8 Dingen die alleen mijn vriend van me weet -
18/08/2015


5 jaar samen met vriend header
Wiehoe! Vandaag zijn mijn vriend en ik alweer 5 jaar samen. Het voelt soms zo gek om zo lang samen te zijn (al weet ik dat 5 jaar in vergelijking tot andere stelletjes soms niks is ;-). Ik vond het hoog tijd om eens mijn vriend achter het toetsenbord te zetten. Tijdens onze overnachting in het hotel Ibis Rotterdam City Centre vroeg ik hem de meest grappige en bizarre dingen te onthullen die alleen hij van me weet. Tot nu toe.

Ze wil altijd aan de kant in bed liggen die het dichtste bij de wc is
Roy:
“Femke heeft echt een blaas ter grootte van een regenworm. Als we ergens naartoe moeten, moet ik van tevoren ook altijd noodgedwongen vijf extra minuten inplannen, omdat ze altijd nog ‘even’ moet plassen. Gelukkig heb ik altijd wel een leuke app bij de hand om die 5 minuten door te brengen.”
Femke: “Oké, hier heb ik dus helemaal niets tegenin te brengen. Maar mag ik dan ook klagen dat jij datzelfde spelletje dan ‘even’ wil afmaken, zodat ik alsnog vijf minuten op jou aan het wachten ben?”

Ze legt de klemtoon op ‘helemáál niet’ altijd geheel verkeerd
Roy:
“Waardoor het ontzettend schattig klinkt en ik er altijd vrolijk van word. Ook al heeft ze dan helemáál ongelijk. Toppunt was wel die keer dat ik haar vertelde dat ze de klemtoon op “helemaal niet” verkeerd legt, waarop ze natuurlijk antwoordde: ‘Helemáál niet!'”
Femke: “Helemáál niet!”

Ze wordt enórm chagrijnig als ze honger heeft. Maar écht.
Roy:
“Ook als ze moe is, trouwens. Wat overigens wel handig is, want zodra ze chagrijnig is loop ik altijd een mentale checklist af: 1) heeft ze het afgelopen uur nog gegeten? 2) Heeft ze te weinig geslapen? of 3) Ligt het aan mij? Het laatste punt is natuurlijk nóóit het geval *wink wink* Daarna kan ik het probleem makkelijk oplossen door óf eten óf slaap aan te bieden. Of allebei!”
Femke: “Ik moest echt hardop lachen om die checklist. Het is pijnlijk genoeg he-le-maal waar.”

Ze heeft er een hekel aan om te rijden in mijn auto
Roy:
“Natuurlijk komt dit omdat ze gewoon geen goede auto gewend is! Daarnaast rij ik vaak liever zelf, dus het komt gelukkig niet vaak voor dat ze in mijn auto rijdt. Alleen als we uitgaan of naar vrienden gaan, maak ik dankbaar gebruik van het feit dat ze vrijwel nooit alcohol drinkt. Dan gaat het rijden haar meestal ook gewoon goed af. Hoewel ik wel altijd zenuwachtig wordt als ze ook nog eens gaat zingen in de auto…”
Femke: “Meestal? MEESTAL? Het verloopt altijd vlekkeloos. Afgezien van die ene keer dat ik je auto bijna tegen een slagboom ramde, dan…”

5 jaar samen met vriend
Deze foto’s zijn allemaal gemaakt in het hotel Ibis Rotterdam City Centre. De samenvatting van ons weekend? Sushi en héél veel minions. En deze gekke snapshots ;-)

Ze is allergisch voor zenuwtrekjes van anderen
Roy:
“Vooral het maken van kleine bewegingen. Ik kan bijvoorbeeld nooit meer in de auto meetikken op muziek, dan wordt ze he-le-maal gek. Wat trouwens ontzettend botst, want ik word juist rustig door met bijvoorbeeld mijn benen te tikken. Lastig, lastig!”
Femke: “Als je het maar láát.”

