Woehoe! Fashionista is in een nieuw jasje gestoken -
07/01/2016


Fashionista 2
Het is alweer bijna een half jaar geleden dat de Fashionista-redactie bijeenkwam om te brainstormen over de restyling van Fashionista. Nog vóór mijn vertrek naar New York. Eindelijk wordt het lange wachten beloond: de new and improved Fashionista ligt vanaf nu in de winkel. Is het geen snoepje?

Wat dit eerste nummer van het nieuwe jaar én de restyling voor mij extra bijzonder maakt? Ik heb een héél hoop artikelen mogen tikken voor deze editie. Viel het jullie enkele weken bijvoorbeeld niet op dat ik opeens wel héél veel vragen stelde op social media? Dat komt omdat ik mezelf onderwierp aan de Mindsharing-challenge, ofwel: al je dilemma’s en vraagstukken voorleggen aan een (online) crowd om tot betere beslissingen te komen. Om te ontdekken of deze tactiek mijn leven daadwerkelijk beter heeft gemaakt, verwijs ik je door naar de nieuwe editie. (*schaamteloze zelfpromotie*)

Fashionista 3 Fashionista 4def

Daarnaast kreeg ik ook een klus welke mijn twee grote liefdes bijeenbracht: een coverstory schrijven én Pretty Little Liars. Jawel. Ik werd gewoon betááld om te schrijven over mijn favoriete serie. Dan is toch behoorlijk fantastisch. In deze coverstory deel ik 5 levenslessen die je van de leading ladies uit Rosewood kunt leren. Eén levensles die ik echter ben vergeten: loop nooit in je uppie een donker bos in. Of duistere kamer waar je een vreemd geluid uit hoort komen. Al is dit misschien niet écht een levensles, maar vooral common sense. Behalve als je een hoofdrol vertolkt in een spooky serie, dan.

Fashionista 5def
Daarnaast mocht ik ook tof dossier maken hoe het nieuwe jaar een kickstart te geven, maakte ik een quiz welke guy uit Pretty Little Liars jouw match made in heaven is (ik ben het uiteraard volledig eens met mijn resultaat ;-)) en beantwoord ik de meest gedurfde vragen in de maandelijkse rubriek ‘Dare To Ask’. Het is bijna overbodig om te zeggen hoe trots ik ben op de wijze waarop Fashionista in een nieuw jasje is gestoken: het is frisser, meer girly en vooral meer van ‘deze tijd’. Ook zijn er een aantal nieuwe rubrieken bijgekomen, zoals een do-it-yourself pagina voor interieur (dit keer: maak je eigen cactus van papier. Briljánt!) en een mannenpanel die schaamteloos delen wat ze nou écht vinden van bepaalde vrouwenkwesties. #vindikleuk

Wat vinden jullie van de restyling van Fashionista? Naar welk(e) artikel of rubriek zijn jullie het meest nieuwsgierig?



19 reacties


    7 januari 2016

    Wow, wat ziet hij er prachtig uit. En ook nog eens een PLL special… vanuit mijn stage sjees ik naar de winkel hoor. Ik ben erg benieuwd naar de 5 levenslessen.



    7 januari 2016

    Wat leuk zeg! En superfijn dat je veel hebt meegewerkt aan deze editie. Ik ga eens kijken of ik ‘m kan vinden in de winkel :). Schrijven over je favoriete serie is wel echt een beetje een droomjob haha! X



    7 januari 2016

    Oooh wat super tof!
    Ik ben heeeel benieuwd!



    7 januari 2016

    Zo tof! Ik ben heel benieuwd naar de “nieuwe” fashionista :’) Ik zou zeggen, je hebt een droombaan, schrijven over pretty little liars, pfoe!



    7 januari 2016

    Wat gaaf! Ziet er mooi uit. Lijkt me heel cool om dan ook zoveel van jezelf terug te zien. En ik ben wel heel benieuwd wat het ‘mindsharing’ je nu heeft opgeleverd.. Je maakt me nieuwsgierig ;-)
    (PS heb je mijn reply mailtje ontvangen? :-) :-) )



    7 januari 2016

    Ik vind het echt mooi geworden! X



    7 januari 2016

    Wat ontzettend gaaf dat je zoveel artikelen hebt mogen schrijven! Ik moet zeggen dat ik nu heel erg benieuwd ben omdat het bovenstaande mij allemaal heel erg aanspreekt. Petje af hoor! <3



    7 januari 2016

    Oh dat ziet er goed uit!! Ik heb al heel lang geen Fashionista gekocht, ben benieuwd! :)



    7 januari 2016

    Ziet er leuk uit! Als ik hem toevallig zie liggen neem ik hem mee!

    x



    7 januari 2016

    WAUW! dat ziet er mega tof uit! En super dat jij er zoveel in hebt kunnen betekenen. Ik ga hem strakjes halen in de stad :)



    7 januari 2016

    Het klinkt vooral als heel veel werk voor jou ;-)



    7 januari 2016

    Wauw wat gaaf! Pet je af dat je zoveel hebt mogen schrijven! Ik ben heel erg benieuwd! Liefs



    7 januari 2016

    Ziet er goed uit en ik ben benieuwd naar je artikelen. Ik heb lang een abonement gehad, maar nu niet meer. Denk dat ik deze gewoon los ga kopen :)



    7 januari 2016

    Dat ziet er goed uit!



    7 januari 2016

    Oh wat leuk dat je zoveel hebt mogen schrijven voor deze editie! Een reden voor mij om hem nog is te kopen. ;-)



    7 januari 2016

    Wat leuk om te zien! De nieuwe versie ziet er echt mooi uit, ben meteen benieuwd naar alle artikelen. x



    8 januari 2016

    ziet er heel erg leuk uit!



    8 januari 2016

    Wat ziet hij er leuk en fris uit! Ga hem zeker kopen!



    12 januari 2016

    Ik kijk er naar uit die artikelen te lezen :)