Vlog #2: "Ik wílde geen $200 uitgeven bij Victoria's Secret" -
09/09/2015


Vlog 2
Joehoe! Daar sta ik weer met een kersverse vlog voor je digitale deur. Nooit gedacht dit ooit te zeggen, maar ik vind het echt leuk om te vloggen in New York. Ik heb het gevoel dat het veel meer de beleving vastlegt dan een foto. Enne: het is natuurlijk het ultieme excuus om in het Nederlands te babbelen.



Afgelopen weekend was het Labor Day-weekend en had ik het hele appartement voor mezelf. Hoewel dit normaliter uitnodigt voor een mini-pyjamafeestje, ben ik er tóch op uitgegaan. Zo vond ik een súpertoffe lunchspot in Central Park, bezocht ik Dylan’s Candy Bar (Jawel. Met heus Mean Girls-snoepgoed) én ging ik weer shoppen bij Victoria’s Secret. Echt. Mocht je ooit de mogelijkheid hebben om voet in deze winkel te zetten: Doe. Het. De lingerie van Victoria’s Secret doen de hype rondom dit merk volledig eer aan. Al kreeg ik het wel opeens enórm benauwd bij de kassa.

Ik werd trouwens ont-zet-tend blij van alle reacties op mijn eerste vlog. Dankjewel allemaal! Hopelijk vinden jullie part deux minstens net zo leuk.

P.s. Als je geabonneerd bent op mijn YouTube-kanaal, kan je de video’s bekijken vóórdat ze op mijn blog staan. Zo stond deze video ‘al’ sinds gisteravond 18.00 online. Jezelf abonneren kan hier.



26 reacties


    9 september 2015

    Wat zie ik nou joh? Fem die aan het vloggen geslagen is? Wat leuk! :D En wat ziet je New Yorkse stulpje er fantastisch goed uit! Geniet daar maar lekker Femmie, zo gegund!


    Femke - Youniqueblog

    10 september 2015

    Haha! Ja, goed hè?! En superlief, dankjewel <3



    9 september 2015

    Wat een leuke vlog weer en wat heb je hem weer leuk in elkaar gezet! Leuke dingen heb je gedaan :-)!


    Catho

    9 september 2015

    Zo enorm leuk, jouw vlogs!
    OMG, die Candy Bar:o
    Echt onwijs gaaf dat je daar helemaal in je uppie zit! Stiekem breng je mij wel op een idee (voor de toekomst)… ;)
    Ik blijf al je NYC avonturen op de voet volgen!


    Femke - Youniqueblog

    10 september 2015

    Ah, wat ontzettend leuk om te lezen. En: DANKJEWEL! New York is zeker wel een fijne stad om in je eentje naartoe te gaan. Er is zoveel te doen en te beleven. Je voelt je echt nooit alleen.



    9 september 2015

    Jeeej wat leuk om weer te zien! En ohh dat was vast schrikken bij de VS :’) En die Candy Bar; ooohhh…! Ik krijg er zoete trek van en ik heb nog niet ontbeten, hihi :-)



    9 september 2015

    Wauw, wat een gigantisch mooie lunchplek!



    9 september 2015

    deel 2 was weer net zo leuk als deel 1 :D Central park lijkt me ook zooo mooi! En VS is gewoon een must om heen te gaan natuurlijk <3


    Femke - Youniqueblog

    10 september 2015

    Jeeej! Echt ontzettend leuk om te horen, dankjewel <3



    9 september 2015

    Wat leuk dat je vlogt !



    9 september 2015

    Femke, ik vind je vlogs in New York echt awesome! Leuk dat je dat zo doet. Ik loop weer helemaal warm voor New York! Dankjewel daarvoor.

    Grappig hè, de film Mean Girls is al 11 jaar oud maar nog steeds zo’n hype.

    Fijn dat je het zo naar je zin hebt! Bij Victoria Secret word je echt als een prinses behandeld. Vinden vrouwen sowieso leuk! ;-)

    Ik kijk uit naar je volgende vlog!

    Ps. Al die mensen in beeld die naar je kijken op de achtergrond vind ik ook hilarisch!


    Femke - Youniqueblog

    10 september 2015

    YAY! Dankjewel Sytse echt superlief van je. Ja, echt bizar dat die hype nog steeds blijft. Al is het natuurlijk ook een briljánte film ;-) Hihi, ik had het niet eens in de gaten dat al die mensen in de achtergrond kijken. Supergrappig inderdaad! “What is she doing?!”



    11 september 2015

    Hahaha helemaal mee eens! Jammer dat Mean Girls 2 zo tegen viel..

    Hahaha ja, je ziet ze dat echt denken. Te grappig!



    9 september 2015

    Het lijkt echt op willy wonka, wauw, wat ontzettend veel snoep #heaven!!



    9 september 2015

    Wauw, wat gaaf zeg! En mean-girls snoep, hoe gaaf is dat!
    Liefs Iep



    9 september 2015

    Aaaah Femke, ik vind het zo tof dat je ook aan het vloggen geslagen bent. Super leuk om je avonturen te zien in New York! Je vlogt trouwens echt heel leuk, precies zoals je in het echt ook bent :-)



    9 september 2015

    Leuke vlog!



    9 september 2015

    Oh my gooood! Die snoepwinkel = HEAVEN. Daar móét ik echt naartoe als ik ook de oversteek naar New York maak! En Victoria’s Secret, tja… Daar spendeerde ik in Spanje al fortuinen aan, dus dat zou in de US wel niet beter zijn :-)



    9 september 2015

    Leuke vlog! Dylan’s Candy Bar zijn wij ook geweest toen we in New York waren maar toen hadden ze dat Mean Girls snoep niet haha



    9 september 2015

    Ah super leuk gevlogt! Het ziet er zo leuk uit en omg wat een snoep. Niet goed voor een mens haha. Hoe weersta je die verleiding? ;)



    10 september 2015

    Een dikke yay voor jou vlogs! Ze zijn zoooo leuk en gezellig. Nu wil ik ook een maand naar New York -.- hihi :)

    Ik liep in Kuala Lumpur ook heeeel enthausiast naar de VS, vertelden ze dood leuk dat ze alleen in Dubai en NY de lingerie verkopen. Super tof dat jij daar nu kan slagen, het is zooo mooi <3 hihi



    11 september 2015

    Je vlogs zijn echt leuk! Gewoon ook omdat ze zo normaal zijn en totaal niet bewerkt.. gewoon hoe het is. I like! :)


    Femke - Youniqueblog

    13 september 2015

    Ah, wat leuk om te horen! Dankjewel :-)



    13 september 2015

    Ys, bij de tweede weet ik het zeker. Jouw vlogs en New York zijn awesome. Die candyshop, dat is toch niet normaal?! Alles is daar zooooo huge. I love, love, love it! Over de Toys ‘r’ us en de Disney Store heb ik toevallig afgelopen dinsdag geschreven, omdat deze op mijn Bucketlist staan. Ik twijfel altijd om te gaan vloggen, vanwege mijn Limburgse accent. Maar denk dat ik het in New York wel minder erg zou vinden. Have fun!!!!



    13 september 2015

    Dit is wel echt heel erg leuk om te zien hoor.



    30 september 2015

    Icr8He Some genuinely good posts on this web site , thankyou for contribution.