Things that made my week...#151 -
28/02/2015



Yay, het is weekend! Voor iedereen die het nog niet in de gaten had ;-). Deze week twijfelden een vriendin en ik of de dierenambulance ons wel goed had verstaan, kon ik mijn lach niet inhouden tijdens het kijken van 50 Tinten Grijs en werd ik beledigd door iemand van de Media Markt. Benieuwd?

  • Wanneer je small talk aan het maken bent met een meisje in Utrecht en ze opeens vraagt: “Was carnaval gezellig?” Met mijn Brabantse accent word ik er dus o-ve-ral uitgepikt.
  • Nadat je met collega’s sushi hebt gegeten en de Japanse serveerster opsomt welke smaken ijs ze hebben. Ik: “Wat zei ze nou op het einde?” Collega met Japans accent: “Ze hebben ook sesááám.” *doet beschaamd handen voor haar mond* “Shit. Dat was echt per ongeluk.” We kwamen echt niet meer bij.
  • Wanneer een vriendin en ik een gewonde eend spotten op de snelweg en zij de dierenambulance belt: “Hi, ik wil graag melding maken van een aangereden eend.” *stilte* Vriendin tegen mij: “Ik word doorverbonden met de politie…” *nóg iets langere stilte* “Ik zei aangereden EEND toch?” 
  • Vader: “”Je broer vindt 50 Tinten Grijs stom, omdat het onrealistisch is” Ik: “Nee, Star Wars is realistisch.”
  • Uit alle macht de wc-deur open proberen te trekken (zonder succes), om vervolgens te ontdekken dat je het slot er nog niet af had gehaald. Go me.
  • Tijdens het kijken van Fifty Shades of Grey enorm je best doen om níét in de lach te schieten. Heus. Mijn zus en ik waren de 20 minuten durende rit naar huis alleen maar grapjes aan het maken. Ik: “Als hij een hapje van mijn tosti had genomen, had ik hém een klap voor z’n gezicht gegeven.” Zus: “Het was eerder 50 Tinten Droog”
  • Een medewerker bij de Media Markt, die vraagt naar mijn woonplaats voor de administratie: “Schijndel? Tja. Daar moeten ook mensen wonen.” Uiteraard bedacht ik pas later het perfecte antwoord: “Media Markt? Tja. Daar moeten ook mensen werken.”
  • Schoonvader: “Zullen we op zondagmiddag gezellig live muziek gaan luisteren?” Vriend: “Als ik op zondagmiddag livemuziek wil horen dan zet ik Femke wel onder de douche.” #guilty
Wat is jullie hoogtepunt van afgelopen week?

Categorie: Personal


1 reactie


    30 september 2015

    SWGSYa You need to You need to indulge in a contest for just one of the best blogs online. I am going to recommend this web site!