Zeg ‘hallo’ tegen ons nieuwe huisgenootje: Wikkie! -
06/01/2016


huisgenootje wikkie 1
JA! Je leest het goed. Mijn vriend en ik hebben sneller dan we ooit hadden durven dromen een nieuwe poes gevonden waar we helemaal hoteldebotel op zijn. Haar naam is Wikkie, ze is (ongeveer) 1,5 jaar en is een échte knuffelpoes. Zijn jullie klaar voor wat poezenspam?

Het was onze intentie om een kat uit het asiel te halen, maar toen we de foto’s van Wikkie op Marktplaats zagen smolten we helemaal. Wat een lieverd! Uiteindelijk bleek ze -hoera, voor onze karma- afkomstig uit een asiel in Amsterdam, maar was ze ondergebracht bij een voogd gezien ze een miskraam had gehad. Gezien ze destijds ‘aan is komen lopen’, is het onbekend hoe oud ze is. De dierenarts schatte haar echter zo’n 1,5 jaar. Overigens hebben we in overleg met Wikkie wél een verjaardag vastgesteld. Wij: ‘Oké, Wikkie. Je moet miauwen bij de juiste maand én het juiste nummer wanneer je jarig bent.’ Uiteindelijk begon ze te miauwen bij de maand ‘juli’ en nummer ’16’, dus vanaf nu gaan we haar verjaardag vieren op 16 juli ;-) Ik weet het: NERDS!

huisgenootje wikkie 2
Hoe we op de naam Wikkie zijn gekomen? Nou… Niet. Wikkie is zo genoemd door het zusje van haar voogd, maar eigenlijk vonden we de naam zo grappig en passend, dat we (in ieder geval voor nu) hebben besloten om deze naam aan te houden. Niet dat ze naar haar naam luistert, maar goed…. Gelukkig was ik gisteren de hele dag thuis en ook vandaag ben ik lekker thuis aan het werk. Héél fijn omdat Wikkie zo in ieder geval kan wennen aan haar nieuwe huis en aan mensen om haar heen. Al voelt ze zich volgens mij al prima op haar gemak: ze heeft de vensterbank, kast én bank al ontdekt als ideale ligplekjes. Mijn (nu al) favoriete kiekje die ik zelf van Wikkie heb gemaakt? Dat is zonder twijfel deze:

huisgenootje wikkie 3
Wat vinden jullie van ons nieuwe huisgenootje? Is Wikkie niet enórm schattig?

P.s. Later deze week komt de vlog online waarin we verschillende dierenasiels bezoeken én Wikkie gaan ophalen!



75 reacties


    6 januari 2016

    Ahhhhh ze is echt een cutie. Veel gelukg met haar :-)!



    6 januari 2016

    Wat een schatje! Heel leuk!



    6 januari 2016

    Wat een mooierd! Leuk, ik heb er ook 2! Ik hou van hun aanwezigheid!



    6 januari 2016

    Ah Femke! Wat een dropje haha!



    6 januari 2016

    Aaah wat een leukie! Huisdieren zijn zo gezellig, ik zou er niet meer zonder kunnen. Wat een mooie kleuren heeft Wikkie. Super dat jullie een katje uit het asiel hebben gehaald, ik heb altijd het idee dat de dieren uit het asiel het enorm waarderen + deze dieren verdienen ook gewoon een warm en gezellig huisje. Veel plezier met de nieuwe inwoner, haha! Liefs


    Marre

    6 januari 2016

    Ik had jullie huisgenoot al gespot op Snapchat, en serieus, wat een SCAHTJE!
    Die laatste foto is trouwens ook echt adorable!



    6 januari 2016

    Hallo Wikkie! Wat een beauty zeg! En de naam is ook hartstikke leuk. Daar zat een creatief brein achter, haha. Of dat zusje dronk toevallig een pakje Wicky. ;) Geniet van jullie lieve poesje!



    6 januari 2016

    Ah wat een cutie! X



    6 januari 2016

    Ohhh, wat een popje <3. Hihi, die foto's! Zo leuk! En wat leuk dat jullie haar haar verjaardag hebben laten uitkiezen, hehe. Super fijn dat ze helemaal niet echt bang is of zo, dat is echt weleens anders als een kat nieuw in huis komt. Enjoy :)!



    6 januari 2016

    Wat een schatje! Zo lief :) Ik hoop op een heleboel kattenspam!!



    6 januari 2016

    Aaaah wat een lieverd zeg, ik smelt nu gewoon echt (en ben ook wel stiekem een beetje jaloers hihi). Echt een schoonheid om te zien en een hele leuke naam zeg :-)


    Lindy

    6 januari 2016

    Wat heeft Wikkie een ontzettend lief hoofd!! Echt, adorable <3



    6 januari 2016

    Wat een superschattig beest, kijkt ook zo lekker helder uit haar ogen, en ondeugend ook, haha ;) En samen een verjaardag kiezen vind ik juist gortdroog grappig!



