DIY: Valentijn survival kit voor mannen -
02/02/2016


Valentijn Survival Kit 1
Ieks. De eerste Valentijnsdag-post is een feit. Schrik niet! Er zullen er niet veel volgen. Zelf ben ik namelijk niet zo gek op Valentijn, omdat ik het altijd een beetje een geforceerde dag vind. Veel mannen zullen het waarschijnlijk met mij eens zijn en om deze reden besloot ik om voor HEMA een speciale valentijn survival kit voor mannen te maken. Geen dank.

Valentijn Survival Kit 2
Cake voor hartenbrekers – Zoetigheid en valentijn gaan zonder twijfel hand in hand. Overlaad je hem normaal gesproken met baksels ondergedompeld in roze glazuur? Maak dan nu -voor de variatie- een cake voor de echte hartenbreker. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een cake bakken (of net als ik: een kant-en-klare chocoladecake kopen) en hierover zwarte marsepein draperen. Druk hier een aantal gebroken hartjes van marsepein op en reik hem een groot hakmes aan met het toepasselijke label ‘hartenbreker’. Zo wordt cake eten zelfs voor hem nog een beetje leuk.

Valentijn Survival Kit 3
Vissen naar complimentjes – 
Klaagt hij weleens dat hij moet vissen naar complimenten? Laat hem dan eens -jawel- écht vissen naar complimenten! Vul een vaasje met lieve briefjes met alle dingen die je leuk aan hem vindt. Of een grappige anekdote (‘Weet je nog die ene keer dat we zonder benzine kwamen te zitten in het buitengebied van Parijs?’). Natuurlijk kun je hier ook leuke activiteiten en opdrachten op noteren die jullie op Valentijnsdag kunnen doen, zoals ‘naar de bioscoop’ of een ”wie eet de meeste rookworst?’-competitie’.

Valentijn Survival Kit 4
De valentijnverpakking –
Natuurlijk is een cadeau geen cadeau zonder toepasselijke verpakking. Vermijd hartjes en schrijf een neutrale verzenddoos vol met grappige kreten als ‘You Manly Man You’ en ‘Have A Manly Valentine’s Day’. Doe hierin je grappige do-it-yourselfs en vul vervolgens de ‘lege’ plekken op met andere mannelijke cadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan een paar boxershorts, een biertje en -natuurlijk- een rookworst.

Categorie: DIY


17 reacties


    2 februari 2016

    Ikzelf vind Valentijn ook maar niets, maar goed, deze DIY zijn ontzettend leuk. Vooral hetgeen waar je naar complimentjes kan vissen!



    2 februari 2016

    Zo leuk! Die vissen naar complimenten is een goeie haha



    2 februari 2016

    Die ‘vissen naar complimentjes’ is wel echt geniaal. Enkel heb ik hem vorig jaar een pot gegeven met 200 redenen dat ik van hem hou. Ik gok dat ik ga voor een soort valentijnspakket :)



    2 februari 2016

    Vet leuke ideeen! Vooral naar complimentjes vissen. Ge-wel-dig.
    Ik ga aan de slag! :D



    2 februari 2016

    Oh wat een leuke ideeën haha !



    2 februari 2016

    De mannen zullen je dankbaar zijn haha!



    2 februari 2016

    SUPER leuk gedaan en die cake wauw!



    2 februari 2016

    Oke, zin in cake nu, damn :-)



    2 februari 2016

    Haha vissen naar complimentjes!



    2 februari 2016

    Ik vind Valentijn ook behoorlijk geforceerd maar deze grappige cadeautjes zijn wel leuk!



    2 februari 2016

    Haha, het kan ook andersom. Zelf vind ik het wel leuk om een cadeautje te regelen, maar mijn vrouw heeft juist een hekel aan Valentijnsdag…


    Femke - Youniqueblog

    2 februari 2016

    Ooo, echt waar? Dat hoor je zelden. Al moet ik toegeven dat mijn vriend ook romantischer is ingesteld dan ik. En eigenlijk is dat ook juist heel verfrissend ;-)



    2 februari 2016

    Haha, wat leuk gedaan!



    3 februari 2016

    Zo’n soort pakketje heb ik vorig weekend voor mijn vriend zijn verjaardag gemaakt :)


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Aaw, wat toevallig! (En lief!)



    3 februari 2016

    Haha, super leuk artikel! Wij gaan niet echt iets heel speciaals doen, omdat we komende maand al een weekendje naar Warschau gaan. Mijn vriend wilde wel uit eten met Valentijnsdag, maar ik vind dat hij geld beter kan bewaren voor een etentje in Warschau. :)


    Femke - Youniqueblog

    3 februari 2016

    Wat tof dat jullie daarheen gaan! En ik geef je helemaal gelijk, hoor ;-) Lekker romantisch daar uit eten gaan jullie twee – veel origineler!