Yay! Ik sta megagroot in Fashionista -
04/03/2015


Echt wennen doet het niet, maar waanzinnig gaaf is het wel: paginagroot in Fashionista staan. Zoals jullie een paar weken geleden konden lezen (hierrr!), had ik met de gehele Fashionista-redactie een superleuke shoot waar we in de allernieuwste trends werden gestoken. Vanaf vandaag ligt het resultaat te shinen in de schappen. Yep. Ik in een sporty outfit. Gaat dat zien, gaat dat zien! 

Eeurm… Kan ik dit zeggen zonder arrogant te klinken? Laten we het proberen: ik ben ont-zet-tend blij met het resultaat. Mijn outfit is superleuk, mijn haar zit lekker messy a la Femke én ik ben waanzinnig blij met de oudroze achtergrondkleur. De kleur groen -wat de originele kleur van het scherm was- doet mij namelijk altijd eruit zien alsof ik ieder moment het loodje kan leggen. Thank god voor photoshop, dus.

Nog een reden om een bedankbloemetje te sturen naar de uitvinder van photoshop: mijn benen. Waar op mijn benen normaliter een tiental littekens en lelijke plekjes te vinden zijn (don’t ask), zijn deze nu verborgen onder de waas van een digitale brush. Toch fijn om daar voor even afscheid van te nemen. Het full size resultaat spot je hieronder…

Productie & Styling: Martine Reurings, Fotografie: Tom ten Seldam, Visagie: Ellen van Exter, Haar: Miriam Zwart 
Wat vinden jullie van mijn sporty chic-look?

Categorie: Brands and Shops


2 reacties


    10 december 2015

    Wat een prachtige foto!



    10 december 2015

    Haha ik zat het te lezen en dacht huh dit is al veel eerder gebeurd! Ik heb hier nog een voorproefje van die editie liggen van de drukker haha. In ieder geval vind ik het een prachtige foto!