Things that made my week...#196 -
23/01/2016


things that made my week
Deze week was niet bepaald mijn geluksweek. Tenminste, als ik het aantal keer tel dat ik ben gevallen. En ben bestrooid door een vrachtwagen met pekel. Wat er verder is gebeurd? Mijn vriend liet zien wat écht snoozen is, weet ik nu al dat ik niks hoef te verwachten op Valentijnsdag en pleegden mijn vriend en ik per ongeluk (Ja. Dat kan écht.) winkeldiefstal. Oeps.

  • Wanneer je nietsvermoedend buiten op straat loopt en er opeens een vrachtwagen voorbij rijdt die met pekel aan het strooien is. Het resultaat? Mijn suede laarsjes en jeans zaten he-le-maal onder. Niet oké.
  • Wanneer een man voor me uit de bus stapt en zich omdraait om me te waarschuwen: “Pas op, hier is het glad!” Ik, met mijn oortjes in: “Wat zeg je?” *BAM* Daar lag ik dan. Op het ijskoude trottoir. Gelukkig werd ik opgeraapt door de man en een collega die –thank god– zo vriendelijk waren om niet in lachen uit te barsten.
  • … Om vervolgens na vijf minuten nóg een keer keihard uit te glijden. Dit keer viel ik alleen zó hard dat ik tegen mijn collega -die mij weer heel lief weer wilde oprapen- zei: “… Even wachten.” *bijt tranen weg* “Ik heb even een momentje nodig.” Uiteindelijk grapte ik op de afdeling dan ook dat ik zéér dringend zijwieltjes nodig heb.
  • En dan te bedenken dat ik twee dagen hiervoor ook al een enorme smak maakte toen ik op de trap liep in een sushirestaurant, waar Tedje en ik (was zó leuk!) uit eten waren geweest. Ofwel: ik ging het weekend in met twee blauwe knieschijven en een pijnlijk stuitje. Stuntpiloot.
  • Als de wekker van mijn vriend gaat en hij na een kwartier nog steeds niet uit bed is. Ik: “Zou je er niet eens uitkomen?” Vriend: “I’m up...” *steekt been onder het deken uit* “… ish.”
  • Vriendin, tegen mijn vriend: “Je moet natuurlijk wel iets kopen voor 14 februari.” Vriend: “Wat is er op 14 februari?” *stilte* “Jouw verjaardag?!” Vriendin, verontwaardigt: “Nee, VALENTIJNSDAG!” Ik: “Dat belooft al veel goeds…”
  • Wanneer mijn vriend en ik vervolgens in een discussie over een héél ander onderwerp verstrikt raken, Vriendin: “Ik ga even opruimen.” Ik: “Nee, dat hoef jij niet te doen. Je bent te gast. Ga zitten!” Vriendin: “Ik ruim op zodat ik me niet moet jullie discussie hoef te bemoeien.” Ik: “Ah… Héél verstandig.”
  • Als mijn vriend en ik op zoek gaan naar nieuwe gordijnhaakjes, maar uiteindelijk zo in de ban raken van de aankoop van een garderobekast dat mijn vriend pas bij thuiskomst ontdekt: “Schatje… Ik had dít nog in mijn zak zitten.” *haalt gordijnhaakjes tevoorschijn* Ik: “Kut.” Ter verdediging: We hebben in deze winkel wel een héél dure garderobekast gekocht. Zouden we nu alsnog worden onderworpen aan het vagevuur?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie ook weleens zo’n blunderweek?



23 reacties


    23 januari 2016

    Hahaha! Oké ik mag vast wel even toegeven dat ik hardop gelachen heb toch? Al is dat onderuit gaan even net iets té herkenbaar. Iets met op de fiets zitten, heel enthousiast naar een vriendin zwaaien en toen pats boem op de grond. Hoezee! Vervolgens lag die vriendin ook op de grond, maar dan van het lachen terwijl au.

    Ik denk dat we een blauwe billen club op moeten richten.


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Haha, dat mag zeker! Maar vanaf de fiets vallen lijkt me nog véél pijnlijker. Een blauwe billen club lijkt me nog niet zo’n slecht idee :’)



    23 januari 2016

    Hahaha ik moet hier wel om grinniken! In Utrecht is het helemaal niet zo glas geweest voor mijn gevoel.. Maar het scheelt ook dat ik afgelopen week gewoon alles met de auto heb gedaan én ik wel heel bewust schoenen aan doe met grof profiel!

    & dat van die gordijnhaakjes, dat komt me wel bekend voor, dat heb ik ook wel eens gehad haha


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Slim! Ik had geen idee dat het glad zou worden, dus had ook ‘normale’ schoenen aan zonder profiel. Big. Mistake.



    23 januari 2016

    Wat ben je veel gevallen zeg! Gelukkig was het hier niet zo glad.

    x



    23 januari 2016

    Awh, je had wel best veel pech afgelopen week zeg. Ik ben voor de verandering niet uitgegleden door de gladheid. Afgelopen week ging eigen best wel lekker en goed.



    23 januari 2016

    hahaha wat super leuk olm te lezen en dat past dus gewoon in de zak van je vriend.. Haha, wat zou die nog meer meenemen?


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Hahaha, het was niet groot ;-)



    23 januari 2016

    Ocharme, wat heb je veel pijn geleden deze week :(



    23 januari 2016

    Aaaah Femke, puntje twee t/m vier! Jij verdient wel wat gratis gordijnhaakjes hoor ;-)


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Hahaha! Dankjewel ;-)



    23 januari 2016

    Precies zo’n zelfde situatie gehad met van mijn fiets afstappen. Een voetganger zegt PAS OP GLAD! Ik zeg, ‘oke, danku’ Ik stap af: BOEM….. Laten we zo zeggen, je bent niet de enige ;) Liefs


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Aaaw, soulmates <3



    23 januari 2016

    Hahahahah hilarisch weer, behalve dat je zo vaak gevallen bent dan!



    23 januari 2016

    Zo grappig om dit te lezen altijd haha.



    23 januari 2016

    Awh! Het was afgelopen week echt mega glas. Vervelend dat je viel.



    23 januari 2016

    Hahahaha ja die valpartijen van jou! Ik vond het echt méga gezellig en we moeten echt gauw weer wat afspreken. <3


    Femke - Youniqueblog

    23 januari 2016

    Ja vind ik ook <3 Was zó leuk! Enne: sushi is al-tijd een goed idee :-)



    23 januari 2016

    Nee, het was niet je week precies maar best wel grappig om te lezen. En het voorval met die haakjes doet me eraan denken dat ik ooit nog een bloesje onder mijn arm had steken bij het verlaten van een winkel. Oopsie, ben het toch maar snel terug gaan leggen.



    24 januari 2016

    Oef, zo’n blunderweek komt hier ook wel eens voor. Als jehet mij vraagt te vaak, haha. Snel vergeten en er keihard om lachen! ;-)



    24 januari 2016

    Haha te leuk om te lezen en herkenbaar! Lekker onbehouwen soms.. :P



    24 januari 2016

    Hahaha, zo grappig dat van die gordijn haakjes XD



    7 februari 2016

    Wat een hilariteit dit. Heerlijk