Dingen om te doen met je vriend: anti-verveel tips voor koppels
26/12/2014


dingen om te doen met je vriend

Een date met je (beste) vriend is iedere keer weer een uitdaging. Jij zit niet te wachten op een potje Call Of Duty en hij niet op een semi-diepgaand ‘Wat zal ze nou bedoelen met dit sms’je?!’-gesprek. Wat kun je doen zónder dat zijn testosteron de kamer uit kruipt? Dit zijn originelen dingen om te doen met je vriend.

Speel Mario Kart. Of vrijwel ieder ander spel waar een controller voor nodig is. Liefst ook met een tikkie geweld. Tegenstanders dwarszitten met rondvliegende bananenschillen telt natuurlijk ook.
Kijk een film. Skip alle dvd’s met roze omhulsels en bijschriften als ‘de meest romantische komedie van het jaar’. Kies liever voor een film als White House Down. Channing Tatum voor jou, gewelddadige actiescènes en humor voor hem.
Pizza’s maken. Samen cupcakes maken, kan je vergeten. Maar hé: liefde gaat nog steeds door de maag en laten jullie nou allebei knikkende knieën krijgen van gesmolten kaas.
Ga borrelen. Ben je het he-le-maal zat om altijd aan huis vastgekluisterd te zitten. Doe eens een drankje in de plaatselijke kroeg. Dus zó voelt het om weer eens te daten.
Volg een slipcursus. Hij een adrenalinekick, jij een kleine mini-hartaanval.
Houd een wedstrijd. Eerlijk is eerlijk: jongens houden wel van een beetje competitie. Mijn suggestie: daag hem uit voor een Chubby Bunny-wedstrijd. Als voorproefje: ziet het er dus uit als jongens zich hieraan wagen.
Doe iets sportiefs. Ga bijvoorbeeld samen naar een klimwand of waag je aan paintballen. Natuurlijk laat je hem (en zijn mannelijk ego) het voortouw nemen.
Breng een bezoek aan de bioscoop. Wat is hij opgelucht als jij twee uur verplicht even níéts mag zeggen.
Indoor picknicken. Sla allerlei lekkers in bij de supermarkt en maak er een schaamteloos vreetsessie van.
Volg een workshop. Het liefst zo bizar mogelijk. Zoals ‘Schilderen als Bob Ross’. En nee: dat is niet die gast uit Friends
Treinhoppen. Moeilijk, maar ontzettend leuk: stap random in een trein en zie eens waar het jullie heen brengt. Of tik met je ogen dicht een plaats aan op de kaart en probeer daar te komen. De ultieme uitdaging.
Kruip in een photobooth. Heb je weer genoeg input voor Instagram én dat leegstaande fotolijstje.

Welke dingen om te doen met je vriend vind jij het allerleukst?



0 reacties