Things that made my week...#184 -
31/10/2015


Things that made my week def

Mijn leven als 24-jarige is nog maar net begonnen en ik ben nu al verwikkeld in een brei van chaos en tumult. Maar goed… Daarover later meer. Deze week bleek ik absoluut geen geheim te kunnen bewaren, ondervond ik hoe cruciaal internet in mijn leven is en dacht ik per ongeluk iets -erm- aparts te hebben gedoneerd aan de wc.

 • Wanneer ik in de gang een mug achterna aan het zitten ben. *klap* Vriend: “Heb je ‘m?” Ik: “Iewl! HIJ ZIT AAN MIJN HAND!” Vriend: “Dat is een ja…”
 • Acupuncturist, wanneer ze een soort-van ‘body reading‘ doet: “Zo! Jouw navel is net een ravijn.” Ik: “Erm… Bedankt?”
 • Terwijl ik allerlei spullen aan het opruimen ben, opeens te maken krijgen met een licht geïrriteerde vriend: “Kan je even ophouden met het bewegen van mijn muis?” Bleek de externe muis van zijn laptop bedolven onder een stapel papieren die ik net aan het sorteren was. Oeps.
 • Wanneer de makelaar de kast onder de trap laat zien in de slaapkamer. “Kijk… Dit is de Harry Potter-kast.” Je snapt: we waren meteen verkocht.
 • Als mijn vriend en ik de beslissing hebben gemaakt om het appartement te huren. Ik: “Zullen we dit geheim proberen te houden tot mijn verjaardagsfeest aanstaande zaterdag? Misschien wel leuk om het al onze vrienden in één keer te vertellen.” *2 uur later* Ik: “Laat maar… Ik heb het al aan al mijn vrienden verteld.” Vriend: “Ik ook…”
 • Oma: “Hoe hoog ik het appartement?” Ik: “Hoe hoog? Erm… Hoog?” Mama: “Ze bedoelt op welke verdíéping.” Ik: “Oooooh. Ik vond het al zo’n gekke vraag.”
 • Dingen die gebeuren wanneer ik een kattencafé bezoek: DIT!
 • Ik: “Argh, mijn internet doet het niet.” Vriend: “Dan moet je even googelen hoe een hotspot met je mobiel te maken.” Ik: “MIJN INTERNET DOET HET NIET!”
 • Wanneer ik op een feestje terugkom van de wc en even aan mijn vingers voel: “Huh? Waar is mijn ring gebleven?!” Beste vriend: “Hahaha! Je hebt ‘m toch niet in de wc laten vallen, hè?” Toen de volgende zich een weg naar de wc baande, ik al waarschuwend: “Als je een ring in de toiletpot vindt…. Dan is ‘ie van mij.” Extra blonde actie: uiteindelijk bleek ik de ring überhaupt thuis te hebben laten liggen.
 • Whaaa! Binnen vijf dagen na de bezichtiging al meteen de sleutels in ontvangst mogen nemen van ons nieuwe (droom)appartement. *to be continued*

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een drukke week achter de rug?26 reacties


  31 oktober 2015

  Klinkt als een hele leuke week! Wat grappig van je ring, gelukkig heb je hem weer! Ik heb ook een drukke week achter de rug, en volgende week heb ik toetsweek dus het wordt nog drukker.  31 oktober 2015

  Wat superleuk dat jullie een appartement hebben gevonden! Moet heerlijk zijn dat je ook al zo snel de sleutels krijgt. En haha, dat van die ring zou ik ook kunnen voorhebben. Een kattencafé is by the way het leukste … OOIT. X  31 oktober 2015

  Oooh, jullie hebben de sleutels zelfs al! Heel leuk! :D Ik zou zoiets trouwens ook echt niet geheim kunnen houden, haha!  31 oktober 2015

  Wat leuk dat jullie een nieuw appartement hebben!  31 oktober 2015

  Oeh wat leuk dat jullie een nieuw appartement hebben :) en super leuk geschreven!  31 oktober 2015

  Heel leuk dat jullie gaan samenwonen! Enjoy!  31 oktober 2015

  Leuk dat jullie nu een appartement hebben, veel plezier met alles regelen! Leuk ☺️  31 oktober 2015

  Omg een Harry Potter kast, geweldig!

  x


  Camille

  31 oktober 2015

  Oh mijn god Femke! Een appartement, met Harry Potter kast dan nog wel! Ik ben ongelooflijk blij voor jullie


  Marre

  31 oktober 2015

  Hahah die van je ring en het internet zijn echt geniaal! Ik heb een hele leuke week (vakantie ) gehad, vrienden van ons hadden familie over uit Ierland en daar hadden we heel veel tijd mee doorgebracht. Helaas zijn ze nu alweer weg, zo’n week gaat snel voorbij! En nu nog twee daagjes veel gaan leren voor mijn toetsweek aankomende vrijdag  31 oktober 2015

  Wat wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Super leuk! Hahaha ik heb echt heel hard gelachen om het stukje met de ring zou ook echt een typische actie van mij zijn!  31 oktober 2015

  Super tof dat jullie gaan samenwonen! En wat lijkt een kattencafé me leuk. Ik heb vakantie gehad deze week, alsnog erg druk haha! Veel Liefs  31 oktober 2015

  Hahaha, echt zo geweldig!  31 oktober 2015

  Harry potter kast haha x;D Ik ben heel erg benieuwt naar jullie appartement, maar ik ben vast niet de enigste ;)  31 oktober 2015

  Gefeliciteerd met het droomhuis!
  Wat moet ik me voorstellen bij een navelravijn? :D


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Hahaha, een héél diepe navel!  31 oktober 2015

  Ah! Super spannend, jullie nieuwe appartement!  31 oktober 2015

  Wat leuk dat jullie samen gaan wonen en is het het appartement met de Harry Potter kast geworden?! dat zou wel tof zijn! Ik ben ieder geval nu al nieuwsgierig. Ik heb ieder geval weer flink moeten lachen!


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Jaaaa, het is dát appartement geworden. Dat kon niet anders natuurlijk, haha!  31 oktober 2015

  “Jouw navel is net een ravijn” nu ben ik wel heel benieuwd wat ze precies bedoelde, haha!


  Femke - Youniqueblog

  7 november 2015

  Haha, dat ik een héél diepe navel heb! En dat betekent schijnbaar dat ik een open boek ben in het uiten van mijn emoties, maar ook heel gevoelig ben voor de emoties van anderen. Als ik mijn omgeving mag geloven klopt dit helemaal ;-)  1 november 2015

  Wat een leuk overzicht weer en gefeliciteerd met jullie appartement! (Dat van het geen internet en googlen hoor ik vaker.. Komisch!)  1 november 2015

  Leuke week en congratz!  1 november 2015

  Hahaha, wat weer leuk! Geniaal, die Harry Potter kast. Ik laat trouwens wel heel vaak ringen liggen bij de WC, als ik mijn handen ga wassen.  1 november 2015

  Hahaha dat ring verhaal, echt een cliche uit een film ;). En gefeliciteerd nogmaals met het samenwonen! En met de HP kast!  1 november 2015

  Wauw, wat super tof dat je de sleutels al hebt mogen ontvangen. Gefeliciteerd! :)