Things that made my week...#163 -
06/06/2015


TTMMW

Ten eerste wil ik jullie héél (HEEL!) erg bedanken voor alle lieve reacties die ik de afgelopen dagen heb mogen ontvangen. Ik was helemaal overdonderd. Deze week had ik soort-van sjans met een oude man, was ik aan het fangirl’en op de Blog Fair en was mijn schoonvader al druk bezig met potentiële kleinkinderen. Tenminste… Dat dacht ik. Benieuwd?

  • Zus die mij app’t: “Ik wilde een artikel met je delen van Cosmopolitan.nl, want ik vond de post zó herkenbaar. Bleek uiteindelijk dat jij ‘m had geschreven.” Yaaay!
  • Schoonmoeder: “Heb je [mompelt iets onverstaanbaars] gezien in het dorp?” Ik tegen vriend: “Wat zegt ze?” Vriend fluistert: “Geen idee? We zeggen gewoon dat we het hebben gezien”. Vriend iets luider: “Ja, dat hebben we gezien.” Schoonmoeder: “Wat vond je ervan?” Vriend: “Eurm… Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest vinden?” Helaas vielen we al snel door de mand.
  • Op de Blog Fair van ilovefashionbloggers Anna Nooshin tegen het lijf lopen (oké eerlijk: ik heb haar ge-ambushed) en in geuren en kleuren vertellen hoe goed ik haar boek wel niet vond. En wat voor schaap ik me voelde om op haar af te stappen. (P.s. Je maakt nog steeds kans op een exemplaar van ‘On Top’)
  • Vriendelijke oude man die in de trein een stoel voor mij bezet had gehouden, toen ik even naar de wc was. En hij me vervolgens een knipoog gaf. Ik vond het lief.
  • Het. Nieuwe. Seizoen. Van. Pretty Little Liars. Is. Begonnen. En dat was me de eerste 24 uur helemaal ontgaan. Waarna Justine, me heel liefdevol, ‘muts’ noemde ;-)
  • De kaartjes voor het Meet The Blogger-event zijn besteld! Samen met Shifra ga ik op 3 en 4 oktober van dit jaar (Pfoe! Wat ver weg….) kwijlen bij de presentatie van onder andere de dames achter A Beautiful Mess. Mijn twee grote blogvoorbeelden.
  • *Schoonvader zegt iets voor mij onverstaanbaars* Ik: “Wát? Of ik een kinderwagen heb gekocht?” Schoonvader, lachend: “Ik vroeg me af waarom je geen AUTO hebt gekocht.” Miniem detail.

Wat was jullie hoogtepunt van afgelopen week?



26 reacties


    6 juni 2015

    Haha, mijn lachstof voor de zaterdag is weer binnen. :) Dat verhaal van die oude meneer is echt lief, bijna ontroerend! Enne… Zo’n ‘kinderwagensituatie’ heb ik ook al eens gehad. Mijn schoonmoeder zei ook iets half onverstaanbaars toen mijn vriend en ik aankondigden dat we gingen samenwonen. Ik zei (eigenlijk riep) doodleuk: “O nee! Daar ben ik absoluut nog niet aan toe!” En toen kwam ik erachter dat ze zei: “Fijn dat mijn kinderen er aan toe zijn het huis te verlaten.” In plaats van dat ze vroeg of wij al aan kinderen toe zijn. Foutje…



    6 juni 2015

    Oh zo leuk weer Femke! Kan hier zo van genieten! Veel Liefs



    6 juni 2015

    Haha, ik versta ook geregeld mensen compleet anders..zorgt dan altijd wel voor lachwekkende situaties!
    Mijn hoogtepunten deze week zijn totaal niet spannend:
    – Op vrijdagavond na 3 uur in de auto zitten blij zijn dat ik ein-de-lijk thuis ben (lang leve files.. )
    – Nieuwe MAC blush scoren bij de MAC counter in de Douglas :-)!



