Koken met cola en nog méér vreemde dranken: van champagne tot Sprite.
11/01/2015


koken met cola champagne sprite
Ik zou mezelf eerder bestempelen als een keukenkluns dan als een keukenprinses, maar een beetje experimenteren met bijzondere recepten vind ik wel héél fun. Tijdens het rondneuzen naar nieuwe recepten, heb ik dan ook één vuistregel: hoe vreemder, hoe liever. Koken met cola, champagne, sprite… Dit zijn de meest vreemde drankjes om mee te koken. Zou jij het durven?

Coca-Cola – Je zal me niet snel frisdrank zien drinken, maar als ik eens behoefte heb aan een sugar rush dan kies ik voor Cola. Ik viel dan ook bijna van mijn bureaustoel toen ik las dat je met cola kon koken. Wát?! Zo geschiedde: mijn allereerste eerste Coca-Cola Cake. Waarbij ik om de vijf seconden een hysterisch blik wierp op de oven. “Is het al verbrand?”

Champagne – Bij uitstek geschikt voor de feestdagen: koken mét champagne. Natuurlijk giet de échte kokin wel vaker een scheut wijn in haar diner, maar wat mij betreft is champagne toch een tikkie meer bijzonder. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze champagne cake pops? Feestelijkheid in het kwadraat.

Sprite – Een drankje wat ik normaal gesproken niet drink, maar waar voor het volgende recept graag een uitzondering voor maak. Want heus er bestaat zoiets als Skinny Funfetti Cucpakes. I kid you not. Erm… Wie dat gelooft? Nou…. Ik wil het natuurlijk best proberen. Als je écht aandringt ;-)

Koken met cola, champagne of sprite: zou jij het eens willen proberen?



0 reacties