    6 januari 2016

    Wat een schatje! Veel plezier met haar.



    6 januari 2016

    Wat een schatje! Leuke manier ook om een verjaardag vast te leggen, haha. Mijn twee konijntjes verjaren gewoon op de dag dat ik hen ging ophalen, ook al waren ze toen al een paar maandjes oud. De eerste verjaardag van mijn oudste konijn, vorig jaar, vierde ik zelfs met een kroontje op haar oren :-D



    6 januari 2016

    Ohh wat een snoepje!! <3



    6 januari 2016

    Wat een lief en schattig beestje! Superleuke kat, en Wikkie is echt een toffe naam haha. Veel plezier met jullie nieuwe vriendje! (Fijn ook dat ze ‘n verjaardag heeft nu! ;-)) X



    6 januari 2016

    Hallo Wikkie :-)



    6 januari 2016

    Bij dat stuk over haar verjaardag lag ik helemaal dubbel! Wat hou ik toch van jouw blog. En wat is Wikkie een schatje!
    Liefs



    6 januari 2016

    Ah wat een schatje!



    6 januari 2016

    Wat een enorm schattige kat zeg! Gefeliciteerd!

    x



    6 januari 2016

    Wat een schatje zeg! Wikkie vind ik ook een super leuke (en originele) naam en past perfect bij haar.



    6 januari 2016

    Wat een schatje! + bonus voor de karma points :-) ♥



    6 januari 2016

    Wikkie is schattig & fotogeniek! Wat een onwijze lieverd! Heel erg benieuwd naar je vlog daarover.
    Nu eventjes een beetje balen dat wij geen huisdieren mogen hier van de huisbaas. Gelukkig was hij oké met onze 4 guppies Stip, Bertha, Freddie (the fish) & (free) Willy



    6 januari 2016

    Ah wat een schatje!
    liefs. Jonne



    6 januari 2016

    Aaah, wat een lieverd! Ik word er helemaal blij van, ik kijk nu al uit naar de vlog, haha. Ik vind de naam echt super leuk. En wat een grappige manier om haar verjaardag vast te stellen, zoiets had ik waarschijnlijk ook gedaan, hahaha.



    6 januari 2016

    Ahh goss, wat een schatje! Ze kijkt echt heel lief en verbaasd. Leuke naam ook!



    6 januari 2016

    Wat een scheetje.



    6 januari 2016

    Ohhhhh, smelt!!!!! Super lief, wat een schattig koppie. Heel veel plezier met jullie nieuwe gezinslid. :)



    6 januari 2016

    Haha, die laatste foto! Mijn kat zit soms ook echt minutenlang met zijn poot in de lucht, gewoon simpel voor zich uit te staren. Zo dom haha! Maar fijn dat Wikkie zo’n fijn huisje heeft gevonden! Veel plezier met elkaar :)



    6 januari 2016

    Super lief!! Echt een knappe kat!



    6 januari 2016

    Oh wat een schatje!



    6 januari 2016

    Aaah, wat een lieverd! En wat een geniale manier om haar verjaardag te bepalen, haha. :’) Ik kijk nu al uit naar alle Wikkie-spam, hihi!



    6 januari 2016

    Hoeraaa! Welkom Wikkie :)



    6 januari 2016

    Aaaah wat leuk!
    Nu is het écht huisje, boompje en beestje he, haha.
    Nee wat een leukerd en wat mooi dat zwart op haar koppie! Geniet er van! Een kat is zo leuk en fijn! Oh en inderdaad wat een ge-wel-dige foto! Hopelijk komen er nog veel meer;P



    6 januari 2016

    Wat een lievie zeg!!! Daar word je toch meteen verliefd op? :D



    6 januari 2016

    Wat een knapperd zeg! En zo gezellig he met een poezenbeest in huis? Wij hebben er twee en elke dag weer zo blij met ze.



    6 januari 2016

    instant verliefdheid!



    6 januari 2016

    Wat een prachtig katje is het. Leuk dat jullie geen kitten hebben genomen maar een kat die herplaatst moest worden! IK vind de naam Wikkie echt heel erg leuk



    6 januari 2016

    Aaahw wat een lief snoesje! Dat witte snoetje ook, zooooo lief. Ik smelt helemaal weg. Wij hebben sinds een halfjaar ook een zwart witte poes :) het is zo gezellig in huis! En het geeft zoveel liefde, je gaat er echt van genieten denk ik. Hoi Wikkie!



    6 januari 2016

    Ah Wikkie is sooo charming!



    6 januari 2016

    Wat een lief ding. Echt een vriendelijk en ondeugend koppie. Heel erg veel plezier van jullie nieuwe huisgenootje! -Maar dat zal vast geen punt worden, hihi-. Liefs!



