Project Positief - Huwelijksaanzoek, Droombaan & Lachbuien -
06/11/2014


Als je ook maar één blik op de blog van Dagmar hebt geworpen, dan is het je vast wel opgevallen dat het een digitaal vuurwerk van positiviteit en bemoedigende woorden is. Ook is ze het brein achter de ‘Project Positief’-tag, welke Joyce zo lief was om aan mij door te geven. Tijd om mijn digitale sparkle op te lichten.

Wat is je favoriete quote en waarom?
You were born to be real, not perfect” Een quote van -jawel- Demi Lovato die ik pas geleden via Pinterest heb ontdekt. Ik vind deze quote zoveel omvattend. Een soort radical self love om je eraan te herinneren dat je helemaal oké bent zoals je bent. In welke vorm je dan ook gegoten bent.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can! 
Het mogen werken bij een tijdschrift is altijd mijn grote droom geweest. Om daar wat specifieker in te zijn: schrijven voor Cosmopolitan is altijd mijn ‘als-deze-droom-uitkomt-val-ik-flauw’-wens geweest. Het was dan ook een onwerkelijk moment toen ik dit jaar te horen kreeg dat ik voor mijn droomblad mocht werken. Iets waarvan ik eigenlijk had verwacht dat dit nog ver in de toekomst zou liggen. Het enige wat ik nu nog graag zou willen, is vaker celebrities interviewen. En nee: vliegen naar L.A. vind ik absoluut geen probleem. Wanneer mag ik vertrekken?

Wat betekent geluk voor jou? 
Count your blessings. In de bus, trein of gewoonweg op de bank zitten en beseffen wat een bizar, geweldig leven je wel niet hebt. En daar heel (héél!) dankbaar voor zijn.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken? 
Mijn vriendinnen en mijn vriend. Mijn vriendinnen hebben altijd wel bemoedigende woorden voor me als ik een moment van onzekerheid heb. Maar de ultieme blijmaker in mijn leven, is denk ik wel mijn vriend. Met een simpele blik kan hij me al aan het lachen maken.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Je mag me alleen wakker maken onder de volgende omstandigheden: Mijn vriend wil met me trouwen, Liam Hemsworth wil met me trouwen óf iemand heeft ontdekt dat eenhoorns bestaan (en het toeval wil dat er zojuist eentje door mijn straat galoppeert).

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui? 
Op mijn verjaardagsfeestje toen één van mijn beste vriendinnen in geuren en kleuren vertelde hoe ze op haar derde dag als serveerster bij een pizzaria, een pizza liet vallen en een kind aan het janken kreeg. Bravo!

Op welke prestatie ben je ontzettend trots? 
Ben ik heel arrogant als ik niet kan kiezen of ben ik dan gewoon héél erg gelukkig? Ik ben er nog niet over uit. Er zijn heel veel dingen waar ik stiekem heel trots op ben: mijn lieve vriend, mijn baan als freelance redacteur, dit blog waar ik dagelijks zoveel leuke reacties op mag ontvangen… Het maakt me allemaal blij en tegelijkertijd zó ont-zet-tend trots.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Het maakt niet uit wat anderen zeggen: doe datgene wat jou blij maakt en geluk volgt vanzelf. Heeft iemand kritiek? Shake it off.

Zo. Dat was mijn portie positiviteit van vandaag. Het was haast onmogelijk om een blogger te vinden die deze tag nog níét heeft gedaan, maar gelukkig heb ik nog een aantal leuke meiden kunnen vinden: Frauke, Justine en Lisanne – ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden.

Wat is jullie ultieme tip om positief te blijven?

Categorie: Personal


0 reacties