Things that made my week...#200 -
20/02/2016


Things that made my week def
Wow. Kunnen jullie geloven dat ik alweer 200 weken (lees: bijna 4 jaar) wekelijks de allerleukste anekdotes in mijn leven in één blogpost verzamel? Bizar. Dit is dan ook een héél bijzondere editie met een nóg meer bijzonder nieuwtje. Alsof het zo had moeten zijn. Deze week bleken Demi Lovato en ik toch écht soulmates te zijn, had mijn vriend een eyeopener betreffende de titel van een tijdschrift en belde mijn zus mij op met wel héél bijzonder nieuws. Had ik al ‘bijzonder’ gezegd?

  • Wanneer ik nét een filmpje open op Snapchat, mijn vriend mij een zoen geeft en we opeens op de achtergrond horen ‘It’s on!’ We schoten allebei meteen keihard in de lach.
  • Als mijn vriend en ik ‘Weet Ik Veel’ aan het kijken zijn en het vrouwentijdschrift JAN aan bod komt. Vriend: “Een vrouwentijdschrift? Ik dacht altijd dat dat door Jan Smit werd gemaakt.”
  • Vriend, wanneer hij de foto’s van mijn zus en haar vriend in Lapland bekijkt: “Het valt me wel op dat die sleehonden helemaal niet zoveel haar hebben.” Ik, al kijkend naar het dik pak sneeuw op de foto op sarcastische wijze: “Misschien is het daar nu wel zomer.” Vriend: “Ooo. Zou dat echt zo zijn?” *stilte waarin hij me schattend aankijkt en ik mijn lach niet kan inhouden* “You got me honey.”
  • De droom van ieder klein zusje: Op Valentijnsdag worden gebeld dat je zus op diezelfde vakantie in Lapland ten huwelijk is gevraagd door haar vriend. Whaaa!
  • Om het allemaal nóg beter te maken, hebben ze mij gevraagd om ceremoniemeester én (I kid you not) trouwambtenaar te worden. Als het wordt goedgekeurd door de gemeente en ik een cursus volg, mag ik volgend jaar mijn eigen zus en zwager ‘in de echt’ verbinden. Een enórme eer.
  • Wanneer mijn vriend naar alle kattenbakkorrels kijkt die om de kattenbak en door de rest van het appartement liggen en Wikkie vervolgens ook nog op onze bank een korrel dumpt: “Ik denk dat Wikkie geen uitloopmatje nodig heeft, maar een rode loper.”
  • Dat moment dat Demi Lovato en ik precíés hetzelfde Snappen op Valentijnsdag. Bi-zar!
  • Wanneer mijn zus app’t dat ze al spinnend is ontvangen door Wikkie, toen wij niet thuis waren. Ik tegen vriend: “Tot zover onze waakkat…”

Hoe was jullie week? Wat is het leukste wat jullie hebben meegemaakt?



20 reacties


    20 februari 2016

    Zo leuk dat je zus aan je heeft gevraagd of je hun trouwambtenaar wil worden!



    20 februari 2016

    Deze posts maken me altijd zo aan het lachen. Echt heel leuk geschreven. :)



    20 februari 2016

    Waaaah wat bijzonder dat je zo betrokken mag zijn bij hun bruiloft!! Heeel leuk, gefeliciteerd:) Dat wordt inderdaad vast héél bijzonder!



    20 februari 2016

    Wauw wat gaaf dat je als trouwambtenaar bent gevraagd! Lijkt me echt zo’n eer en zo leuk!



    20 februari 2016

    Hahaha! Dat tijdschrift van JAN, hilarisch!



    20 februari 2016

    wat leuk dat je zus gaat trouwen en wow wat gaaf dat je mss trouwambtenaar gaat zijn, heel speciaal!



    20 februari 2016

    Ik word altijd blij van deze artikelen, je maakt altijd zulke grappige dingen mee! :)
    Wat gaaf dat je ceremoniemeester én trouwambtenaar mag zijn! Ik wist helemaal niet dat dat kon! Ik ben wel benieuwd naar die cursus, wil je daar dan een artikel over schrijven? Ceremoniemeester zijn is trouwens superleuk, kan ik je uit ervaring vertellen ^^



    20 februari 2016

    Wat gaaf dat je misschien je zus en zwager mag trouwen!

    x



    20 februari 2016

    Hahah zo cool dat je net ‘t zelfde als Demi Lovato tweette :-D



    20 februari 2016

    Super leuk dat je zus gaat trouwen! En wat bijzonder dat je gevraagd bent als trouwambtenaar, zou echt tof zijn als dat wordt goedgekeurd :)



    20 februari 2016

    wat tof dat jij alles mag gaan regelen! altijd een hele klus maar zeker iets waar je later trots op kan terug kijken! jouw kennende ga jij het in de puntjes verzorgen!



    20 februari 2016

    Zo tof van je zus. Echt een mega eer! Jep, Demi en jij zijn nu echt soulmates. Dit is hèt bewijs!



    20 februari 2016

    Leuk om te lezen! Hahaha, Jan smit :p En wat grappig die zelfde snapchat!



    20 februari 2016

    Hahaha, de opmerking over dat tijdschrift JAN is ook bij ons door de huiskamer gevlogen. Leuk artikel weer! En 200, wauw, wat gaaf! Liefs!



    20 februari 2016

    Wauw, wat ontzettend bijzonder dat jij je zus en haar vriend mag gaan trouwen. Wat een enorme eer en wat super gaaf ook. Houd je ons op de hoogte? :)
    Liefs Iep xo



    20 februari 2016

    200 alweer. Ongelofelijk! Wat vliegt de tijd alweer. En kattenbakkorrels die in het hele huis liggen is heel herkenbaar helaas haha.



    20 februari 2016

    Proficiat met het huwelijk van je zus!



    21 februari 2016

    Wauwie, de 200e versie al… Bizar!

    Ik blijf het tof vinden dat jouw zus gaat trouwen én jij ze hopelijk in de echt mag verbinden. :-)



    21 februari 2016

    Wauw wat een eer dat je trouwambtenaar en ceremoniemeester mag zijn! Ik hoop voor je dat het wordt goedgekeurd, dat is volgens mij echt een hele toffe en bijzondere ervaring :)



    23 februari 2016

    Gefeliciteerd met je zus! En hoe gaaf is het dat ze jou als ceremoniemeester en trouwambtenaar vragen! WHUT!