De allerleukste do's voor de ultieme meidenavond -
27/02/2015


Eerlijk is eerlijk: er kan niets op tegen quality time met je vriendinnen. Van eindeloze kletssessies, tot het schaamteloos uitwisselen van roddels. Hebben jullie wel eens zin om iets origineels te ondernemen? Houd je roze notitieboekje en fluffy pen gereed, want ik deel de allerleukste do’s voor de ultieme girls night. Nieuwsgierig?

Bak My Little Pony-koekjes
Ze bestaan en ze zijn AWESOME. Ongeacht je een die hard fan bent geweest of niet: met deze snacks huppelt het oestrogeen door de ruimte heen.
Creëer een smoothie bar
Serveer verschillende soorten fruit en zaden in schaaltjes met een blender als middelpunt. Wie verzint de meest gewaagde smaakcombinatie? 
Lees de meest spannende hoofdstukken uit Fifty Shades of Grey aan elkaar voor
Heus. Pas wanneer je alle kinky termen hardop zegt, besef je waarschijnlijk pas hoe bizar dit boek is. Zodra je rood aanloopt of je lachstuip langer duurt dan één minuut, is de volgende aan de beurt om voor te lezen. 
Doe de Frozen sing-a-long quiz
Laat je vriendinnen één voor één nummers als ‘Love Is An Open Door’ en ‘Let It Go’ afmaken, door deze op een random moment op pauze te zetten. De ultieme test wie de échte die hard Frozen-fan is. De winnaar krijgt een Olaf-knuffel (letterlijk óf figuurlijk).
Bak Nutella – Kaneel Rolls
Wat is een meidenavond zónder een overload aan suiker en chocolade?! Het waanzinnig lekkere recept vind je hier.

Kijk een enorm foute chickflick

Van Monte Carlo en The Other Woman tot Freaky Friday en Bridesmaids. Dit lijstje met de allerleukste girly films sleept je door de avond heen.
Speel ‘Snog, Marry or Avoid’
Schotel aan elkaar drie namen voor waarvan je één moet zoenen (snog), met de ander moet trouwen (marry) en de andere mag vermijden (avoid). Extra leuk als je voor een bizarre categorie kiest als ‘leraren’ of ‘Disney-figuren’.
Waag je aan ‘Game of Phones’

Maak kaartjes met verschillende opdrachten als ‘Laat de laatste snapchat zien die je hebt genomen’, en ‘Krijg de eerste like op Instagram door een foto van deze kaart te posten’. Degene die het snelste is (of de beste online vondst heeft gedaan), krijgt de kaart. Degene die aan het einde de meeste kaarten heeft verzameld mag zichzelf Queen of Phones noemen. (Je moet natuurlijk een kaart inleveren als je stiekem met iemand anders aan het What’s Appen bent)

Probeer tegelijkertijd een tutorial na te doen
Hmm, die Nikkie doet dat ‘blenden’ een stuk makkelijker lijken dan het daadwerkelijk is. Hoort je neus er na het shapen er een beetje scheef eruit te zien?
Maak een KitKat-M&M taart
Alleen al met de reden dat je ‘m tientallen keren voorbij hebt zien komen op Pinterest, maar je je er nog nooit aan hebt durven wagen.
Voorspel elkaars toekomst
Doe jullie voorspellingen in een schoendoos en bewaar deze op één veilige plek. Spreek een tijd af wanneer jullie weer samen zullen komen om de doos open te maken. Of dit nou over 1, 5 of 10 jaar is. Niet zo geduldig? Jullie kunnen natuurlijk ook elkaars hand proberen te lezen. Een Google guide voor ‘handlezen voor noobs’ is zo gevonden.

Wat is jouw onmisbare do voor de ultieme girls night?

Categorie: Life and Love


1 reactie


    30 september 2015

    8UvPqO This blog is obviously interesting as well as diverting. I have discovered a bunch of handy things out of this source. I ad love to visit it again and again. Thanks a lot!