Vlog #10: DE SLEUTEL VAN ONS ALLEREERSTE APPARTEMENT! -
06/11/2015


Allereerste appartement
Sorry jongens. Dit móést gewoon even in kapitalen. Afgelopen week ontvingen mijn vriend en ik de sleutels van ons allereerste appartement en -zoals beloofd- ben ik weer aan het vloggen geslagen. Wij nemen je mee uit meubelshoppen en laten je een kleine sneak peek zien van ons appartement. Benieuwd?


Het voelt voor mij minder gek om in Nederland te vloggen dan gedacht. Ik had verwacht dat ik het heel ongemakkelijk zou vinden nu ik met zekerheid weet dat iedereen mij kan verstaan, maar eigenlijk valt het me allemaal hartstikke mee. Mijn vriend moet natuurlijk wel nog even wennen aan heel het vloggebeuren. Al denk ik wel dat hij het stiekem leuker vindt dan hij wil toegeven. Sinds we de sleutel van ons appartement hebben gekregen, zijn mijn vriend en ik er al een flink aantal keren geweest om alvast spullen te verhuizen. Vooral mijn vriend heeft bergen verzet qua werk. Zo heeft hij al drie verschillende kasten en een tafel in elkaar gezet en heeft zich ook ontfermd over de in ontvangstneming van bijvoorbeeld onze nieuwe bank (zie vlog!). Iets waar ik ontzettend blij mee ben, want ik kan het momenteel even niet meer bijbenen.

Oh, excuses voor ons Brabants gemompel af en toe. Zoals ook in de vlog duidelijk wordt, hebben we een enorme hectische week achter de rug. Niet alleen vanwege het appartement, maar ook omdat mijn verjaardag(sfeesten) en veel freelance-werk er nog ‘even’ tussendoor kwamen gefietst. Een hele fijne week dus, maar wel doodvermoeiend. En ja: dan vervallen mijn vriend en ik toch wel overduidelijk terug in onze Brabantse roots als we tegen elkaar aan het kletsen zijn. Soms zelfs zo erg dat ik mezelf niet eens meer kon verstaan ;-) We zullen een volgende keer in ieder geval beter ons best doen om ons verstaanbaar te maken.

Wat vinden jullie van onze eerste vlog samen? 23 reacties


  6 november 2015

  Leuk om nu ook in Nederland te vloggen! En aaah, wat spannend, jullie eerste appartement. Jeej! Fijn weekend :)!


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Dankjewel, jij ook :-)!  6 november 2015

  Leuke vlog! Heel tof om jullie zo samen te zien :) En superleuk dat jullie nu samen gaan wonen, voor wat ik al kon zien ziet het appartement er heel leuk uit ;)! Keep on vlogging! X  6 november 2015

  Superleuk! Ik ben benieuwt naar de komende vlogs.


  Aniek

  6 november 2015

  Wat een geweldig accent hebben jullie! Vooral niet beter je best gaan doen ik vind het enorm awesome.
  (Voor de duidelijkheid: ik kom niet uit Brabant hoor, gewooon uit het ooosten)


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Aaah, leuk om te horen! Dan zullen we niet beter ons bed doen ;-)  6 november 2015

  Ahh wat leuk dat je in NL vlogt! Je doet het leuk hoor!! :-) Gefeliciteerd met jullie appartement en ik ben heel benieuwd hoe het huisje gaat worden!


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Wat leuk om te horen, dankjewel :-)!!  6 november 2015

  Wat leuk jullie eerste appartement, gefeliciteerd! Ik kan nu niet je vlog beluisteren, maar ga ik vanavond doen!

  Lfs.x


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  En, en, en… Heb je ‘m nog bekeken? Ben benieuwd wat je ervan vindt :-)  6 november 2015

  Hihihi, die vertaling bij “ons pap en mam”. Echt een leuke vlog! :)


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Hihi, ja! Ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen dat stukje anders zou snappen ;-)  6 november 2015

  De eerste vlog die ik heb gezien van je, en ik vond ‘m erg leuk! Ik ben benieuwd naar de volgende blogs. En welkom natuurlijk in het mooie Den Bosch :)  6 november 2015

  Super leuk om dit te zien zeg! Ik heb – gelukkig – de winkelfase enzo allemaal al gehad. Want jeetje, dat kan echt vermoeiend zijn! Succes nog!  6 november 2015

  Aaah! ZO leuk dat het zo snel gegaan is! tof!  6 november 2015

  Wat leuk dat jullie een appartementje hebben!  6 november 2015

  Heel erg leuk om te zien. En ik vind het Brabants gemompel best wel meevallen hor. ;)


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Haha, gelukkig! Fijn om te horen ;-)  7 november 2015

  Wat spannend! Leuk om te zien dat jullie grotendeels dezelfde smaak hebben. Heel veel woonplezier in jullie appartementje!  7 november 2015

  Ik vind jullie Brabants accent net superleuk en grappig om te horen ;) lijkt me best vermoeiend, zo verhuizen en alles gaan aankopen, maar vergeet er niet van te genieten want lijkt me ook wel een fijne en bijzondere periode in je leven samen! :)  7 november 2015

  Aaah wat spannend, jullie eerste appartement! :)  10 november 2015

  Whahah ongelooflijk dat niemand iets heeft gezegd over het autorijden. Het lijkt net of jullie in Engeland zijn door het gespiegelde beeld :P Whaha dat laatste shot met je vriend is echt geniaal :P


  Femke - Youniqueblog

  11 november 2015

  Dat viel mij inderdaad ook op :’) Om de één of andere vage reden deed ‘ie dat automatisch. Heel stom! Haha! Ik vond mijn vriend ook heel grappig daar :’)