Waarom katten dol zijn op dozen & meer favoriete posts voor Cosmopolitan.nl -
07/06/2015


Cosmopolitan
“Femke, is die sperma al geplaatst?,” aldus de hoofdredacteur al roepend vanaf de andere kant van de redactie. Mijn collega’s kijken een beetje ongemakkelijk om zich heen: “Wát vraagt ze nu?”. Nadat ik om hun geschokte blikken in lachen was uitgebarsten, legde ik uit dat ze het had over een artikel. Ook afgelopen week heb ik namelijk weer artikelen geschreven voor Cosmopolitan.nl: van briljante life hacks tot fun facts. Dit zijn mijn favorieten.

Briljante hack als je niet tegen kietelen kan
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word werkelijk hysterisch als iemand één vinger richting mijn oksel beweegt. En wanneer mijn voeten worden aangevallen sta ik gewoonweg niet in voor mijn reactie. Wat blijkt? Er is een briljante hack waardoor je hier minder gevoelig voor kan worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw hand op de hand van je aanvaller leggen. Hoe dat precies zit, lees je hier.

Shock! Deze seksuele referenties zaten in Disneyfilms
Wát wordt er boven Simba in de lucht gespeld? Welk vunzige shot is er in De Reddertjes verwerkt? En dan hebben we niet eens gesproken over de muizen Tom en Pieter uit Assepoester die hun relatie wel naar een héél nieuw level slepen. Ik beloof: na het lezen van deze post kan je nooit meer normaal naar je favoriete jeugdfilms kijken.

14 momenten waarop je jezelf héél volwassen voelt
“Gebeld worden door een telefonische verkoper, met de vraag: “Bent u de hoofdbewoner van dit huis?” En volmondig: “JA!” kunnen zeggen.” Dit is een ode aan ál die momenten waarop je jezelf opeens héél volwassen voelt. Nope, je bent dus niet de enige.

Dit is de reden waarom katten dol zijn op dozen
Iedere katteneigenaar zal dit erkennen: koop je een perduur speelhuis voor je fluffy viervoeter, is je kat vervolgens drukker bezig met het kartonnen omhulsel. Wetenschappers onderzochten de reden achter dit -erm- bijzondere fenomeen. Het resultaat? Dat zal je misschien verrassen.

kat

Mannen met deze naam gaan het meeste vreemd
Jawel. Je naam kan van grote invloed zijn op je neiging tot overspel, zo is gebleken uit een onderzoek van Gleeden.com. De datingwebsite enquêteerden zo’n 4000 leden over dit onderwerp en maakte voor beide geslachten een top 10 van ‘Meest Overspelige Namen’. Komt de naam van jouw vriend in deze top 10 voor?

11 dingen die mannen altijd al van vrouwen hebben willen weten
Hoe is het om ongesteld te zijn? En waarom gaan vrouwen altijd samen naar de wc? Maar ook: waarom zijn vrouwen zo obsessed door unicorns? In deze post worden zijn meest brandende vragen beantwoord. Handig om ál zijn vragen met het doorsturen van één link te beantwoorden.

De allerleukste Mean Girls/Disney memes
Het beste van twee werelden: Mean Girls én Disney. Wat gebeurt er als Ariel de newbie op de middelbare school zou zijn en Doornroosje de queen bee? Persoonlijk heb ik echt dubbel gelegen om deze memes. Mijn persoonlijke favoriet is nummer 7. (P.s. Deze post begrijp je dus alleen wanneer je beide films hebt gezien.)

Ook de komende week ben ik weer veel aan het werk voor Cosmopolitan.nl. Het zal hierdoor waarschijnlijk iets langer duren voordat ik jullie reacties kan beantwoorden. Wel lees ik ze natuurlijk allemaal! Oh: voor iedereen die nu héél nieuwsgierig is naar dat artikel over sperma. Dat lees je hier.

Hoe gaat het met jullie? Wat vinden jullie de allerleukste post om te lezen?

Categorie: Lifestyle


17 reacties


  7 juni 2015

  Oh geniaal Femke! Je schrijft echt zó goed! En die van de lion king is wel heel erg! Hahahaha, Veel Liefs  7 juni 2015

  Haha, ja een hoop van die “14 momenten waarop je je héél volwassen voelt” zijn zo herkenbaar toen ik mezelf ook echt volwassen voelde en op mezelf ging wonen, haha! Die lijst met namen van ‘vreemdgangers’ is echt zo’n typisch Amerikaanse namenlijst.. En dat artikel over Disney, haha.. ik denk dat ik de kaft van The Lion King nu nooit meer normaal voor me kan zien :-|  7 juni 2015

  Best wel erg dat Disney zulke “aanwijzingen” verstopt in hun films. Kom op man, het zijn kinderfilms… wat wil je er mee bereiken?!  7 juni 2015

  Oh ik ben heel benieuwd geworden naar een aantal posts. Wat schrijf je toch leuk, en ook gewoon over hele leuke dingen :D. Handige anti-kieteltruc, by the way. Kan ik gebruiken :D! X  7 juni 2015

  Haha, wat een leuke artikelen schreef klje ook daar! Super leuk dat je dit als werk kan doen! Mijn favorieten zijn het artikel van de seksuele boodschappen in Disneyfilms (zo gek!!) en de dingen die mannen zich afvragen over vrouwen :-D  7 juni 2015

  Hihi zoooo leuke schrijfsels!  7 juni 2015

  Hahaha kan zo erg lachen om al deze leuke artikelen :)  7 juni 2015

  Ik verlang al tot de nieuwe Cosmopolitan in de rekken ligt, misschien toch eens kijken voor een abonnement erop te nemen!  7 juni 2015

  Gelukkig staat mijn vriend zn naam niet in het lijstje ;).
  Leuk om te lezen allemaal!  7 juni 2015

  Je schrijft zo leuk, ben meteen lekker rond gaan neuzen! :D  7 juni 2015

  Geweldig! Ontzettend leuk geschreven! Vooral die van de Disneyfilms. Zo had ik er nog nooit naar gekeken, hahaha!  7 juni 2015

  Ik lees de Cosmopolitan niet maar je maakt me zo wel heel erg nieuwsgierig!  7 juni 2015

  Jaa leuk!  8 juni 2015

  Wat een leuke artikelen allemaal. Ik wist niet dat katten zich veilig voelden in een kartonnen doos. Echt leuk om te lezen!


  Femke - Youniqueblog

  8 juni 2015

  Je hebt overduidelijk een goede invloed op ‘m :-)  14 juni 2015

  Lekker nieuw leesvoer voor een vrije middag, dank je :) Liefs! x  30 september 2015

  sH8Mwv Only wanna comment on few general things, The website design is perfect, the articles is very fantastic.