De allerleukste Instagram-accounts voor beautyliefhebbers -
07/04/2015


Voor iedereen die niet vies is van een overdosis aan shimmery poeders, high end mascara’s en luxueuze verpakkingen, staat het world wide web ramvol met prachtige kiekjes. Dit zijn de allerleukste Instagram-accounts voor beautyliefhebbers die 24/7 a shot of beauty nodig hebben. Benieuwd? 

@hellooctoberxo – Suzie is dol op haar langharige chihuahua, Instagram-waardig eten en luxueuze beautyproducten. Laat de combinatie van deze drie nou nét leiden tot één van de meest jaloersmakende Instagram-feeds uit dit rijtje.

@llymlrs – Beautyblogger Lily Melrose is nét dat beetje anders en juist dat maakt haar zo leuk. Met haar voorkeur voor opvallende producten, zullen haar Instagram-kiekjes je keer op keer doen verrassen en verwonderen.

@icovetthee – YouTube-grootheid Alix heeft zichzelf gebombardeerd tot “self professed make up obsessive“. Met één blik op haar prachtige foto’s van beautyproducten kan je niets anders dan het hiermee stellig mee eens zijn.

@kayleighjcoutureHet Instagram-account van Kayleigh is een waar walhalla voor menig beautyliefhebber. Ze post niet alleen foto’s van de meest jaloersmakende producten, maar deelt ook haar allernieuwste aanwinsten op het gebied van beauty. En nieuw betekent: nog niet in de winkel verkrijgbaar. #wilikhebben

@rosychicc – Voor liefhebbers van lichte kiekjes (ik, ik, ik!) én beauty is RosyChicc een heuse must-follow. De zelfgeschoten foto’s van de blonde Andrea zijn een ware lust voor het oog én laten je snapshot voor snaphot verkikkeren op de mooiste producten.

Wat is jullie favoriete beautygerelateerde Instagram-account?

Categorie: Fun


1 reactie


    1 oktober 2015

    4xhhcA Thanks for sharing, this is a fantastic blog.Really thank you!