Things that made my week...#142 -
27/12/2014


Kijk mijn vriend en ik eens lief wezen op Tweede Kerstdag – soort van. We probeerden nog de oppaskatten over te halen hun inner Doutzen Kroes te channelen, maar ze hadden er helaas weinig zin in. Deze week hielp ik een vriendin bij een fotoshoot, was er onzekerheid wie de échte vader van Harry Potter is en had ik wel een heel -erm- triestig kerstontbijt.

  • Vriendin als we de foto’s van de promoshoot voor nieuwe girl platform aan het bekijken zijn: “Hier probeer ik te knipogen… Oh nee. Zo lach ik gewoon.”
  • Als de vader van diezelfde vriendin vraagt wie haar make-up zo mooi heeft gedaan. “Oh, dat is een meisje die bij de M.A.C. werkt” *vader kijkt me bedenkelijk aan* “Dat is een groot make-upmerk.” Hij vroeg zich al af waarom iemand die verantwoordelijk is voor je Happy Meal, zo goed is met eyeliner en lipstick.
  • Een middag alleen thuis zijn om vervolgens jezelf te trakteren op chocoladefondue én een mini-marathon Pretty Little Liars. Lees: pan met gesmolten chocolade op schoot en genieten maar. #heaven
  • Meer dan 1000 volgers via Instagram behalen. Wiehoe! #makesmehappy
  • Nadat mijn vriend en ik Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 hebben gekeken. Vriend: “Maar. Ik snap het niet… Is Sneep nou de vader van Harry?” Je snapt: ik kwam niet meer bij.
  • Mijn schoonvader die minstens net zo dol is op All You Need Is Love als ik. Tot ergernis van mijn vriend en andere familieleden die hierdoor ieder jaar noodgedwongen moeten kijken en een “ssst!” krijgt toegeworpen als ze ook maar íéts zeggen. Zeldzaam moment dat ik compleet oké ben met een dictatuur.
  • Vergeten om boodschappen te doen voor het kerstontbijt, om zo noodgedwongen op kerstochtend op een ietwat taaie boterham met pindakaas te moeten knabbelen. En een bonbon om het een beetje te compenseren.
  • Oppaskat die als kerstmaal een duif had gevangen en ontleed op de bank in de woonkamer. Feliz navidad.

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


0 reacties