    6 juni 2015

    Haha heerlijk weer! Oooh ja Pretty Little Liars. Ik mag er niet aan denken, want 3 van mijn favo series zijn nét nu in de examens begonnen. #aintnobody… Wat vét dat je naar dat Meet The Blogger event gaat, ik ben stiekem (niet zo stiekem) heel erg jaloers dat jullie Elsie & Emma gaan ontmoeten, wauw! X



    6 juni 2015

    Hahaha, heerlijk artikel weer!
    En wat leuk van je zus dat het gewoon jouw artikel was.
    Je bent echt een topper Fem!
    Liefs Lonneke



    6 juni 2015

    Hahaha, wat weer leuk! Wel echt lief zeg van die oude man in de trein. En logisch dat je schoonmoeder jullie niet geloofde, geniale opmerking van je vriend hahaha.



    6 juni 2015

    Oeh jaa eindelijk begint PLL weer, duurde echt te lang :’)



    6 juni 2015

    Haha, deze rubriek blijft geniaal! zal ik je volgende week weer reminden? Of nog beter: we kijken m samen! ^^



    6 juni 2015

    Ik lag in een duik over die kinderwagen xD Soms heb je eenmaal van die grappige maar rare momenten met je schoonfamilie haha



    6 juni 2015

    Ik snap dit je week maakt! Ik moest er namelijk zelf om lachen haha. Vooral dat laatste zou wel lichtelijk gênant maar heel grappig zijn geweest!
    Wel een heel mooi compliment van je zus :)



    6 juni 2015

    Wat gaaf, die opmerking van je zus! :-D Je mag echt enorm trots zijn.
    Liefs



    6 juni 2015

    Blijkbaar waren je schooonouders deze week erg moeilijk te verstaan :)



    6 juni 2015

    Hahaha weer heel leuk om te lezen! Ik ben zelf ieder geval mega enthousiast dat Pretty Little Liars weer begonnen is en ik zit al bijna een week te wachten (ik denk er nog net niet 24 uur per dag aan) tot het 9 juni is zodat het op Netflix is, yay!



    6 juni 2015

    Superleuke post! Wat lief zeg van die man<3



    6 juni 2015

    Haha leuk weer! Aankomende week niet vergeten dat PLL er weer is he ;) & mijn schoonouders vragen wel als grapje al wanneer ik kinderen ga nemen. Maar volgens mij zit in elk grapje een beetje waarheid haha



    6 juni 2015

    Haha wat een leuke week! Mijn hoogtepunten waren o.a. gezellig mijn verjaardag vieren, lunchen in het park met vriendinnen en eindelijk weer een jurkje aan kunnen zonder panty!



    6 juni 2015

    Leuk om te lezen! Wat lief dat die man in de trein je stoel bezet had gehouden! :-)



    6 juni 2015

    Wat een leuke week heb je er weer op zitten meis hahaha! Heb echt genoten van je artikel. En wat tof je dat naar meet the blogger gaat: ik zit er ook zwaar over na te denken, maar moet wel 4x slikken vanwege de prijs haha. X



    6 juni 2015

    Wauw! Wat tof dat je zus jouw artikel zo herkenbaar vond… Liefs, Jis



    6 juni 2015

    Haha wat leuk weer :)



    6 juni 2015

    Yeah, zaterdag is alleen al leuk om dat dit leuke lijstje dan weer online komt. Ik moest trouwens ook een keer aan je denken bij het lezen van een artikel van de Cosmo. Tot dat ik er achter kwam dat jij hem ook had geschreven haha. Zo toevallig! Met PLL ben ik na een flinke marathon bij seizoen 3 gestopt wegens tijdsgebrek, maar ik ga in de zomer zeker weer verder kijken. Spannend!



    6 juni 2015

    Nieuw seizoen van PLL. Aw yeah. Absoluut ook een hoogtepunt van mijn week. Haha :D -Verslaafd-



    7 juni 2015

    Wat lief van die oude man *Smelt* haha



    7 juni 2015

    Versta jij geen ‘skendels’ meer Fem? :P
    maar kinderwagen? Tja, waar het hart van vol is…. ;)



    30 september 2015

    iUkuCx ok so how to do it?.. i have seen people getting their blog posts published on their facebook fan page. pls help. thanks.



    1 oktober 2015

    I simply want to mention I am just all new to blogging and site-building and really liked this page. Very likely I’m likely to bookmark your blog . You surely have wonderful articles. With thanks for revealing your blog.