YAY! Wij gaan samenwonen -
01/11/2015


wij gaan samenwonen
Wow. Ik denk dat ik wel voor mijn vriend en mij samen kan spreken als ik zeg dat we nooit hadden verwacht dat het zo snel zou gaan. Afgelopen maandag hadden we een bezichtiging, we werden opslag verliefd op het appartement en vrijdag konden we al de sleutels ophalen. Bi-zar.

Zoals jullie al eerder konden lezen, speelden mijn vriend en ik al langer met het idee om te gaan samenwonen. Zo waren begin dit jaar druk op zoek in de omgeving van Utrecht, maar zagen we hier uiteindelijk toch maar even vanaf omdat mijn vriend nog een half jaar stage zou moeten lopen in Eindhoven. Dit gaf mij weer meteen wat meer vrijheid om af te tasten hoe het met freelancen zou gaan en natuurlijk om in mijn uppie New York te ontdekken. We zouden na mijn terugkomst langzaam, maar zeker op zoek gaan naar een stulpje voor onszelf. Maar dit ging véél sneller dan gedacht.

We besloten onze zinnen op ’s Hertogenbosch te zetten. Dit om een tiental redenen, maar de meest voornaamste omdat mijn vriend als grafisch vormgever een baan aangeboden had gekregen in Boxtel. Tja. Daar zeg je natuurlijk geen nee te tegen. Al snel mochten we verschillende appartementen bezichtigen: van één aan de Zuid-Willemsvaart tot één op het Paleiskwartier. Een echt ‘WOW’-moment –inclusief enthousiaste blikken naar elkaar- kregen we allebei toen we bij het appartement vlakbij de markt van Den Bosch binnenstapten. Dat zal ik denk ik ook nooit meer vergeten. Dát bedoelen ze dus met op slag verliefd worden op een appartement.
wij gaan samenwonen 2
Het appartement stond momenteel leeg, dus als we er vrijwel direct zouden instappen zouden we een maandelijks doorlopende korting krijgen op onze huur. Het was voor ons een absolute no brainer, want we zouden (nee: móésten) dit appartement hebben. De volgende dag zeiden we dus al volmondig ‘JA’ en afgelopen vrijdag mochten we het contract komen tekenen. Het is héél gek dat het allemaal zo snel is gegaan. Vooral omdat we nog helemaal geen meubelen hebben, en heel veel woongiganten een levertijd hebben van 6 à 8 weken. En in verband met de kerstvakantie soms 10 à 12 weken. Dat wordt dus even nog enórm improviseren, maar….

WE HEBBEN ER ZIN IN! Binnenkort deel ik met jullie alvast wat foto’s van het appartement én… Mijn vriend en ik zijn alvast aan het vloggen geslagen. To be continued.69 reacties


  1 november 2015

  Aaah supergaaf, gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie het leuk gaan hebben daar! En ik ben benieuwd naar de vlogs, lijkt me heel leuk om te zien!  1 november 2015

  Oh wat leuk, ik leef met jullie mee :)  1 november 2015

  Hé wat tof! Gefeliciteerd en ik benieuwd naar jullie vlogs en foto’s van jullie huisje. Veel geluk samen x  1 november 2015

  Wat leuk Femke! Gefeliciteerd met je samenwoon avontuur. Mijn tip: rustig aan! Die meubels komen wel.  1 november 2015

  Oh wat gaaf! Gefeliciteerd! Succes met de voorbereidingen! Ik kan niet wachten op je vlogs!  1 november 2015

  Wat super leuk! Gefeliciteerd! Den Bosch is een prachtige stad. Veel geluk samen!  1 november 2015

  Aaaaaah chickie, gefeliciteerd! Ik ben zo blij voor jullie <3  1 november 2015

  Gaaf, geniet alvast van de voorpret. Veel succes en veel geluk samen! :)  1 november 2015

  Wat onwijs leuk zeg, gefeliciteerd! Veel geluk samen!  1 november 2015

  Super gaaf! Gefeliciteerd!!