Ze beschouwt haar blog als haar kindje
Roy:
“Meestal zegt Fem in het weekend: “Zullen we wat gaan bakken…. Voor mijn blog!” of “Zullen we daarnaartoe gaan… Voor m’n blog”. Ik vind het hartstikke leuk, maar tijd vrijmaken om vanuit drie verschillende hoeken foto’s te maken vind ik altijd wel minder gezellig.”
Femke: “Aaaw! Ik besteed inderdaad enorm veel tijd aan mijn blog. Met heel veel liefde. En dan te bedenken dat ik slechts 10% van alle foto’s voor mijn blog bij Roy thuis maak…”

Ze heeft overgevoelige voeten
Roy:
“Zodra ik in de buurt komt begint ze al te trappelen als stampertje. Ze wordt al hysterisch als ik met één vinger naar haar voeten wijs. Al is het soms wel enórm handig om haar zwakke punt te weten [insert duivelse lach]”
Femke: “Stampertje is mijn spirit animal. Nu weet ik het zeker.”

Ze zegt altijd ‘okay, bye’ uit de film Frozen als de kans zich voordoet
Roy: “Waarop ik meestal heel droogjes ‘oké, doei’ zeg.”
Femke: “Okay, byyyyyeeeeee

En en en…. Welke feitjes vinden jullie het meest verrassend?

Pssst! Mocht je ooit een nacht willen overnachten in Rotterdam, dan is Ibis Rotterdam City Centre zeker een aanrader. We hadden een ontzettend mooie, moderne kamer met een bijna nog luxere badkamer (waar mijn mierenblaas uiteraard enórm blij om was). Ook de locatie was echt ideaal – zeker als je net als ons newbies bent in Rotterdam. Het ligt op steenworp afstand van de markt, dus je bent slechts tien minuten verwijderd van een uitgebreide shopsessie of zelfgebombardeerde proeverij op de markt. Enne: het ontbijt. Dat was werkelijk fantastisch. Meer kan ik er niet over zeggen.

Categorie: Persoonlijk
Tags: , ,


74 reacties


    18 augustus 2015

    Ahhhh wat een lieve foto’s én wat leuk om te lezen. Mijn vriend vind ook dat mijn blaas niet veel groter is dan een regenworm – hahaha leuk gevonden – en hij vindt het maar irritant als ik om het uur moet plassen..


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Nou ja, zeg…. Daar kunnen wij toch helemaal niets aan doen ;-)?!



    18 augustus 2015

    Haha wat een leuk en lief artikel :-)! Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen zijn.. time flies when you’re having fun..niet dan?!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, dankjewel lieve Femke :-)!



    18 augustus 2015

    Haha geweldig om te lezen! Mijn man en ik waren onlangs ook al 5 jaar samen. Gek om te bedenken dat je al 5 jaar gelukkig met iemand bent en hoe snel de tijd eigenlijk voorbij vliegt! Leuke foto’s ook!!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Oh, wat ontzettend toevallig! Gefeliciteerd dan nog jullie samen <3



    18 augustus 2015

    Haha, die laatste zin is een geweldige afsluiting! Heel leuk artikel, heb meerdere keren hardop zitten lachen achter mijn laptop!
    Liefs


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, superleuk om te lezen! Dankjewel namens mijn vriend en mij :-)



    18 augustus 2015

    Haha wat leuk om te lezen! Ik heb hetzelfde voeten probleem! ;-) Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen! Knap stel :-)


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, superlief dankjewel! Hihi, irritant hè om een zwakke plek te hebben?



    18 augustus 2015

    Hahaha, wat heerlijk om te lezen zeg! Leuke dingetjes om te weten ook (ik herken mijzelf overigens wel in een aantal punten ;)) en natuurlijk gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen zijn! :)

    xx


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, dankjewel Alexandra! Supegrappig om te lezen dat jij je ook in een aantal punten kan herkennen :-)



    18 augustus 2015

    Oke dit was héél leuk om te lezen! Super grappig :-)


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Aw, dankjewel Esther – zowel namens mijn vriend als mij!



