Mijn Verjaardagscadeautjes: Taylor Swift, Kookboek & Frozen -
05/11/2014



De roze en zilveren ballonnen hangen nog in mijn kamer, als aandenken aan een geweldige verjaardag. Voor degene die het hebben gemist: vorige week mocht ik 23 kaarsjes uitblazen. Naast me volproppen met unicorn-taart, heb ik ook een heleboel leuke cadeautjes mogen ontvangen. Benieuwd wat ik heb gekregen?

Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik helemaal weg ben van de film Frozen. Iets specifieker: van het nummer Let It Go. En Love Is An Open Door. EN In Summer. Oké, ik denk dat ik mijn punt heb gemaakt. Superblij was ik dan ook toen ik de DVD van deze Disneyfilm kreeg. Nu kan ik mijn vriend eindeloos irriteren. Ook kreeg ik deze prachtige statement necklace – in mijn favoriete kleur! Is het geen beauty?

Met Shake It Off als mijn anthem wilde ik dolgraag de allernieuwste CD van Taylor Swift hebben. Een happy jump moest er dan ook vanaf toen ik de Deluxe Edition uitpakte. “We wisten niet precies wat het verschil was, maar Deluxe klonk beter,” aldus mijn vriendin. Wiehoe! Dat betekent dus extra tracks en deze gave polaroids van Tay-Tay.

Op aanraden van Elise en Nina check ik regelmatig het ‘5 Or Less’-recept op Chicks Love Food. Hun gelijknamige boek stond dan ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik bedoel: 5 of meer ingrediënten… Dat kan zelfs ik als anti-keukenprinses nog wel aan. Toch? Ook kreeg ik een supergaaf sushi-pakket met schaaltjes, bordjes én natuurlijk ingrediënten voor de sushi. Als ik binnenkort een vrije middag heb, ga ik zeker aan de slag.

Don’t grow up, it’s a trap” Ik kon niets anders dan keihard lachen toen ik deze notebook uitpakte. Extra leuk: mijn beste vriend had een unicorn aan de binnenkant gekrabbeld met een lief verjaardagsbericht (iets waar ik zelf pas later achterkwam). Zó leuk! De cupcake potloden waren uiteraard een (bijpassende) match made in heaven.

Op mijn verjaardag plofte er ineens een dik pakketje van Fashionista op mijn deurmat. Wat bleek? Hadden mijn Fashionista-collega’s me een aantal cadeautjes toegestuurd voor mijn verjaardag. Zo ontzettend lief. Naast het lieve kaartje kreeg ik dit mooie Kerstpalette van The Body Shop, nieuwe haarproducten van Schwarzkopf  en NYC naggelak. Een mooie aanwinst in mijn stash.

Hoot, hoot! Hoe cute is deze uiltjestheepot? Het is in mini-formaat inclusief kopje. Perfect als ik weer eens een avond voor mezelf heb gepland (lees: een Pretty Little Liars-marathon met héél veel chocola) en ik geen zin heb om een tiental keer op en neer te lopen om drinken te pakken. Ook zat er dit theedoosje bij. Nu móét -nee: wíl- ik wel vaker thee drinken.

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes?

Categorie: Personal


0 reacties