DIY: Blog Stijlboek -
05/03/2015


Je hebt waarschijnlijk al tientallen blog-benodigdheden de revue zien passeren, maar… Ken je het blog stijlboek al? Zowel voor de ‘huis, tuin en keuken’-blogger als professional dé ideale manier om jouw digitale ruimte een papieren plek te geven. Nieuwsgierig hoe dit te maken? Ik laat het je zien.


In het kort is een blog stijlboek een verzameling van datgene wat jouw blog is en/of moet uitstralen. Interessant voor zakelijke afspraken, maar natuurlijk ook minstens zo leuk om aan je familie en vrienden te laten zien. Omalief snapt jouw online dagboek een stuk beter als je simpelweg op papier kunt voorschotelen waarover je schrijft. Het is ook nog eens héél makkelijk te maken met de HEMA online fotoservice.

Op de HEMA blog kan je lezen hoe zelf een Blog Stijlboek te maken. Onder het mom ‘I’ll show you mine, if you show me yours‘ kan je ook een blik werpen in mijn kleurrijk verzamelalbum. Hierin staan niet alleen inspirerende kiekjes en een opsomming van mijn meest populaire artikelen, maar ook onderwerpen waar je al-tijd over kan schrijven en bloggers naar wie ik opkijk. Hét steuntje in de rug als ik in een blogdip zit.

Hoe zou jouw blog stijlboek eruit zien?

Categorie: DIY


1 reactie


    30 september 2015

    mPZv6k Utterly written subject matter, thankyou for entropy.