    18 augustus 2015

    Haha wat een leuk artikel zeg! Ik zeg ook ontzettend vaak “okay bye” alleen ik kan het daar helaas niet bij laten en begin meteen het hele lied vrolijk mee te zingen. Vinden mensen niet zo leuk haha.

    Liefs, Brittany


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Whaa, soulmates! Gelukkig kan ik mezelf (nog nét) beperken tot dit ene zinnetje.


    Roy

    18 augustus 2015

    Dan ben ik denk ik toch gezegend met alleen de “okay byee” haha! Hoewel het hele nummer ook wel grappig is!



    18 augustus 2015

    Haha, wat lief! Dit zijn inderdaad wel verrassende, niet voor de hand liggende dingen:) alleen dat dichtbij de wc liggen, dat doe ik ook! Beter dat, dan 10x over hem heen kruipen ‘s nachts :) Gefeliciteerd met jullie jubileum!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Precies, dat vind ik ook ;-) Dankjewel!



    18 augustus 2015

    Hahaha geweldig! Jullie zijn super leuk samen! Min vriend las ook heel en kon de checklist van het chagrijnig zijn heel goed herkennen!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Hahaha, superleuk!



    18 augustus 2015

    Haha superleuk om te lezen! Mijn vriend en ik zijn in december ook 5 jaar samen, de tijd vliegt wanneer je het naar je zin hebt he! ;-)


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Wow, wat toevallig! Superleuk :-)



    18 augustus 2015

    Haha leuk! 5 jaar is alweer een hele tijd. Op naar ontelbaar ;-)


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Hahaha, JAAA!



    18 augustus 2015

    Super leuke foto’s van jullie <3 En wat leuk om te lezen, ik hou wel van zulke persoonlijke artikelen :)


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, superfijn om te horen!



    18 augustus 2015

    Whahaha! Wat een ontzettend leuk artikel!! Heel origineel ook :)
    Gefeliciteerd met jullie 5 jaar samenzijn! Ik vond dat 3,5 jaar geleden ook heel wat! En elk jaar dat erbij komt denk ik dat elke keer opnieuw haha!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Ja, in vergelijking met jullie is dit niets ;-) Maar hé: stiekem hebben wij ook wat te vieren. We zijn nu al vijf jaar schoonnichtjes :-) *yay*



    18 augustus 2015

    Super leuk om te lezen! <3
    Liefs, Iris



    18 augustus 2015

    Hahah leuk om te lezen, ik denk dat het blog als kindje beschouwen voor alle bloggers wel herkenbaar is… die arme vriendjes van ons!

    OKE, BYE!


    Patrick YFiL

    18 augustus 2015

    Hahaha ,herkenbaar. Proficiat met jullie vijf jaar!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Dankjewel :-)!



    18 augustus 2015

    Haha super leuk artikel! Stiekem herken ik wel een paar dingen!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Hihi, superleuk om te lezen!



    18 augustus 2015

    Hahaha, wat schattig om te lezen en gefeliciteerd met jullie 5 jaar samen zijn! :-D Nick en ik zijn van mei 7 jaar samen en dat voelt ook echt ontzettend lang! :-)
    Ik ben ook slechtgezind als ik moe ben en/of honger heb… En dan begin ik meestal erg te zeuren.. ‘Ik ben moehoeoeoeee’ :p


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Yay, dankjewel! En wow, 7 jaar – wat góéd :-)



    18 augustus 2015

    Superleuk en lief om te lezen! Mijn vriend weet ook hoe chagrijnig ik kan worden als ik honger heb… Oeps!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Daar kunnen wij dus helemaal niets aan doen ;-)



    18 augustus 2015

    Hahaha, om die laatste moest ik echt heel erg lachen. En iedere bloggers beschouwt zijn blog wel als kindje, toch? Dat hoort erbij. :) Ik ben trouwens ook enorm allergisch voor zenuwtrekjes van anderen, alleen heb ik er zelf wel heel veel – lekkere paradox dus!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Haha! Ik schijn stiekem ook mijn tenen heen en weer te wiebelen *oeps*



    18 augustus 2015

    Aaaah haha wat jij met je voeten hebt, heb ik met mijn knieën! Ik dacht dat ik de enige weirdo was haha. Superleuke blogpost!


