Sweet Snaps #11: Unicorn Taart, Beertjes Chips & Schaatsen -
02/11/2014


Terwijl ik nog aan het bijkomen ben van een gezellig verjaardagsfeestje, klopt november alweer vrolijk op de deur. Het enige wat ik over de sweet snaps van deze week kan zeggen, is: bereid je voor op een he-le-boel verjaardagsplaatjes. Stukje unicorn-taart, anyone?

 * Poedertje hier, nog een extra likje mascara daar: op zaterdagochtend zat ik (zo) fris en fruitig (mogelijk) voor de camera om wat smoelen shots te maken voor wat aankomende posts. Gelukkig niet voor niets: de Ask Me Anything werd door verrassend veel bezoekers gelezen. * Zaterdagavond plofte ik met mijn vriend op de bank met een zak berenchips. Long time, no see eat! * Afgelopen maandag ging ik met mijn moeder en vriend naar de Ikea om een nieuw bureau en bureaustoel uit te zoeken voor mijn verjaardag. Binnenkort een post over mijn vernieuwde werkplek. Echt. Ik ben er zó blij mee!

 * De perfecte start van mijn verjaardag: mijn vriend die om half 1 ‘s nachts stiekem naar beneden dribbelt om deze muffin te versieren en met vuurwerk en al deze zingend en wel komt serveren.*Zoals jullie in deze post konden lezen gingen mijn vriend en ik op mijn verjaardag schaatsen. Aanschouw: één van onze zeldzame ‘selfie’ foto’s samen. * Ooooh, ik heb zoveel leuke cadeautjes gekregen op mijn verjaardag. Binnenkort zal ik ze met jullie delen, maar hier alvast een kleine sneak peek.

* IT’S SO FLUFFY! Een zelfgemaakte (pure) chocoladetaart mét een unicorn van poedersuiker. Wat wil je nog meer? Oh: en de taart was werkelijk goddelijk lekker. Yum! * Nadat ik woensdag ook nog in sluimerstand heb doorgebracht, moest ik donderdag weer even hard aan de bak voor school en met wat klussen. Een zéér welkome afleiding was dan ook al jullie enthousiaste reacties op de post ‘Zo scoor je een baan bij een tijdschrift‘. * De week sloot ik af bij mijn eigen droombaan: op de redactie van Cosmopolitan. Hoe leuk is trouwens deze muur bomvol fashion inspiratie, snoezige katten én (blote) mannen?

Hoe was jullie week?

Categorie: Personal


1 reactie


    30 september 2015

    alu7NM Major thankies for the blog article.Really thank you! Great.