  Lianne

  1 november 2015

  Wat leuk! Alvast veel plezier allebei! ^^ Het is wel echt wennen, maar het is te overleven ;) Succes met het inrichten ;)  1 november 2015

  Aah wat leuk voor jullie, zeg! Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en ik ben heel benieuwd naar de vlogs! Heel veel geluk samen! :-)
  liefs  1 november 2015

  Wat heerlijk dat dit allemaal in een stroomversnelling gegaan is. Van harte gefeliciteerd lieve Fem! En ook een dikke proficiat aan vriendlief met zijn nieuwe baan natuurlijk. Ik ben blij voor jullie! <3  1 november 2015

  Wauw! Wat is dat super snel gegaan zeg! Maar wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd en geniet er van!  1 november 2015

  Aaah, wat ontzettend spannend! Ik kijk echt uit naar het moment dat ik ook op zoek kan gaan naar huisjes of appartementjes, lijkt me zó leuk. Ik ben benieuwd naar de foto’s en de vlogs! :)  1 november 2015

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk, ik wens jullie heel veel plezier samen  1 november 2015

  Gefeliciteerd net jullie appartement! Ik kijk uit naar het vloggen en de fotos ^_^  1 november 2015

  van harte gefeliciteerd dat jullie gaan samenwonen :)
  Ondanks dat jullie nog geen meubels hebben, zal dit ook een van de leukste tijden zijn die jullie gaan meemaken :)
  Ik heb nog warme herinneringen, dat wij het matras van de slaapkamer naar de woonkamer sleepte, omdat wij perse in de woonkamer wilden slapen. en er waren toen nog geen meubels in huis, we zatten op de grond. En ‘s morgens verwaaid wakker worden :) Nog foto’s ervan (waar we natuurlijk helemaal niet uitzaggen) Koffie drinken <3 Gezellig samen romantisch. ieeuww hahaha maar zo was het wel. Dus ik hoop voor jullie dat jullie ook mooie herinneringen maken waar je met warmte terug aan kunnen denken :)  1 november 2015

  Super leuk! Gefeliciteerd! Ik kom eigenlijk nooit in Den Bosch, maar volgens mij is het een super stad!  1 november 2015

  Aah super leuk! Heel veel geluk samen x  1 november 2015

  Wooow, wat een goed nieuws. Wat fijn/bijzonder/spannend dat het zo snel gegaan is. Heel leuk, gefeliciteerd! :)  1 november 2015

  Ah wat ontzettend leuk! Jaloers! Ben heel erg benieuwd naar de fotos en de vlogs. :)  1 november 2015

  Gefeliciteerd! Geniet ervan! :)  1 november 2015

  Wat leuk en spannend! X  1 november 2015

  Super leuk! Ik ben benieuwd naar het appartement, jullie vlogs en hoe jullie het gaan inrichten. Bij mijn vriend en mij is het toen ook heel snel gegaan, en bij ons viel kerst ook in de leverperiode waardoor het nog langer duurde. Maar komt vast goed! Geniet van alles!  1 november 2015

  Zo leuk dat dit zo snel is gegaan.. Een tijdje terug had je het er inderdaad over dat je aan het einde van dit jaar wel wilde gaan samenwonen en nu is het gewoon in een week geregeld haha, super leuk! Den Bosch is ook een heerlijke stad, dus dit gaat vast helemaal goed komen. Veel plezier en geluk samen :-)!  1 november 2015

  Wauw superleuk nieuws! Dikke proficiat en geniet er voornamelijk van! :)  1 november 2015

  Wauw wat super fijn! Heel veel geluk daar! :)  1 november 2015

  Gefeliciteerd met jullie appartement! Ik ben al benieuwd naar de eerste foto’s. ^^  1 november 2015

  Aaaah! Zo ontzettend leuk! Gefeliciteerd!  1 november 2015

  Ohh, wat leuk! Gefeliciteerd ♥  1 november 2015

  Wat super gaaf, gefeliciteerd!!  1 november 2015

  Wat leuk joh, gefeliciteerd!  1 november 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar foto’s!  1 november 2015

  Ah wat leuk zeg, gefeliciteerd! :) Ben heel erg benieuwd hoe het eruit ziet.  1 november 2015

  Aaaah wat gaaf zo snel! Ik ben heel benieuwd naar het appartement! Een beetje balen dat jullie nog geenmeubels hebben maar dat gaat vast goedkomen :)  1 november 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd! Den bosch is ook echt een leuke stad  1 november 2015

  Wat leuk! Gefeliciteerd!!  1 november 2015

  Ah wat tof, superleuk! En wat leuk dat je alles gaat vloggen, geeft vast leuke herinneren!  1 november 2015

  Gefeliciteerd! Veel geluk en succes samen!  1 november 2015

  Wat gaaf! Gefeliciteerd! <3  1 november 2015

  Oh wauw, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Ben erg benieuwd naar hoe jullie appartement eruit ziet


