Things that made my week...#204
20/03/2016


Things that made my week def
Fine day, sunday. En daarom deel ik mijn lijstje bomvol grappige anekdotes (én foto’s) vanaf nu op deze dag. Deze week maakte ik per ongeluk een heel grote blunder bij de Chinees, werd opnieuw bewezen dat ik de spierkracht van een regenworm heb en voelde ik me weer een echte Brabander in Amsterdam. Kijk je mee?

 • Wanneer op vrijdagochtend mijn zakje met boterhammen opeens spoorloos van de eettafel verdwenen is en Roy en ik ‘m vijf minuten later terugvinden bij Wikkie. Roy: “Waarom laat je die boterhammen dan ook op tafel slingeren?” Ik: “In principe pakt ze die niet.” Roy: “In principe, ja. Net als dat ze in principe niet uit de gootsteen eet. En in principe niet in de kledingkast kruipt.” Ik: “Point taken.”
 • Wanneer Roy en ik onze bestelling hebben opgehaald bij de Chinees en we een paar potjes met sambal meenemen. Roy, zacht: “Die zijn toch glatis.” Ik, al echoënd: “GLATIS!” Om vervolgens heel geschrokken mijn handen voor mijn mond te slaan en héél snel (en lachend) naar buiten te lopen. Oeps.
 • Als ik met een aantal collega’s praat over Baron 1898. Collega: “Dat is niets voor mij. Ik krijg al kriebels in mijn buik, wanneer ik met de auto over een drempel heenga.”
 • Ik, licht geïrriteerd tegen Roy: “Je had vannacht wéér de dekens gejat.” *Roy begint te lachen* Ik, nog geïrriteerder: “Dat is niet grappig! Je hield ze zó stevig vast dat ik ze niet meer te pakken kreeg.” *Roy begint nóg harder te lachen* Ik: “HOU OP MET LACHEN!” Roy: “Je kan me niet eens aan wanneer ik slááp.”
 • Als Roy en ik bespreken hoe breed we de ‘deuropening’ moeten maken van Wikkie’s kattenhuis. Ik: “Misschien moeten we twee deuren maken: Eén voor ‘summer body’, een ander voor ‘christmas body’.”
 • Wanneer ik met een vriendin in Amsterdam loop en ze plots zegt: “Kom, we gaan even op z’n Amsterdams oversteken.” *pakt mijn arm vast en helpt mij oversteken* Ik: “Is dit onderdeel van ‘help-een-Brabander-oversteken-in-Amsterdam?’-project?”
 • Wanneer ik met een paar vriendinnen uit eten ben, en een vriendin middenin haar verhaal met haar vuist op tafel slaat en iedereen in de ruimte verschrikt omkijkt. Vriendin: “Ik ken mijn eigen kracht niet, denk ik.”

En hierbij de foto’s van afgelopen week op een rijtje: van de Fashionista-brainstorm tot snuffelen op de accessoireafdeling van Shoeby.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?19 reacties


  20 maart 2016

  Yeah, de anekdotes zijn er weer.. Haha dat oversteken in Amsterdam herken ik.. Mede brabo hier ;-)!


  Femke - Youniqueblog

  21 maart 2016

  Hihi, deze week heb ik het weer goed bijgehouden ;-)  20 maart 2016

  Hahah wederom weer een leuk lijstje! En wat tof zo, die foto’s die verspringen!


  Femke - Youniqueblog

  21 maart 2016

  Fijn om te horen :-)!  20 maart 2016

  Haha, summer body en christmas body!  20 maart 2016

  Super leuk zo’n lijstje! Moet je zeker blijven doen :) xxx


  Femke - Youniqueblog

  21 maart 2016

  Fijn om te horen :-) Dan hou ik dit er zeker in!  20 maart 2016

  haha wat leuk weer!  20 maart 2016

  Hahaha geweldig weer, zo onwijs leuk! Vind dit ook leuker dan onder de foto’s als ik eerlijk ben (A)


  Femke - Youniqueblog

  21 maart 2016

  Fijn juist dat je zo eerlijk bent! Dan hou ik dit sowieso erin :-)  21 maart 2016

  Wat een leuk lijstje weer!

  x  21 maart 2016

  Dit is echt leuk gedaan zo met die foto’s! Stiekem wel benieuwd hoe je dat hebt gedaan haha. Maar echt top. Origineel om je week op deze manier zo vorm te geven!  21 maart 2016

  Ziet er goed uit die sushi en haha je ken mij zelfs niet aan als ik slaap haha ik geef mn vriend gewoon een por, hij heeft het altijd heet en ik koud zonder lakens dus huppa! volle vaart terug!  21 maart 2016

  Op de mobiel kan ik de lange beschrijvingen van de foto’s niet zien :(


  Femke - Youniqueblog

  22 maart 2016

  Ik kwam er inderdaad ook achter :-( Stom! Ik ga kijken of ik het kan fixen…  21 maart 2016

  Lol, ik wil ook één deur voor mijn summer body en één voor mijn winter body XD  22 maart 2016

  Wat een leuke lijst! Moest er heerlijk om lachen :-)  23 maart 2016

  Lelijk! Ik heb heel erg gelachen om Roy’s reactie om het dekbed verhaal! Die slideshow is erg leuk :)


  Femke - Youniqueblog

  24 maart 2016

  Autocorrect ;-)? Haha!