Things that made my week... #147 -
31/01/2015


Ola! Afgelopen week was ik vooral veel thuis om keihard te knallen voor mijn scriptie. Toch maakte ik ook nog een heleboel leuke dingen mee. Zo bleek ik mijn eigen bedrijfsmascara te hebben, had ik een nieuwe ‘lunch break’-obsessie en onderging ik een digitale geslachtsverandering. Benieuwd?

  • Onbekende man wanneer ik de treincoupé instap: “ZO!” *ik schrik me kapot* “Als ik niet wakker was, dan ben ik het nou. Goedemorgen, schoonheid!” Eeeeuhm… Goedemorgen?
  • Wanneer de broek van een collega tijdens de fotoshoot constant onder het groene doek verschijnt en ik -als flapuit- maar één mogelijke oplossing wist te bedenken: “BROEK UIT!”
  • Zwager tegen schoonzus: “Jij kan nooit naar het winkelcentrum gaan en níéts kopen.” Schoonzus beledigd: “Helemaal wel” *stilte* “…Als de winkels dicht zijn.”
  • Een mail in de inbox van Tilburg University: “Beste Ton, Vorige week ontving je van ons een persoonlijke uitnodiging.” Wat ‘persoonlijk’. Ik héét niet eens Ton.
  • Mijn huidige ‘lunch break’-obsessie: Sister Wives. Sommige mensen verbazen zich misschien over het feit dat die vrouwen er oké mee zijn om met dezelfde man getrouwd te zijn. Ik verbaas me erover dat überhaupt vier vrouwen zijn die seks met hem willen. sorrynotsorry
  • VERRASSING! Ik heb mijn eigen make-upcollectie gelanceerd. Oké. Niet waar. Maar blijkbaar is er wel een speciale Younique-mascara in de omloop. Deze kan natuurlijk niet anders dan fantástisch zijn ;-)
  • Wanneer de sportinstructrice vertelt dat ze ‘vroeger’ nog helemaal tot haar tenen kon rekken tijdens het strekken. Dat je op dat moment nét blikken kruist met een meisje van jouw leeftijd die -net als jou- niet eens verder komt dan de knieën. Lees: spontane lachbui.
Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


0 reacties