  Marre

  1 november 2015

  Aahh super leuk! Ook dat jullie gaan vloggen, ik ben heeel benieuwd. Veel plezier met het appartement, mogen jullie er leuke dingen beleven! :)


  Anika

  1 november 2015

  Wat leuk! Gefeliciteerd!
  En Den Bosch is zeker een fijne stad, ik woon er al heel lang.  1 november 2015

  Gefeliciteerd! Samenwonen is echt super leuk! En dan ook nog je huisje helemaal inrichten!  1 november 2015

  Leuk, gefeliciteerd! Wij gaan in januari samenwonen, moeten juist heel veel meubels kwijt (twee huishoudens samenvoegen is best lastig) dus als je nog iets nodig hebt…!  1 november 2015

  Wat onwijs leuk joh!! Gefeliciteerd.  1 november 2015

  Jaaaaaa, wat leuk! Jeetje, een jacht op huizen of appartementen kan echt slopend zijn. Dit is gewoon geweldig nieuws! Ik haat het zo als je er honderdduizend moet bekijken en steeds teleurgesteld wordt. Gefeliciteeeeerd! Heel veel geluk samen. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s en vlogs. Xx  1 november 2015

  Proficiat!!!  1 november 2015

  Gefeliciteerd en veel geluk samen.  1 november 2015

  yay wat leuk!!! Gefeliciteerd! Ik ben echt super blij voor jullie!!  1 november 2015

  Wat heerlijk om te lezen dat jullie deze prachtige stap hebben gezet. Natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie prachtige nieuwe huisje. Dat jullie daar maar heel veel mooie herinneringen op mogen gaan doen en veel geluk samen mogen beleven <3  1 november 2015

  Wat enorm gaaf! Ook echt zo fijn dat jullie beiden verliefd zijn op jullie nieuwe woning!  2 november 2015

  GEFELICITEERD! Wat gaaf én enorm leuk! Ik kijk ook nu al uit naar jullie samen woon avonturen en vlogs :)  2 november 2015

  Zo ontzettend gaaf!  2 november 2015

  Wauw, superleuk! Mijn vriend en ik gaan binnenkort ook stilletjesaan beginnen rondzoeken, maar als het dan plots zo snel gaat is het inderdaad wel even schrikken denk ik! Maar wel superfijn dat jullie jullie droomappartement gevonden hebben! Ik ben al heel benieuwd naar de foto’s en jullie vlogs!  2 november 2015

  Wat een fijn nieuws; gefeliciteerd! Ik ben ontzettend benieuwd naar het appartement; ga je een soort room tour maken of iets? Hihi. Succes met verhuizen, maar vooral veel plezier samen! Liefs, Stella.  2 november 2015

  Ik vind het echt zó ontzettend tof voor jullie! Met een beetje improvisatie creëren jullie vast een gezellig stulpje! Ik ben benieuwd naar de foto’s en jullie gevlog. :)  2 november 2015

  Gefeliciteerd Femke! Wat een bijzondere stap in jullie relatie. Het wordt vast en zeker een heel, heel mooi plekje!
  x Frederique  2 november 2015

  Zo leuk! Heel veel plezier en succes met alles inrichten en doen! Ik heb ook sinds deze week een woning met mijn vriend, dus ik weet helemaal hoe je je voelt, hihi!  2 november 2015

  Yeey, zo leuk voor jullie! Ik ben blij voor jullie! :) Heel veel succes met het inrichten van jullie huisje! Het zal zeker een paleis worden. Daar ben ik zeker van!  2 november 2015

  Yaay! Congrats! Marktplaats is je beste vriend als jullie niet veel afhankelijk willen zijn van die levertijden. Hebben wij ook gedaan hier en heb echt veel pareltjes op de kop getikt.

  Ik kijk uit naar je vlogs!

  X, Rowan  2 november 2015

  Super leuk!! Nogmaals gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar de vlog!  2 november 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd!!  2 november 2015

  Wat leuk!! Veel plezier met de inboedel en alles regelen, leuk samen alles uitzoeken! :D  3 november 2015

  wat onwijs leuk van harte gefeliciteerd! en maak er een thuis van!  3 november 2015

  Wat leuk, gefeliciteerd! Den Bosch is een heerlijke stad <3  8 november 2015

  Wat ontzettend leuk! Het lijkt me een hele fijne stad om te wonen. Ik ben heel benieuwd naar jullie appartement, maar het klinkt al veelbelovend. x  11 november 2015

  Ahhhh ik ben zo blij voor jullie! Echt heel leuk Fem <3