Sweet Snaps #13: Kerst Kriebels, Schoolagenda & Puppy -
16/11/2014


Is het héél erg als ik zeg nu al ongelofelijk veel zin te hebben in kerst? Schaamteloos lange sessies bij de verwarming, Love Actually op repeat en gezellige gourmetten met familie… Het is natuurlijk nog lang niet zover. Wel mocht ik deze week alvast (letterlijk!) voorproeven dankzij mijn nieuwe HEMA-blog, knuffelde ik met een puppy en was ik bezig met de laatste loodjes voor de Fashionista Schoolagenda 2015 – 2016. Kijk je mee?

 * What does the fox say?! Ik had echt een instant crush op dit schattige bord van de HEMA. Waarvoor ik ‘m ga gebruiken, weet ik nog niet. Maar hé: het staat in ieder geval heel gezellig in mijn kamer en ik krijg er nu al kerst kriebels van. * Voor het eerst in een lange tijd weer eens een selfie genomen met mijn iPhone. Ola! * De té schattige Franse bulldog van mijn schoonzusje: Buddy! Extra lief: toen ik op zondagochtend mijn wekelijkse tosti aan het maken was, ging hij op mijn voet liggen. #drool

 * Nieuwe toevoeging op mijn site: de GIF-sidebar. Ik vind het heerlijk om herkenbare uitspraken en bijpassende GIF’s met jullie te delen en besloot dan ook deze een vaste plek te geven op mijn blog. Wat vinden jullie? * En blog numero vier is ook alweer onderweg naar de digitale inbox van HEMA. De opdracht van deze maand? ‘Kerst Blijmakers’. Tja. Daar hoort uiteraard een gingerbread man bij. * Ook was ik afgelopen donderdag voor het eerst in lange tijd weer op de Fashionistar-redactie te vinden. Hebben jullie het nieuwe nummer al gespot?

* Alweer druk bezig met de laatste loodjes van de Fashionista Schoolagenda 2015 – 2016(!). Oooh, het is allemaal weer zó spannend. Eén ding is zeker: het wordt weer een echt pareltje voor in je schooltas. Beloofd! * Sippen van alweer mijn tweede glas vegan chocolademelk. * Nu ik eindelijk weer kan genieten van een warme kop hot choco, kan ik nu eindelijk ongegeneerd wegzwijmelen bij anderen hot choco foto’s. Hoe gaaf is deze knitted mok?! Géén idee waar je deze kan kopen, maar. Ik. Wil. ‘M. HEBBEN!

Volgen jullie mij al via Instagram? Tot en met vanavond 23.59 maak je nog kans op dit súperleuke pakket.

Categorie: Personal


0 reacties