    Femke - Youniqueblog

    18 augustus 2015

    Haha! Gelukkig zijn we sámen weirdos. Knieën vind ik ook echt een verschrikking. Tenminste, aan de binnenkant dan. Wat een rótgevoel!



    18 augustus 2015

    haha, echt enorm leuk om te lezen en wat een lieve en vrolijke foto’s van jullie samen!



    18 augustus 2015

    Chagrijnig worde als je honger hebt is zo herkenbaar!



    18 augustus 2015

    Haha wat leuk om te lezen! Ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die allergisch is voor zenuwtrekjes van anderen. Mijn gedachten zijn vaak: “Zit toch eens stil!!!” :P


    Julie

    18 augustus 2015

    Super lief artikel! Veel geluk samen.



    18 augustus 2015

    Wat een super leuk artikel! En over je blog zien als een kindje, mijn vriend heeft precies de zelfde mening. Dan zegt hij “Waarom, waarom maak jij 100 foto’s van een product en komen er misschien maar 2 van online?” Arme jongen..



    18 augustus 2015

    Super leuk om te lezen!

    x



    18 augustus 2015

    Jaaaaaa, deze gastblog van Roy is awesome. Ik heb ‘m met veel plezier gelezen. Grappig dat ik me trouwens in sommige dingen herken. Vooral okay byeeeee. Zodra de kans zich voordoet, zeg ik dat ook haha! Nogmaals gefeliciteerd jullie tweetjes. Op nog minstens 5(0) jaar erbij? :D



    18 augustus 2015

    Gefeliciteerd met jullie 5 jarig samenzijn! Wat een superlieve foto’s van jullie samen! Leuk om dit te lezen, je vriend kent je volgens mij door en door. Wat jij met je voeten hebt, heeft mijn vriend ook. *Muahaha* Als hij weer eens het hele bed inneemt is dit het ideale middel om hem aan de kant te krijgen ;-)



    18 augustus 2015

    Aah, leuk artikel! Die overgevoelige voeten heb ik ook. Mijn vriend hoeft maar te kijken met een bepaalde blik en zijn vinger iets te bewegen en ik word al hysterisch, haha! En natuurlijk gefeliciteerd met jullie 5-jarig samenzijn. :)



    18 augustus 2015

    Gefeliciteerd! Wat een leuk lijstje :) Mijn vriend mag dus ook echt nooit aan mijn voeten zitten. Ik word al helemaal kriegel als ik eraan denk haha!



    18 augustus 2015

    Haha zo herkenbaar van dar chagrijnig worden en dat irriteren aan kleine dingen. Ik word zelf enorm zenuwachtig als iemand naast mij zit te tikken. Hello mental breakdown haha.



    18 augustus 2015

    Hahaha zó leuk dit! Ben ineens benieuwd wat mijn vriend over me zou zeggen, ik heb vast ook van die gekke trekjes hihi. En nogmaals; gefeliciteerd!



    18 augustus 2015

    Hahahha zo leuk dit! Ja herkenbaar chagrijnig worden als ik moe of honger heb !



    18 augustus 2015

    Gefeliciteerd met het 5 jaar samen zijn! :) Heel erg leuk artikel! Super schattig (ah, sorry!) hoe hij over jouw ‘gekke dingen’ praat. En hoe jij daar op reageert. Super leuk.



