De 7 leukste films en series om in februari te kijken -
03/02/2016


series-op-Netflix-om-dit-najaar-te-bingewatchen
Een nieuwe maand, dus weer een goede reden om op de bank te kruipen met een leuke film. Ditmaal deel ik niet alleen mijn favoriete (nieuwe) films en series op Netflix, maar ook een aantal die ‘gewoon’ op tv of in de bioscoop te zien zullen zijn. Houd uw markeerstift gereed!

Endless Love
Eén van de nieuwste aanwinsten van Netflix is de redelijk recente romantische film Endless Love. Een absolute aanrader als je nog steeds zwicht voor The Notebook. Het gaat namelijk over de timide Jade die is opgegroeid in een rijk gezin en verliefd woord op de rebelse David. Uiteraard tegen de wil van de vader van Jade in. Oh, oh, oh… Hoe zou deze film toch eindigen ;-)? Ik zeg: hersenen uit en genieten.
endless love

Better Call Saul
Ik heb deze serie al eens eerder getipt, maar ik doe ‘m nog eens in de herhaling nu er deze maand een nieuw seizoen op komst is (YAY!). Better Call Saul is een prequel van Breaking Bad en een absolute aanrader als je Saul Goodman en Mike in de serie fantastische personages vond. Toch ben ik ervan overtuigd dat je dit een leuke serie gaat vinden als je Breaking Bad nog nooit hebt gezien. Mits je een beetje into advocatenseries bent, dan.
better call saul

Maid in Manhattan
De belichaming van The American Dream: een rijke man die verliefd wordt op een schoonmaakster. Alhoewel de man in kwestie dit aanvankelijk niet doorheeft vanwege een misverstand. Een heerlijk luchtige film over ‘verboden’ liefde en… Met Jennifer Lopez in de hoofdrol. Ja. De film is oud, maar -je weet wat ze zeggen- goud.
maid in manhattan

Up
SQUIRREL!” Tot op heden de favoriete uitspraak van mijn vriend en mij, wanneer één van ons afgeleid raakt tijdens een gesprek. Het is misschien niet mijn meest favoriete Pixar-film ooit, maar dit komt vooral omdat de concurrentie natuurlijk héél pittig is (Finding Dory! Toy Story!). Wel is deze film over de chagrijnige Carl die op 78-jarige leeftijd nog zijn droom probeert na te jagen enorm aandoenlijk. Zeker omdat het naïeve padvindertje Russel per ongeluk is meegereisd in zijn huis die vliegt door middel van ballonnen. Cute!
up

Valentine’s Day
Geen Netflix? Geen probleem! Om in romantische sferen te komen, kun je aanstaande zondag ook zappen naar Net 5 voor Valentine’s Day. Een soort-van Love Actually, maar dan met Amerikaanse acteurs en volledig in het teken van Valentijnsdag (duh). Vooral de verhaallijn van de karakters van Julia Roberts en Bradley Cooper vond ik héél verrassend. Toch een film die je wat mij betreft eens gezien moet hebben.
(Zondag 7 februari, 20:30, Net 5)
valentine's day

The King’s Speech
… Wanneer we het toch hebben over films die je eens gezien moet hebben: The King’s Speech. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over George die na aftreden van zijn broer onvrijwillig de troon bestijgt. Echter is dit ook het tijdperk waarin de radio in opkomst is, en laat George nou net een stotterprobleem hebben. Een héél fascinerende film met Colin Firth – whom we like very much. Just the way he is ;-)
(Maandag 8 februari, 20:30 uur, RTL 8)
the kings speech

How To Be Single
Yay! Half februari komt een film in de bioscoop waar ik al héél lang naar uitkijk: How To Be Single. Ja. Ik bereid me al voor op flauwe grappen. En ja. Ik weet dat dit geen cultureel hoogstandje gaat worden. Toch lijkt deze film mij -over het single leven in NYC- werkelijk fantastisch. Misschien vooral omdat Rebel Wilson en Leslie Mann één van de hoofdrollen vertolken.
(Vanaf 11 februari in de bioscoop)
how to be single

Naar welke film of serie kijken jullie deze maand het meeste uit?



37 reacties


    3 februari 2016

    The King’s Speech is inderdaad een hele mooie film. Valentine’s Day ken ik helemaal niet!


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Ooo, die moet je dan zeker eens kijken! Echt leuk :-)



    3 februari 2016

    Endless Love en The King’s Speech zijn zo’n mooie films om te kijken. Ik heb trouwens het grootste deel van deze lijst gezien. (:


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Goed bezig jij ;-)



    3 februari 2016

    King’s Speech is heel goed.
    Ik kijk heel erg uit naar How To Be Single!


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    IK OOK :-)



    3 februari 2016

    Ik wil Kings Speech al zo lang zien! Eens kijken of ik die avond niet toevallig bij mijn ouders kan vertoeven om tv te kijken :)
    Valentine’s Day vond ik nou niet perse een goede film, maar leuk als afleiding, het leuke is da Taylor Swift er ook in speelt!
    & ik ga binnenkort Endless Love even kijken :)



    3 februari 2016

    Hahaha, UP blijft een leuke film om te kijken. De film How to be Single wil ik ook heel graag zien. Gelukkig is ‘ie bijna in de bioscoop te vinden. Liefs!



