WIN! Illustratie van jezelf -
12/01/2015


Dingen waar ik stiekem echt een kick van krijg: nieuw talent ontdekken. Dagelijks snuffel ik rond op vele nieuwe blogs mét potentie, maar mijn hart ging als een speer tekeer toen ik de blog van Silvana ontdekte. Bomvol kleurrijke foto’s en illustraties met een knipoog. Een aantal digitale muntthee’s verder, hebben we nu een ontzettend toffe samenwerking…

Als 21-jarige illustratie studente aan de Willem De Kooning Academie in Rotterdam is Silvana namelijk een kei in mooie illustraties maken. Toen ze op haar blog de winactie had om een geïllustreerde kerstkaart van jezelf te winnen, schroomde ik -hoe ijdel ook- niet terug om deel te nemen. Ik sprong een gat in de lucht toen ik één van de gelukkige winnaars bleek te zijn. Even serieus: hoe waanzinnig gaaf is deze kerstkaart? Mét (op verzoek!) een rendier. Vervolgens bedacht ik: ik wil jullie óók blij maken met een illustratie van haar hand. Gelukkig was Silvana hartstikke enthousiast over mijn voorstel en is ze zelfs bereid om niet één, maar drie(!) illustraties onder jullie te verloten.

Heb je altijd een illustratie van jezelf willen hebben? Dit is je kans!

Laat ook zeker even een reactie achter dát je meedoet en hoe je geïllustreerd zou willen worden (go nuts!). Een dosis inspiratie nodig? Je kan hier en hier even haar portfolio doorbladeren wat deze talentvolle chick allemaal in huis heeft (ik beloof: ze kan zelfs méér).

Zo. Nu hou ik op met mijn online girl crush gebrabbel en laat nog maar één vraag liggen bij jullie…

Hoe zou jij geïllustreerd willen worden?

Psssst! Ben jij al vriendjes met mij op Facebook? Meedoen met deze winactie kan t/m zondag 1 februari 2015.  

Categorie: Win


0 reacties