Valentijn DIY's: deze 14 romantische knutselwerken wíl je proberen
10/02/2015


Valentijn DIY's

You either love it, or hate it: Valentijn. Hoewel ik niet het type ben voor geforceerde romantiek, grijp ik deze dag altijd maar wat graag aan voor originele knutselwerken en geïnspireerde baksessies. Helaas heb ik dit jaar geen tijd om de cupido in mij los te laten gaan, maar deze Valentijn DIY’s stonden zeker bovenaan mijn lijstje. Kijk je mee?

Hold your horses, want hét drankje waar we al jarenlang op hebben gewacht, is gelanceerd: het liefdesdrankje. Houd je vriend deze zaterdag dus uit de buurt van andere lonkende meiden.

Het is de ultieme regel van psychologen: je kan pas voor iemand anders zorgen, als je een plant in leven weet te houden. Laten we dus rustig beginnen met een cactus met een Valentijnkaartje geadresseerd aan jezelf.

Rawr! Love is a battlefield. Met deze dinosaurus aan je zijde word jouw kans op liefde dus vast en zeker een stuk groter.

Geen date tijdens Valentijn? Deze Red Velvet – Brownie Bar voldoet ook prima als date.

Maak je eigen marschmallow bar in speciale Valentijn-stijl. Inspiratie voor deze romantische marschmallow pops, vind je hier.

Eerlijk is eerlijk: mannen zijn helemaal niet zo zoetsappig aangelegd, als wij vrouwen. Hartvormige salami is dus een voldoende romantisch gebaar, zonder zijn mannelijk ego te schaden.

Een filmavondje op Valentijn is één van de meest voorkomende dates. Schamen jullie je een beetje voor jullie eigen gebrek aan originaliteit? Deze red velvet popcorn compenseert voor jullie gebrek aan creativiteit. Geen dank.

Voor de ‘niet-zo-fervente’-DIY’er zijn deze hartvormige shortbread koekjes een prima alternatief om een rookwalm in de keuken te voorkomen.

Nóg een brownierecept waar je hart sneller van móét gaan kijken. Alleen al een lust voor het oog. Ideaal dus als je date niet wist dat gel al is uitgevonden.

Baal je ervan dat jullie het enige stel zijn dat géén koosnaampje voor elkaar heeft? Start een nieuwe traditie met dit cute cadeau.

Foute openingszinnen in de kroeg? Nee, bedankt. Foute openingszinnen op Valentijnsdag? YES PLEASE. Dit ultieme foute cadeau, mag dus niet ontbreken.

Voor het ultieme single kattenvrouwtje met een zware afkeer voor Valentijn: deze té leuke Grumpy Cat Valentijnkoekjes.

Zeg “I love you a latte” met deze romantische coffee cup. Een blijk van waardering dat je je Valentijn nog altijd meer waardeert dan cafeïne. Een beetje dan.

Als ultiem Valentijnscadeautje aan jezelf: deze Valentine’s Day Candy Pop. Roze snoep mét een overload aan sprinkles is al-tijd een goed idee.
 
Wat zijn jullie favoriete Valentijn DIY’s?

Categorie: DIY
Tags: ,


0 reacties