Even binnenkijken bij onze villa in de Ardennen... -
14/04/2016


Villa Pure 1
Onze ‘leenvilla’ dan. Afgelopen weekend gingen we met het gehele zin naar de Ardennen toe voor wat quality time. Dit doen we sinds een paar jaar en is iedere keer supergezellig. Hoewel we altijd een heel mooi huis hebben, had mijn vader zichzelf dit keer toch wel overtroffen. En daarom geef ik jullie een kleine rondleiding door onze villa in de Ardennen.

Villa Pure 2
Als er één ding is wat Roy en ik allebei graag zouden willen in ons toekomstige huis dan is het wel een bar in de keuken. Dat je gezellig kunt aanschuiven, terwijl de ander aan het koken is. Deze villa had zo’n bar en dat maakte het koken voor mijn zwager Jordy (die tijdens het bereiden van pasta zichzelf had omgedoopt tot de ‘Italiaanse chef-kok Mario’) een stuk gezelliger. En dan had je ook nog een fantástisch uitzicht over de Ardennen zelf.

Villa Pure 3
Enkele stappen verder was er nóg een bar. Dit was volgens mij echt meer bedoeld als borrelbar en ik moet toegeven dat we hier amper gebruik van hebben gemaakt. Het was vooral een plek waar we onze smartphones regelmatig achterlieten, wanneer we op stap gingen. Of simpelweg bij een gebrek aan wi-fi ;-)

Villa Pure 4
Villa Pure 5
Wat het huis extra leuk maakte: het hing bomvol (moderne) kunst. Heel tof. Uiteraard was ik vooral fan van het schilderij met de flamingo, maar ook de lampen vond ik heel tof. Het is niet per se iets wat ik in mijn eigen huis zou hangen (want: te kil), maar het paste wel goed bij het luxe thema van het huis.

Villa Pure 6
Woaaa! Als ik nóg een ding mag toevoegen aan het wensenlijstje voor ons toekomstige huis, dan is het wel dit ligbad. Inclusief uitzicht. Je kunt het jammer genoeg niet op de foto zien, maar vanuit het bad keek je uit op de bergen. Héél gaaf.

Villa Pure 7 en 8
Naast een heleboel mooie badkamers (hoe gaaf is die stenen muur?!), bevond zich in de kelder ook nog een groot zwembad, sauna en jacuzzi. Ook daar hebben we met de familie twee volle middagen in doorgebracht. Toen ik eenmaal ontdekte hoe ik mijn iPod op de speakers moest aansluiten, was ik helemaal door het dolle heen. Overigens tot lichte ergernis van mijn familie. Het Foute Uur kan niet tippen aan de muziek op mijn iPod.

Villa Pure 9
Ook de slaapkamers waren heel erg mooi en hadden ieder een eigen kleurenthema. Dit was de kamer van mijn broer Geert en zijn vriendin Jaike, maar mijn zus Anne en haar vriend (nee: verloofde!) Jordy hadden een roze kamer. Héél grappig. Roy en ik hadden een ‘gewone’ bruine kamer. Ik geloof dat Roy ook een beroerte had gekregen als hij in een andere kamer had moeten liggen ;-)

Villa Pure 10
En een foto van onze villa in de Ardennen van buitenaf! Wat een uitzicht, hè?

Villa Pure 11 Villa Pure 12
We hebben overigens ook súperveel geluk gehad met het weer. Er was namelijk wisselvallig weer voorspeld, maar uiteindelijk hebben we alleen maar zon gehad. Sterker nog: Ik merkte bij thuiskomst dat ik zelfs een rode gloed over mijn gezicht had – ondanks dat ik dagelijks smeer met SPF 15. Ach, ik klaag absoluut niet. Sterker nog: ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!

Wat vinden jullie van onze villa in de Ardennen? Wat een uitzicht, hè?



23 reacties


    14 april 2016

    Ziet er heel chic uit!



    14 april 2016

    Wauw, wat een geweldig huis en wat een prachtig uitzicht. Ik ben toevallig nog op zoek naar een villa in de Ardennen. Weet je toevallig waar/ hoe deze villa is geboekt?


    Femke - Youniqueblog

    14 april 2016

    Oef, geen idee! Maar als je googelt op ‘Villa Pure Spa’ ga je ‘m zeker vinden :-)


    Femke - Youniqueblog

    15 april 2016

    Klopt inderdaad :-)!



    14 april 2016

    Dat ziet er echt wel heel erg mooi uit! Vind die grote bank, in combinatie met dat vloerkleed ook heel mooi en er gezellig uit zien :)



    14 april 2016

    Wauw wat ziet het er strak en gezellig uit! Als ik in de Ardenne zit dan is het meestal in een blokhut of tent, dus deze luxe ben ik niet gewend ;).



    14 april 2016

    Wauw, helemaal in mijn stijl. Super mooi! <3



    14 april 2016

    Wauw wat gaaf!



    14 april 2016

    Wow wat gaaf! Ik ben zelf ook meer van veel sfeer in huis dus dit zou voor mij ‘te strak’ zijn maar wel super tof natuurlijk en super mooi! Dat zal een lekker weekend zijn geweest :)


    Femke - Youniqueblog

    14 april 2016

    Ja, ik had dus precies hetzelfde! Supermooi huis, maar ik zou nooit mijn huis zelf zo inrichten haha ;-) Het was in ieder geval zeker een heerlijk weekend!



    14 april 2016

    Oeeeh, dat zwembad!! Wat een luxe :)


    Ilse

    14 april 2016

    Wauw, wat een mooi en luxe villa! En wat tof ingericht!



    14 april 2016

    wauw wauw en nog eens wauw, het ziet er prachtig uit meid! lovely! liefs



    14 april 2016

    Ooeeeh chic! dat bad <3



    14 april 2016

    Wajoooo, supergaaf! Mooi strak ook, love it!



    14 april 2016

    Oh wauw dat ziet er super uit



    14 april 2016

    Holy moly wauw! Dit is echt prachtig. Wat een luxe huisje is dit. Vooral dat zwembad en het wellness gedeelte: genieten!



    14 april 2016

    Wauw prachtig huisje! Geboekt via Belvilla of niet? Heb zelf stage gelopen bij Belvilla en dat huisje komt me bekend voor!



    14 april 2016

    Wauw wat een prachtig en moderne villa! Liefs, Tessa



    15 april 2016

    Wow, wat gaaf! Daar zou ik echt wel een weekje vakantie door kunnen brengen. Heerlijk!



    15 april 2016

    Héél mooi huis en dat bad… Om bij weg te dromen! Al vind ik de uitdrukking ‘uitzicht op de Ardennen’ wel een beetje grappig. De Ardennen is zo’n uitgestrekt gebied, dat het een beetje is zoals zeggen dat je uitzicht hebt op pakweg Frankrijk, haha.


    Femke - Youniqueblog

    15 april 2016

    Hahaha, you get the idea ;-)