Vlog #17: I'm actually a merMAID & Wikkie plundert de vuilnisbak -
07/03/2016


Vlog def
Hello, it’s me. Na een heleboel geruzie met mijn videobewerkingsprogramma (don’t ask) staat er weer een kersverse vlog voor jullie klaar. Dit keer laat ik zien hoe een dagje thuiswerken eruit ziet, vertel ik meer over mijn werk voor Apple en betrappen mijn vriend en ik Wikkie wanneer ze net de vuilnisbak heeft geplunderd. Kijk je mee?

Voor iedereen die trouwens denkt: “Goh, Fem. Wat lief dat je jezelf zo hebt opgedoft voor de camera,” moet ik jullie lichtelijk teleurstellen. In de zin van: Zoveel moeite heb ik niet gedaan. Onlangs heb ik namelijk een briljante hack ontdekt waardoor je vliegensvlug krullen krijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je haar vastzetten in een hoge staart, deze in 2 tot 4 plukken te verdelen en krullen. Vervolgens maak je de staart los, ga je even met je vingers door je haar en -tadaaaa- je hebt opeens een grove slag (of in mijn geval: krullen). En dit binnen nog geen vijf minuten. Volgens mij heb ik er zelfs maar 2 minuten over gedaan. En, en, en…. Het blijft gemakkelijk een paar dagen zitten. Deze tip kwam ik tegen in de Fashionista Hair Guide (getipt door Serena) en ik ben er echt súperenthousiast over. Oké. Tot zover mijn rant. Ik zeg: veel kijkplezier!

Liefs,
Femke16 reacties


  7 maart 2016

  Oelala! Femke die jurk! Staat je heel goed!


  Femke - Youniqueblog

  7 maart 2016

  Wat ontzettend lief, dankjewel <3  7 maart 2016

  Ja mee eens trouwens!  7 maart 2016

  Leuke vloG ! viper is idd erg intensief , misschien xco eens proberen? is ook met buizen


  Femke - Youniqueblog

  7 maart 2016

  Ooo, daar heb ik nog nooit eerder van gehoord! Zal eens kijken of ze dat ook aanbieden bij Basic Fit :-)  7 maart 2016

  Leuke vlog meid! ik vind een vlog altijd zo leuk om te bekijken!


  Femke - Youniqueblog

  7 maart 2016

  Ah, wat ontzettend leuk om te horen! Dankjewel :-)  7 maart 2016

  Die jurk staat je echt fantastisch!


  Femke - Youniqueblog

  8 maart 2016

  Superlief, dankjewel :-)!!  7 maart 2016

  Ha jij en je vriend zijn zo leuk samen! Ik heb nog nooit VIPR gedaan, maar ben nu wel heel benieuwd hoe het is! :) Die chocolade mousse ziet er echt heeeerlijk uit!  7 maart 2016

  Heel leuk, zo’n thuisvlog! En ik krijg geen genoeg van Wikkie :)


  Femke - Youniqueblog

  8 maart 2016

  Ah, leuk om te horen! Enne: Staat genoteerd ;-)  7 maart 2016

  “Ik bedoel, mijn ouders heten Hans en Joke!”

  Haha en dat mauwtje van Wikkie ;)


  Femke - Youniqueblog

  8 maart 2016

  Mijn vriend lacht haar miauw ook altijd uit :’)  8 maart 2016

  Hahaha wat een heerlijk mens ben je toch <3 Ik vind je vlog echt heerlijk en heb dan met plezier ook gekeken. En hallo: die jurk staat je niet prachtig, maar gewoonweg fabulous. Van vrouw tot vrouw (voordat je denkt dat ik een freak ben ofsow) even hier, maar Femke je hebt een heel mooi figuur hoor dame!


  Femke - Youniqueblog

  8 maart 2016

  Hahaha, ik vind het helemaal niet freaky, maar juist superlief dat je dit zegt <3 Dankjewel voor je mooie compliment!