    18 augustus 2015

    Wat ontzettend leuk om te lezen! Heel lieve foto’s ook! :)
    X Emma



    18 augustus 2015

    Leuk om te lezen! En een dikke proficiat voor jullie 5 jaar :-)



    18 augustus 2015

    Haha ik moest wel een beetje lachen om de uitleg van je vriend soms. Zo leuk hoe hij het beschrijft. “Wat overigens wel handig is, want zodra ze chagrijnig is loop ik altijd een mentale checklist af” en “Zodra ik in de buurt komt begint ze al te trappelen als stampertje.”. Zo leuk!! Gefeliciteerd met jullie 5jaar samen zijn.


    Linda

    18 augustus 2015

    Leuk artikel! Maar uhm, de klemtoon van helemaal ligt ook op de aa’s. Op snap ik hem nou gewoon niet?


    Femke - Youniqueblog

    19 augustus 2015

    Het ligt niet aan jou! De klemtoon klopt, maar het ‘probleem’ is (schijnbaar) dat ik het woord als een dreinerig kind verleng. Denk aan: helemááááál niet. Maar dan dus een beetje dreinerig. Tja. Ik weet ook niet wat ik er verder op moet zeggen ;-)



    18 augustus 2015

    Zo’n lief artikel. Vijf jaar samen, zeg. Woaah! Proficiat!!! Jullie zien er stralend uit op de foto’s. Veel geluk nog samen :)


    Femke - Youniqueblog

    19 augustus 2015

    Superlief, dankjewel!



    19 augustus 2015

    Grappig en lief artikel! Proficiat met jullie 5 jaar samen!


    Femke - Youniqueblog

    19 augustus 2015

    Lief, dankjewel :-)!



    19 augustus 2015

    Superleuk artikel, wat een geweldig koppel zijn jullie! Heel tof om te lezen wat je vriend van je denkt en jouw reacties daarop. Dit wil ik meer lezen :D


    Femke - Youniqueblog

    19 augustus 2015

    Ah, leuk om te horen! Wie weet komt deze rubriek tóch sneller terug dan verwacht…



    20 augustus 2015

    Super leuke rubriek!



    21 augustus 2015

    Wat leuk dat je je vriend een keer achter de computer gekregen hebt! Ik heb ook al geprobeerd om mijn vriend iets te laten schrijven, maar voorlopig zonder succes.

    Ik vind dit trouwens een heel grappig artikel. En wat schattig hoe hij je zo goed kent. Oké, na vijf jaar is dat toch normaal, zou je denken? Maar met mannen weet je dat nooit.. :P


    Femke - Youniqueblog

    21 augustus 2015

    Ja, ik was ook echt blij dat hij het wilde doen! En dat hij me inderdaad tóch goed kent na zoveel jaar :-)



    23 augustus 2015

    Dit was echt heel erg leuk om te lezen! Mag hij vaker doen :D En natuurlijk gefeliciteerd!!



    27 augustus 2015

    Wat een leuk artikel om te lezen! Jullie hebben me mijn dosis lachen voor vandaag verzekerd :D Vooral het weetje over de voeten, daar moest ik meteen ook aan mezelf denken :D En jawel hoor, mijn hubby maakt ook daar rijkelijk gebruik van (waardoor ik dus voortdurend met sloffen rondloop, zomer & winter) :P Liefs! x



    24 oktober 2015

    Haha, wat een leuk artikel en zo leuk dat jullie alweer 5 jaar samen zijn! Gefeliciteerd, lieve foto’s ook! Ik hoop het ook zo lang vol te kunnen houden… en over naar de wc gaan heb ik ook last van. Ik heb dan blijkbaar ook een blaas van een regenworm, haha. Vooral als ik veel drink (met name thee) moet ik zeker om het uur… oeps. Soms tot ergernis van mijn vriend. Mijn vriend irriteert zich vooral dat ik veel make-up koop, haha en dan zeg ik “maar het is voor mijn blog”. But girls love make-up! :-)
    liefs