De allerleukste gratis printables van dit moment -
15/01/2016


Gratis printables header
Zoals jullie weten ben ik dól op gratis printables. Het liefst zo kleurrijk mogelijk. Ook de afgelopen weken ben ik weer op een aantal súperleuke printables gestuit: van een prachtige kalender voor het nieuwe jaar tot -jawel- inpakpapier bedrukt met lipsticks. *vult inktcartridges bij*

Gratis printables 1
Jaarkalender – Hetgeen wat je het meest in printableland tegenkomt? Kalenders. Hoewel het aanbod zéér groot is, is deze kleurrijke nugget zonder twijfel mijn favoriet. Ik ben niet alleen verliefd op de vrolijke prints, maar ook op de handgeschreven typografie. Op dit moment hangt er al een superschattige kattenkalender in onze wc (van katten die yoga doen!), maar misschien dat deze een plaats krijgt in onze slaapkamer.

Gratis printables 2
DoodlesHou me tegen, hou me tegen! Uitprintbare doodles in de vorm van ijsjes, cactussen én donuts? Ik. Word. Gek. Tip: als je ze uitprint op stickerpapier, kan je ze zonder te veel gedoe in je agenda plakken. Ik bedoel: hoe leuk is het om een cactus te kunnen plakken naast een agenda item als ‘interieur shoppen’? Of een donut naast die date met je beste vriendin? Ik ben voor. 

Gratis printables 3
Inpakpapier – Ik ben dól op vrolijk inpakpapier. Niet alleen om er daadwerkelijk cadeautjes mee in te pakken, maar ook om het in te zetten als originele achtergrond voor fotografie. Ik slaakte dan ook nét geen gil uit van enthousiasme toen ik deze grappige, printable inpakpapier spotte. Niet alleen met toffe abstracte, watercolor prints, maar ook met lipsticks. Hoe leuk is dat?!

Gratis printables 4
To-do list – Ook to-do lists zijn goed vertegenwoordigd in de wereld van de printables. Toch onderscheid deze printable zich moeiteloos van de rest. Als je goed kijkt zie je namelijk dat het een ‘Boter, Kaas en Eieren’-spel is. Hoe grappig is dat? Als je je taken volbrengt mag je dus zomaar een horizontale of verticale rij doorstrepen. Extra leuk als je hier ook nog een beloning aan jezelf aan koppelt. Als ik een horizontale rij heb doorstreept, dan… Mag ik Gossip Girl kijken/hoepelen/iets lekkers bakken.

Gratis printables 5
Notitieboek cover – Het was voor mij een eerste keer: een uitprintbare notitieboek cover. Het idee is simpel: heb je een saai notitieboek dat wel een beetje kick kan gebruiken? Print dan deze toffe watercolor prints uit en plak ze op de cover. Het is uiteraard wel aan te raden om te kiezen voor stevig papier. Anders is de kans groot dat het niet (mooi) blijft zitten. One way or another: ik vind het een fantástisch idee.

Wat is jullie favoriete printable? Gaan jullie één van deze gratis printables uitprinten?27 reacties


  15 januari 2016

  Cadeaupapier als achtergrond voor foto’s vind ik tof en ben ik eigenlijk door jou aan het ontdekken.  15 januari 2016

  Soms kan het zo simpel zijn, maar zelf zou ik er nooit op komen. Die inpakpapier is echt super!  15 januari 2016

  Wat een leuke printables. Ik vind vooral de doodleg en het inpakpapier erg gaaf  15 januari 2016

  Het inpakpapier en de notitieboekcover zijn echt wel heel erg leuk! Ik ga meteen op de website kijken!  15 januari 2016

  Ah dat inpakpapier is onwijs leuk zeg! Die wil ik eens uitproberen!  15 januari 2016

  die kalender is zo leuk! :)  15 januari 2016

  Oh my, ik ben verliefd.  15 januari 2016

  Wat ontzettend leuk en creatief dit! Zo’n to do list of kalender is echt heel handig en mooi :D  15 januari 2016

  Jaa zo leuk! Ik ben gek op van die leuke printables :) X  15 januari 2016

  Oehh, wat lekker fleurig allemaal :)! Ik ga ze binnekort ook zelf maken, heb er onwijs veel zin in.  15 januari 2016

  Ik vind de doodles zeer leuk. Enkel nog is kijken waar ik zo’n stickervellen kan kopen en dan kan ik mijn agenda opleuken! Super leuke tip!  15 januari 2016

  Ah, ik ben gek op printables! Zo’n notitieboekje is wel heel erg leuk <3  15 januari 2016

  Ahw, die doodles zijn echt fan-tas-tisch!! Ga ze zeker even opslaan!  15 januari 2016

  Ik ben echt dol op zulke creatieve dingen. Je kan er zoveel mee! Die kalenders ga ik zeker printen en gebruiken. Thaaanks! :D  15 januari 2016

  leuk zeg, helaas kan ik niks printen op moment omdat onze printer het begeven heeft :(  15 januari 2016

  Oh wauw, ik wist dat er leuke printables bestonden, maar zó leuk.. Mijn favoriet is by far de calender, gelijk even opgeslagen! De To-Do en Notebook covers vind ik ook heel erg leuk! Liefs.  15 januari 2016

  Wat een leuke printables!!
  Die notitieboek covers zijn echt geweldig leuk en die doodles ook!! <3 doodles  15 januari 2016

  Oh ik wist niet dat er printable inpakpapier was. Wat gaaf! Gelijk even een kijkje nemen.  15 januari 2016

  De doodles ben ik meteen gaan downloaden, ze zijn echt zo leuk! De kalender vind ik ook echt super mooi!  15 januari 2016

  Oh wat leuk!  16 januari 2016

  De notitie covers zijn echt te gek! Love it!  16 januari 2016

  Oooohmy, houd me tegen , houd me tegen haha. Dit is geweldig. Ga zo meteen paar leuke uitprinten. Die doodles vind ik echt heeeel erg leuk!
  Liefs Iep xo  16 januari 2016

  Waaauw, ze zijn allemaal heel gaaf haha! :)  16 januari 2016

  Ohh wauw wat een leuke dingen allemaal! Dat inpakpapier vind ik tof, maar wil je er daadwerkelijk iets mee inpakken lijkt het me wel handiger om dat op groot A3 papier te printen (of je moet onhandig gaan doen met al die losse blaadjes haha. Als achtergrond voor foto’s is het dan wel weer ideaal! Dat idee ga ik onthouden :D  17 januari 2016

  wauw heel erg leuk bedankt voor het delen  1 februari 2016

  Die Tic Tac To Do List is echt heel grappig!  20 maart 2016

  Echt een super leuk idee, ik ga ze ook een keer uitprinten denk ik!