Things that made my week...#197 -
30/01/2016


things that made my week
Dingen waar ik nog aan moet werken: Een manier verzinnen hoe Wikkie wél met mij op de foto wil. Dat blijft toch een dingetje. Wat er deze week nog meer is gebeurd? Een collega en ik kregen een bijzondere vraag voorgeschoteld over boeken, stelde Wikkie zich ultiem schattig op toen ik even verdrietig was en ontving ik een héél grappige sollicitatiemail. Benieuwd?

 • Wanneer een collega advies vraagt omtrent het aanschaffen van e-reader en opeens heel behoedzaam aan mij en een andere collega vraagt: “Lezen jullie weleens…. Ooit?” Waarop ik vervolgens heel hard moest lachen en uiteraard antwoordde met: “Ja [naam collega], ik léés. Maar bedankt.”
 • Collega wandelt binnen op de afdeling: “Het is hier bloedheet!” Eén van de twee (nieuwe) mannelijke stagiairs: “Ja. Dat heb je met twee mannen op de afdeling, hè.”
 • Dat moment dat je –net als Mattie– een doos voor billendoekjes aanziet voor voor een broodtrommel.
 • Vriend: “Vond je het vanochtend niet lastig om de deur van de badkamer dicht te doen?” Ik: “JA! Hoezo, dan?” Vriend: “Omdat je het snoer van je stijltang had vastgeklemd.” Ik: “Ahá.”
 • Dat je verdrietig bent en de kat je kopjes komt geven. *smelt* (Overigens niets ernstigs, hoor ;-))
 • Beste manier om een werkweek te beginnen: “Je hebt de opdracht!”
 • Een sollicitatiemail ontvangen met de tekst: “… Ik heb zelfs een fanpagina!” [klikt op link en de fanpagina blijkt te zijn opgeheven] *proest*
 • Dat je tijdens je zoektocht naar een geschikte sportoutfit meer calorieën verbrandt, dan tijdens het daadwerkelijk sporten zelf. Ofwel: mijn leven in een notendop.
 • Wanneer een collega mij erop attendeert dat het BTW-vrije weken zijn bij Media Markt. Ik: “ECHT?! Ik móét daarheen.” Om vijf minuten later te beseffen: “Wacht. Ik ben ondernemer. Ik kan altíjd zonder BTW shoppen.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

P.s. Betreffende het laatste punt: na het met meerdere mensen besproken te hebben, moet je als consument altijd BTW te betalen. De actie van de Media Markt wordt dus verrekend als kassakorting. Gisteren is mijn vriend dus alsnog -na een smeekbede vanwege tijdstekort-  voor mij naar de Media Markt gesprint om iets héél leuks te halen. Daar kom ik binnenkort nog op terug!19 reacties


  30 januari 2016

  Haha, die fanpagina: hilarisch! Sowieso echt tof om mijn dag met dit grappige lijstje te beginnen, je schrijft het zo leuk op! Leuk leuk leuk :)  30 januari 2016

  Je hebt blijkbaar een erg fijne week achter de rug, buiten dat verdrietig zijn dan. Maar toch heb je grappige momenten beleefd, zoals die BTW-vrije weken, haha!  30 januari 2016

  Oehhh ik ben heel benieuwd wat je hebt gekregen van je vriend!  30 januari 2016

  Hahaha, wat weer leuk! Moest echt lachen om die foto met Wikkie.  30 januari 2016

  Ik vind die t-shirts echt heel leuk!  30 januari 2016

  Hahah over die sollicitatie. En ook ik heb gebruikt gemaakt van de BTW actie, yaay! Je shirt is trouwens echt leuk :-)  30 januari 2016

  Hahaha ik moet altijd lachen bij deze blogs!!


  Chantal

  30 januari 2016

  Aaaah fem… dan hoop ik dat ze je niet voor de gek hebben gehouden bij de mediamarkt. .. zag van de week een artikel over dat btw vrij shoppen. De prijs is in de weken daarvoor net zo hoog als wat je nu betaald met de korting… ofwel ze schroeven de prijs voor de actie gewoon wat op.
  Hoop dat t bij jou niet t geval was!!

  http://m.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/01/mediamarkt-verhoogt-prijs-met-100-euro-voor-actie


  Femke - Youniqueblog

  30 januari 2016

  Ja, dat artikel had ik al gelezen voordat ik naar Media Markt toe was gegaan en daarom had ik het ook vergeleken met andere winkels. Wat ik wilde was écht beduidend goedkoper – gelukkig :-)  30 januari 2016

  Heerlijk om te lezen! Iedere week vind ik het weer heel erg leuk! Ben er benieuwd wat je bij MM hebt gekocht!  30 januari 2016

  Ik ben zeer benieuwd wat je in Media Markt gekocht hebt :) Xx  30 januari 2016

  Hahaha dat van heet en mannelijke collega’s.. LOL!  31 januari 2016

  super leuke trui!  31 januari 2016

  Hehehe, die fanpagina situatie deed me wel effe lachen… >:-)  31 januari 2016

  ahh wat fijn dat je de opdracht hebt en ik vind je vriend altijd zo droog, je snoer zat tussen de deur hahah  31 januari 2016

  Wat lief dat je vriend alsnog naar de Mediamarkt ging!  31 januari 2016

  Whaha @ die fanpagina….béétje jammer XD  7 februari 2016

  de laatste vind ik het grappigst  11 februari 2016

  Zalig gewoon. Ik zie je al met flinke tred naar de mediamarkt gaan. Hahaaaaaa