Joehoe! Je kan mij nu álles vragen -
12/08/2015


Stel mij een vraag
Misschien ben ik nu tegen een lege ruimte aan het praten gezien het vakantie is en vrijwel iedereen in een buitenlands oord aan een pina colada aan het sippen is. Toch vond ik het tijd om jullie eens de ruimte te geven om weer schaamteloos vragen aan mij te stellen. Wil je gewoonweg meer over mij weten? Of over mijn werk als freelance redacteur of HEMA Brand Ambassador? Je kan mij nu alles vragen. Echt.

Eén keer in de paar maanden geef ik even aan jullie de digitale microfoon om aan mij vragen te stellen. Ik weet dat er vaak nog veel vragen blijven liggen wanneer ik een persoonlijke post schrijf. Zeker omdat ik voor sommige nogal een ‘vaag’ beroep heb (lees: ‘Dingen die ik als freelance tekschrijver niet meer wil horen‘) en veelal ook nog eens maffe ideeën (lees: Ik wil naar New York. Alleen.). Ook vind ik het gewoonweg ontzettend leuk om jullie mails, tweets en overige reacties te beantwoorden. En het is voor mij nou eenmaal een stuk overzichtelijker als deze vragen op één plek worden gedropt. Al is het maar één keer in het half jaar. En daarom aan jullie de vraag: wat hebben jullie nou altijd van mij willen weten? Wil je bijvoorbeeld weten wat ik precies ga doen in NYC? Hoe je zelf freelance redacteur wordt? Of wil je juist een fun fact uit mij ontfutselen à: ‘wat is je grootste DIY-blunder?’ of ‘Heb je een koosnaam voor je vriend?’.

Om jullie een mini-update te geven waar ik nu bezig ben: op dit moment probeer vooral veel vooruit te schrijven voor de komende weken. De laatste twee weken van augustus ben ik namelijk bijna fulltime aan het werk op de online redactie van Cosmopolitan, en hierna vertrek ik natuurlijk voor een maand naar New York City. Vanwege alle lange werkdagen en onregelmatige reistijden, weet ik nu al dat ik niet iedere dag nog trouw een blog kan tikken. Gelukkig heb ik al genoeg leuke ideeën en verdwijn ik niet door tijdgebrek volledig van het world wide web. Pfiew! Ik kijk in ieder geval enórm uit naar jullie vragen.

Wat hebben jullie altijd al van mij willen weten?

Edit: Voor alle mede Pretty Little Liars-fans: je kan ook aan mij vragen wie ‘A’ . Ik weet het. Ein-de-lijk!



21 reacties


    12 augustus 2015

    Je noemt het eigenlijk zelf al: maar wat ga je precies doen tijdens je maand in New York City? En welke opleiding heb je gedaan? En is freelance schrijver/blogger altijd al je droombaan geweest, of was dat iets anders? Liefs!



    12 augustus 2015

    Ik heb wel eentje: :-) Als ik ziek ben (waarbij ik niets anders kan dan in de zetel liggen, slapen en zelfmedelijden hebben), zijn er twee films die ik altijd weer opnieuw bekijk. Heb jij ook zo’n film? En zo ja, welke is dat en waarom?



    12 augustus 2015

    Ik ben ook benieuwd wat je voor NYC zoal op de planning hebt. Maar stel je voor dat je niet meer zou kunnen schrijven, wat zou je dan érg graag willen doen?



    12 augustus 2015

    Waarom ben je een blog begonnen en hoe ben je Hema Brand Ambassador geworden? En natúúrlijk ben ik benieuwd (en lichtelijk jaloers) wat je in NYC gaat doen!



    12 augustus 2015

    Ik vind jou en je blog gewoon helemaal leuk, maar ik weet niet zo goed wat ik moet vragen. Maar ik wil dus wel wat vragen! Daarom wil ik aan jou vragen wat je aan jezelf zou vragen, om vervolgens deze vraag te beantwoorden!

    Ps: >;p



    12 augustus 2015

    Jaah! Altijd leuk om jou dingen te mogen vragen haha ;-) Wat vind jij de mooiste eigenschap van jezelf? En hoe gebruik je die eigenschap in het dagelijkse leven? X



    12 augustus 2015

    Ik ben heel nieuwsgierig naar op welke leeftijd je ongeveer wist dat dit was wat je wilde doen. En of je daarbij niet ontzettend bang was dat anderen het beter konden dan jij? (Dat heb ik heel erg namelijk). Soms ben ik ZO bang dat ik het allemaal niet op tijd uit ga vogelen; wat ik wil doen in mijn leven, zeg maar. Ben benieuwd hoe het bij jou allemaal is gegaan! Liefs, Stella.



    12 augustus 2015

    ik ben wel benieuwd naar wat je vroeger eigenlijk wilde worden?



    12 augustus 2015

    Ik weet ook sinds vandaag wie het is! Ik ging expres niet op social media en toen ging ik alvast kijken waar ik de aflevering kon kijken en toen zag ik al wie het was :(. Ik ben nog wel benieuwd wie dan mrs dilaurentis heeft vermoord…

    x



    12 augustus 2015

    Wat je zelf ook al noemt, en hierboven ook genoemd is: wat ga je precies allemaal doen in NYC? Wat staat er op de planning? :)

    En dan ook nog een vraagje over onzekerheid. Voel je vaak onzeker over bijv. het bloggen? Over hoe mensen naar jou kijken omdat je blogt? Of over hoe jouw lezers naar je kijken?

    Liefs



    12 augustus 2015

    Ik wil ook wel graag weten wat je in ny gaat doen!



    12 augustus 2015

    Als je een bekend persoon zou mogen uitkiezen, met wie zou dan eens willen lunchen? :)



    12 augustus 2015

    Waar haal je je ideeën vandaan voor artikelen? Ik vind ze namelijk zo leuk altijd!


    Naam

    12 augustus 2015

    Vind je je ik van op dit moment leuker dan je ik vroeger, of omgekeerd? Of vind je dat er niet veel verschil is?



    12 augustus 2015

    Ik heb wel een vraag! Heb net toevallig door je portfolio gebladerd, en zie dat je echt enorm gave klussen gedaan hebt! Hoe kom je daaraan? Word je benaderd door die bedrijven, of schrijf je ze zelf aan? Ben heel erg benieuwd! Liefs!



    13 augustus 2015

    Ja, ik wil al lang weten hoe je nou brand ambassador wordt – voor ik jouw blog kende, had ik van t woord nog niet eens gehoord.

    Ben benieuwd !



    13 augustus 2015

    Na de update van PLL: Had je dat antwoord verwacht? Ik niet en hoewel ik de ontknoping best wel goed vond, lijken veel mensen wat teleurgesteld…



    16 augustus 2015

    Waar heb je een ontzettende hekel aan?



    30 september 2015

    sC5dKP Wow! This could be one particular of the most beneficial blogs We ave ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I am also a specialist in this topic so I can understand your hard work.



    30 september 2015

    eNnn02 There is perceptibly a bunch to know about this. I think you made certain nice points in features also.



    30 september 2015

    hNEWr1 IaаАа’б‚Т€ТšаЂаŒаАа’б‚Т€ТžаБТžm glad to become a visitor in this pure internet site, regards for this rare info!