Hoera, ik heb mijn online portfolio aangevuld! -
17/03/2016


Online portfolio def
Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Tenminste, dat zeggen ze. Zo eens in het half jaar probeer ik mijn online portfolio weer aan te vullen. Enige luxeprobleem: Het is erg moeilijk bij te benen. Vandaag deel ik  met jullie een overzicht van mijn publicaties voor Cosmopolitan, Fashionista en HEMA.

Regelmatig babbel ik met jullie over mijn werk, maar slechts zelden deel ik wát ik nou precies geschreven heb en wanneer dit is gepubliceerd. Daarom vond ik het aanvullen van mijn online portfolio een goede aanleiding om jullie weer eens bij te praten. Zo schreef ik het afgelopen voor Fashionista een coverstory over Pretty Little Liars (yeah!) en maakte ik een tof dossier voor Cosmopolitan om je zelfvertrouwen een boost te geven. De rubrieken die ik momenteel heb aangevuld zijn Lifestyle | Fashionista, Lifestyle | Cosmopolitan en Interview | Cosmopolitan.
Online portfolio def1

Ook het kopje Online | HEMA heb ik aangepast. Het enige nadeel is dat ik nog geen goede manier heb gevonden om mijn andere grote opdrachtgevers (lees: Shoeby en Apple) en andere online werkzaamheden een goede plek te geven. De kans is groot dat ik ze alsnog onder het kopje ‘online’ ga wurmen, maar ik moet nog een manier verzinnen waarop dit er wel aantrekkelijk uitziet. Ergens zou Apple bijvoorbeeld beter passen onder ‘Overig‘, maar dit vind ik momenteel ook zo’n vergetelheidshoekje. Wat enorm zonde is, omdat ook hier veel toffe projecten in staan. En nog komen te staan. Al kan ik daar nu nog niet zoveel over zeggen, helaas. Gemeen, hè?

Hebben jullie al eens een kijkje genomen in mijn online portfolio? De meest gestelde vragen (+antwoord) betreffende mijn werk als freelance tekstschrijver vind je hier.8 reacties


  17 maart 2016

  Ik vind je portfolio zo gaaf, echt I love it! Dan zou ik zelf ook echt voor een tijdschrift (of freelance) willen werken, hihi :-) You nog girl!  17 maart 2016

  Oh wat tof dat je al zoveel publicaties hebt, super leuk om te zien joh! Echt iets om trots op te zijn, dus goed dat je je portfolio hebt bijgewerkt! ^^  17 maart 2016

  ontzettend leuk!  17 maart 2016

  Zo leuk! Ik lees de Cosmopolitan dus af en toe kom ik dan een stuk van jou tegen en dan denk ik HEE DIE KEN IK! Hahaha!  17 maart 2016

  Confession to make: ik had dit allang door. Omdat ik het op mijn stage heb over (mijn doelen op het gebied van) copy, heb ik meerdere keren jouw portfolio voor me gehad ter inspiratie.  17 maart 2016

  Heel gaaf dat je dit doet! Lijkt me ook zo leuk om te mogen doen. Je hebt een leuke schrijfstijl :)  17 maart 2016

  Ik heb zeker al wel eens een kijkje genomen in jouw portfolio en vind het heel knap en vooral ook tof hoe je altijd zulke leuke teksten weet te schrijven!  18 maart 2016

  Nice! Leuk dat het allemaal fris geupdated is nu. En ben al benieuwd naar wat er binnenkort nog bij komt.