7 artikelen die je after-zomerdip doorbreken -
17/08/2015


zomerdip def
Niet om jullie meteen in een dipje te helpen, maar voor de meeste van jullie loopt de zomervakantie nu (bijna) op een einde. Snif! Hoe houd je dat zengevoel vast en doorbreek je die after-zomerdip? Gezien ik mezelf niet beschouw als een anti-dipjes guru heb ik een aantal behulpzame artikelen voor jullie verzameld. SMILE!

10 ways to survive the 3 p.m. workday slump
Of je nou nét een vakantie achter de rug hebt of al wekenlang aan het zwoegen bent: de middagdip blijft altijd een dingetje. Al deze tips zijn dan ook prima toepasbaar als je net de zomervakantie achter de rug hebt en Nu. Al. Echt. Niet. Meer. Kan.

5 things to do when you’re down and out
Het is natuurlijk de bedoeling dat je vol energie aan het nieuwe schooljaar of je werk begint. Toch kan ik het me heel goed voorstellen dat het allemaal ook behoorlijk overwhelming kan zijn. Dit artikel helpt je op het moment dat de moed je even in de schoenen zakt.

7 Non-cliché dingen om te doen als je je sip voelt
Eerlijk is eerlijk: vele lijstjes zitten bomvol cliché tips om uit die dip te komen. Dit artikel niet. Van tips als ‘in je eentje buiten de deur eten’ tot ‘héél hard tegen een kussen slaan’. Laura weet absoluut hoe je op originele wijze je mood een boost geeft. Héél leuk.

DIY: Ananas Vaas
De ultieme manier om uit die dip te komen: de handen uit de mouwen steken! Helemaal als het je doel is deze fantastische ananas vaas te maken. Met één blik op dit vrolijke decoratiestuk zijn voor even al je zorgen voorbij. Soort-van.

11 healthy habits to do every day
1 hour of excercise, 2 liters of water, 3 cups of green tea…. Dit is een fantástische infographic die binnen 11 punten opsomt hoe je leven iedere dag net dat beetje beter te maken. Ik ben fan. Alhoewel… Om 10 uur gaan slapen? Dat gaat me dus écht niet lukken.

When you’ve fallen out of track with your goals
Grote kans dat je het ‘nieuwe’ jaar bent begonnen met een uitgebreid lijstje met doelen. Good for you! Heb je toch door de dagelijkse sleur het gevoel dat je je doelen uit het oog verliest? Laat je dan inspireren door dit artikel met hands on tips en tricks om op het juiste pad te blijven. Al denk ik niet dat je meteen in het criminele circuit belandt wanneer je je niet aan iedere regel houdt.

Je vakantieherinneringen net iets anders in een lijstje
Om nog even terug te komen op dat  ‘handen uit de mouwen steken’-gedoe: Anne heeft een heel originele manier bedacht om al die vakantieherinneringen -ook ver na de zomer- te eren. Haar oplossing? Illustraties van de landen en steden die zij heeft bezocht aan de muur hangen. Hoe leuk is dat?

Is jullie zomervakantie al voorbij? Wat is jullie ultieme tip om die after-zomerdip tegen te gaan?



17 reacties


    17 augustus 2015

    Hey hey hey, de zomer is nog niet voorbij! Zover ik weet wordt het eind deze week gewoon weer 26 graden :-)



    17 augustus 2015

    Leuke artikelen! Gelukkig heb ik nog 1,5 week :)



    17 augustus 2015

    Die komen goed van pas! Morgen moet ik weer naar school :(



    17 augustus 2015

    Need this haha! Bedankt voor het delen meid.
    Alhoewel ik stiekem ook erg kan genieten van de regen die nu op mijn raam tikt terwijl ik met een XL mok thee artikelen aan het lezen ben.
    Liefs Lonneke



    17 augustus 2015

    Wat een leuk lijstje weer! Ik heb me voorgenomen om vanaf september maar eens aan de slag te gaan met de 11 Healthy Habits to do every day. Ik was al van plan om dan het een en ander te veranderen en ik denk dat dit een goede stok achter de deur is!



    17 augustus 2015

    Fijn, op deze druilerige dag kan ik wel wat digitale zomer gebruiken!



    17 augustus 2015

    Ah met dit verschrikkelijke weer kan ik dit wel gebruiken!



    17 augustus 2015

    Wat een leuke artikelen allemaal om te lezen nu het zulk vreselijk weer is buiten!



    17 augustus 2015

    Wat een super leuk lijstje!



    17 augustus 2015

    Leuk, die stukjes! Ik ga ze strakjes even lezen! ;-) Mijn zomervakantie strandt over zestien dagen, helaas. Ik zit ook ‘n beetje in ‘n zomerdip, ik moet voor 23 augustus een stukje inleveren, maar meer dan een onsamenhangende pitch ligt er niet op tafel. Gelukkig bestaat daar Youtube en een volumeknop. Hashtag #hardgaan, weet je wel. En dan dansen. Helemaal loos. Dan komt het vanzelf.



    17 augustus 2015

    Leuke tips en artikelen! Om 22.00 slapen red ik ook echt niet dagelijks, haha. De rest moet toch te doen zijn? :) Ik vind Anne’s idee echt tof trouwens!



    30 september 2015

    1HipPQ Really appreciate you sharing this blog article.Thanks Again. Cool.



    30 september 2015

    l9yLe2 Thanks a lot for the post.Really looking forward to read more.



    30 september 2015

    TNCnvF Wow, marvelous blog structure! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The whole look of your website is excellent, let alone the content material!



    30 september 2015

    KvNzeC Perfectly pent subject matter, thanks for entropy.



    30 september 2015

    qPvLPv You have observed very interesting points! ps decent internet site.



    30 september 2015

    ISVg7i the information you provide here. Please let me know