Té leuk: Vlaggetjes met krijtbordverf -
23/04/2016


Vlaggetjes met krijtbordverf 1

Hiep, hiep… HOERA! Roy wordt morgen 24 (Yep. Hij is jonger dan ik.), dus we hebben een zéér feestelijk weekend voor de boeg. Vanavond vieren we het namelijk voor vrienden, en morgen hebben we zijn familie uitgenodigd om taart te eten. Dat vraagt dus om feestelijke versiering! Toen we dan ook stuitten op deze vlaggetjes met krijtbordverf, móésten we ze meenemen.

Roy en ik wonen sinds half december officieel samen. Hoewel we inmiddels een heleboel zinnige en minder zinnige dingen hebben gekocht, ontdekten we tijdens de verjaardagsvoorbereidingen dat er eigenlijk één ‘cruciaal’ ding ontbrak: verjaardagsslingers! Roy en ik zijn allebei dól op (onze) verjaardagen, dus gingen we de stad in om slingers te halen. Bij HEMA ontdekten we deze vlaggetjes met krijtbordverf voor maar €1,50(!).

Vlaggetjes met krijtbordverf 2
In het pakket zit een slinger van 5 meter met hieraan de vlaggetjes met krijtbordverf en -uiteraard- krijtjes om de vlaggen mee te versieren. Ik ging meteen aan de slag met tekenen en kleuren om de vlaggetjes zo feestelijk mogelijk te maken. Het bleek uiteindelijk een behoorlijk karwei. Op de foto zie je 5 vlaggen, maar er zijn zeker 10 vlaggen meer om te versieren – en dan ook nog aan twee verschillende kanten. Gelukkig hield Wikkie me gezelschap. Al hielp het niet erg mee dat ze het touw van de slinger mégainteressant ging, en er zelfs op een onbewaakt moment er even mee vandoor ging.

Vlaggetjes met krijtbordverf 3
Tadaaa! Dit zijn ze dan. Ziet het er niet leuk uit? Zeker voor die prijs (Halló, €1,50!) vind ik het een echte aanvulling op de traditionele verjaardagsslingers. En vooruit. Het is eigenlijk ook best leuk om zélf allerlei quotes en doodles te kunnen bedenken. Ik ben in ieder geval erg blij met het resultaat. En de (bijna) jarige ook!

Wat vinden jullie van deze vlaggetjes met krijtbordverf? Vinden jullie verjaardagen ook zo leuk?14 reacties


  23 april 2016

  Ah, zo leuk dit Femke! Die normale, plastic, gekleurde slingers vind ik vaak wél heel feestelijk, maar niet heel mooi. Deze slingertjes wel! Tof ook dat je zelf steeds kunt veranderen wat erop staat, per feestje. Fijne tip!  23 april 2016

  Alvast gefeliciteerd met Roy! Wat gaaf zo die vlaggetjes! Ook leuk voor een babyshower of vrijgezellenfeest.


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Dankjewel, superlief!  23 april 2016

  Wat is dit een leuke vlag.. Ook nog eens spotgoedkoop, die wil ik ook!  23 april 2016

  Oh wow deze vlaggetjes zijn echt super leuk! Die kunnen gewoon áltijd (ook als het geen feest is!). ^^  23 april 2016

  Wat een onwijs leuk idee is dit zeg! love it! fijn weekend meid  23 april 2016

  oh die zijn echt super leuk! en goedkoop!


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Goedkoop, hè? Dat had ik zelf ook echt niet verwacht…  23 april 2016

  aah! Ik vind dit leuk! Ziet er leuk uit!  23 april 2016

  Wat een superleuke vlaggetjes! Al helemaal voor die prijs natuurlijk.  24 april 2016

  Die vlaggetjes zien er serieus wel echt heel erg leuk uit :) wist niet eens dat het bestond!


  Senna

  24 april 2016

  wauw wat leuk! echt een gaaf idee. Misschien ga ik ze stiekem voor mijzelf kopen gezien ik komende week jarig ben. laat ik alle gasten een vlaggetje versieren haha
  veegt het trouwens niet snel uit als je bezig bent met de andere kant?


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Nee, daar hebben wij tenminste geen last van gehad. Het blijft er echt heel vast op zitten! Je moet alleen uitkijken dat je het met je handen niet uitveegt ;-)  25 april 2016

  Wow, zo leuk!! Ook ben je gelijk klaar voor verschillende gelegenheden. Goede tip!