    3 februari 2016

    HAHA ik wil echt heel graag naar How To Be Single, en Endless Love en Maid in Manhattan zijn allebei echt super leuk!



    3 februari 2016

    Better Call Saul is briljant! Ik ben dan ook heel blij dat komende maand het tweede seizoen verschijnt.


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Ik ook! Heb daar zó naar uitgekeken :-)



    3 februari 2016

    Hier zitten echt supergoeie tips tussen, veel films zou ik ook aanraden. Ik ben nu stiekem wel benieuwd naar Endless Love, haha. Lijkt me ideaal na een zware werkdag. Schaamteloos huilen is dan zo’n opluchting ;)



    3 februari 2016

    Endless love heb ik gezien, echt een super mooie film vond ik het!

    x



    3 februari 2016

    Ik houd ervan dat je dit soort lijstjes maakt! Gisteravond -toen ik op zoek ging naar leuke films- dacht ik als eerste aan jouw films-en series artikelen en heb ik eerst daar tussen gekeken. De eerste twee uit dit lijstje ken ik nog niet, die ga ik opslaan! :-)
    En JA, ik kijk ook zo uit naar How to be single! En jij móet echt The Intern kijken, met Robert de Niro (wie kent hem niet! haha!;-)) Ik weet zeker dat je hem leuk vindt! De film. En Robert ook trouwens.


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Jaaa, ik heb The Intern destijds in de bioscoop gezien – vond ‘m ook zó goed. Echt een film die je aan het lachen maakt, maar je ook ontroerd. En superleuk om te horen dat je bij wordt van mijn lijstjes <3



    3 februari 2016

    Endless Love klinkt alsof het helemaal in mijn straatje past (ik HOU van the notebook ;)).

    En aangezien ik thuis ben, geveld door 1 of ander virus denk ik dat ik hem meteen op Netflix ga opzoeken en ga kijken :)


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Wat een briljánt excuus :-)



    3 februari 2016

    Thanks voor de tips! How To Be Single wil ik nu ook wel zien :)



    3 februari 2016

    Leuke tips! Ik ga vanavond meteen Endless Love kijken :)


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Ah, wat tóf :-) Ik ben benieuwd wat je ervan vind!



    3 februari 2016

    Ik kijk vooral uit naar series, gelukkig zijn er veel al begonnen.. zoals suits :D


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Ja, ik volg Suits ook! Zo tof :-) Ben nu (nog) bij seizoen 4.



    3 februari 2016

    Leuke tips! Up is echt zo leuk!



    3 februari 2016

    Aah valentine’s day is zo leuk! Ik heb hem op DVD en tijdens Valentijnsdag is hij echt leuk om te kijken! Endless Love heb ik ook gezien en, ondanks dat hij voorspelbaar was, ook echt heel leuk. Ik vind je lijstjes echt heel leuk om te lezen!



    4 februari 2016

    Leuk lijstje! Valentine’s day vind ik ook een heerlijke film (Love actually ook nog steeds trouwens). King’s speech staat ook nog op m’n watchlist, genoeg tijd voor in februari :)).

    Liefs.x



    4 februari 2016

    Ik ga dankzij jou mu endless love kijken!


    Femke - Youniqueblog

    4 februari 2016

    Aah leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan vind :-)



    4 februari 2016

    Zo af en toe een lovestory is een beetje mijn guilty blessure, dus ga ik endless love binnenkort even kijken!



    4 februari 2016

    Endless Love, Maid in Manhattan en Up staan al op mijn lijstje! Ooohh en Valentine’s Day ga ik kijken als-ie op tv komt, lijkt me altijd al zo leuk! The King’s Speech heb ik al eens gezien, erg mooie film is dat… misschien ook maar gewoon kijken =D



    4 februari 2016

    How to be single wil ik echt nog graag kijken, lijkt me een heerlijke film! x



    5 februari 2016

    Endless love moet ik nog kijken, goede tips!



    5 februari 2016

    Ik wist niet dat er van better call saul een nieuw seizoen op komst is, super leuk nieuws! :)



    5 februari 2016

    Ken alleen valentines day en die is echt te leuk. Endless love spreek me erg aan die ga ik zeker snel kijken!



    7 februari 2016

    Endless Love: onthouden!!



    8 februari 2016

    Ik ga er zeker een paar onthouden! Valentines day heb ik gisteren gedeeltelijk gezien tijdens het opfrissen haha. Ikk kijk ook heel erg naar How to be single uit!



    11 februari 2016

    Better Call Saul! ♥ Wat een topserie, net zoals grote broer Breaking Bad. ;-) Kijk er dus ook erg naar uit!

    Wij hebben nu net een kleine week Netflix. Voorlopig heb ik nog niet veel gekeken; de laatste afleveringen van Weeds, de meest recente van Pretty Little Liars (mijn guilty pleasure, haha) en een paar films. Oh, en ik ben net begonnen aan Jessica Jones. :-)



    16 februari 2016

    Valentine’s day en Up ken ik al – love them! Ik denk dat ik binnenkort Endless Love ga kijken. <3