    6 januari 2016

    Aaah, wat een scheetje! En wat een te hilarische manier om d’r verjaardag te bepalen, haha!



    6 januari 2016

    WAT EEN CUTIE NAAW!



    6 januari 2016

    wat een schatje! Wicky de Viking ;)



    6 januari 2016

    OMG!!! Dat is echt zo ongeveer het liefste en schattigste katje dat ik ooit heb gezien! ♡♡♡ Ik hou normaal niet zo van katten, maar aahhwwwww, wat een lieverd is Wikkie!



    6 januari 2016

    Deze crazy cat lady vind haar echt suuuuuper cute! Ontzettend mooi beestje zeg, wil dr nu eigenlijk wel knuffelen hahaha



    6 januari 2016

    Ah wat een schatje! En geniaal dat jullie haar geboortedatum hebben laten miauwen! Haha! Geweldig! Die foto’s zijn echt te lief! Ze heeft nu weer een fijn onderkomen.



    6 januari 2016

    Wat een lieverd!! ik vind het altijd zo fijn als mensen een kat nemen uit het asiel of op zo’n manier zoals jullie, elk beestje verdient een thuis :) <3



    6 januari 2016

    Wikkie vind ik echt een leuke poeze naam:-D! Mooie foto’s hoor en i love poeze spam hihi! Veel geluk samen. X



    6 januari 2016

    Wat een lieverd!



    6 januari 2016

    Zo’n schattig beestje! Nu is de volgende stap – na het samenwonen en de kat – een kind? :D (Je vriend zinspeelde hier al op in een video/bericht dat je online plaatste ^^)



    6 januari 2016

    aach wat lief zeg, wat een mooi beestje! Wij hebben zelf ook 3 katten en ik zou niet meer zonder kunnen hoor, heerlijke gezeldschapsdieren



    6 januari 2016

    Wat een lieverd! Echt heel schattig. Lijkt me zo leuk om een kat te hebben. Mijn vriend wil er gelukkig ook een, dus nu even een goed moment etcetera uitzoeken.



    6 januari 2016

    Wat een lieverd!



    6 januari 2016

    Dit is echt te lief, wat een schatje!



    6 januari 2016

    LIEEEEFFFFFFFF



    6 januari 2016

    Wat een lieve poes! De foto’s zijn nu al geweldig, kan niet wachten op meer foto’s. ;)



    6 januari 2016

    Wát een schatje! En ik houd eigenlijk niet echt van katten, maar dit is gewoon te cute. Zo mooi ook, zwart met wit<3



    7 januari 2016

    Wat een schatje!



    7 januari 2016

    Wat een schatje! <3



    7 januari 2016

    Oooh echt super leuk! Dit maakt je blog gewoon nog leuker. Bloggers met dieren +1



    7 januari 2016

    Zo lief!
    Ik vind de naam eigenlijk ook wel grappig :)
    Benieuwd naar je vlog!
    xx



    7 januari 2016

    Wat een super cutieeeee! Briljant hoe jullie de verjaardag hebben vastgesteld haha.



    7 januari 2016

    Awww, zo cute! En ik vind Wikkie een geweldige naam, haha. Veel plezier met jullie nieuwe poes :)



    7 januari 2016

    Aaaah prachtige foto’s en een mooi beestje!


    Anna

    7 januari 2016

    Ik heb helemaal niets met katten, maar die foto’s vind ik toch wel heel schattig!! Vooral die laatste inderdaad, met haar groene oogjes. En zo grappig hoe jullie haar verjaardag hebben besloten…. Vind het typisch iets voor jullie! Geniet er van!



    7 januari 2016

    Awww wat een lieverd! Ik kan echt niet wachten tot de vlog online komt :D Ik ben echt een cat-lover <3



    7 januari 2016

    Ze is echt heel lief! Die oogjes, aaw! En ik vind Wikkie eigenlijk een heel leuke naam :)



    8 januari 2016

    Wat een prachtbeestje en wat een super leuke naam Wikkie. Nooit gehoord. Ik heb zelf altijd katten gehad 7 stuks zelfs dus ik weet wat het is. Heel veel geluk met Wikkie. Liefs, Diana



    8 januari 2016

    Aaaah, wat een schatje! Énorm lief. Ik verwacht van Wikkie de komende tijd wel het een en ander aan foto’s van op je blog, hè! ;) Liefs.



    12 januari 2016

    Ahh wat lief! Grappig trouwens, wij hadden ook een katje die ooit aan kwam lopen en die hadden wij toen Wicky genoemd (andere spelling maar dezelfde naam!) maar dat was een lap. Erg leuk!



    13 januari 2016

    Aaahhh kijk nou, wat is ze ongelofelijk lief! Heel veel plezier met haar! <3



    17 januari 2016

    Aah wat een schatje! <3



    7 februari 2016

    Echt een schatje hoor Femke