staat nog op het lijstje om te bekijken. Mijn andere favorieten zijn The 100, The walking Dead en op dit moment ook Nashville.    11 november 2015

    De eerste 2 series ben ik het helemaal mee eens, daar ben ik zeker ook aan verslaafd. De andere 2 kan ik gewoon niet in komen. Nu al een paar keer geprobeerd er mee te beginnen, maar loop steeds na 1 a 2 afleveringen vast. Wat ik wel graag kijk is The walking dead, Revenge en Better call Saul.