Things that made my week...#209 -
24/04/2016


Things that made my week

Lang zal hij leven, lang zal hij leven, LANG ZAL HIJ LEVEN IN DE GLORIA… Jippie, vandaag is Roy dan écht jarig. Het wordt vandaag een drukke dag, want er zijn een aantal vrienden bij ons blijven slapen en vanmiddag moeten we weer helemaal fris en fruitig zijn om Roy’s familie te ontvangen. Wish us luck! Deze week verliep een gesprek me de buurvrouw niet geheel volgens wens, kreeg ik (weer) een brok tijdens het lezen van een boek en deel ik een aantal leuke stukjes die ik schreef voor Cosmopolitan. Kijk je mee?

 • Wanneer Roy en ik samen ‘Het Beste Brein van Nederland’ aan het kijken zijn en er een heleboel vragen komen over ruimtelijk inzicht. Ik, wanneer ik mijn hersenen aan het kraken ben over iedere opdracht: “Ik heb overduidelijk geen ruimtelijk inzicht.” *stilte* “Maar ik heb wél zelfinzicht en daar is óók iets voor te zeggen. Toch?”
 • Wanneer ik lach om iets op de tv nét nadat Roy iets heeft gezegd. Roy: “Ik dacht dat je om mijn grapje lachte…” Ik: “Welk grapje?” Roy: “Dat bedoel ik.”
 • Als Roy vertelt dat hij een gezellig gesprek heeft gehad met de buurvrouw en meteen even heeft gevraagd of ze minder vaak ‘s nachts de wasmachine wil aanzetten, omdat deze zich boven onze slaapkamer vindt. Om vervolgens diezelfde avond wéér naar haar wasmachine te luisteren. Ik: “Nou… Je hebt veel indruk op haar gemaakt, hè?”
 • Wanneer ik samen met Kiki naar een Shoeby-winkel ga om daar foto’s te maken voor Instagram. Ik, héél enthousiast tegen één van de winkelmedewerkers: “Nou… Dit is  Kiki. Het gezicht van de nieuwe campagne!” Winkelmedewerker, totáál niet onder de indruk: “Aha… Oké.” *stilte* “Willen jullie misschien een kopje koffie of thee?”
 • Om pas ruim een uur later -wanneer we de winkel al flink overhoop hadden gehaald- opeens opnieuw te worden aangesproken door de winkelmedewerker: “Hé… Mijn dochter denkt je te herkennen van de posters. Ben jij dat echt?”
 • Dat je voor de vijfde keer Harry Potter en de Halfbloed Prins leest en nog steeds een brok in je keel krijgt wanneer Perkamentus sterft.
 • Afgelopen week weer een héleboel leuke stukjes geschreven voor Cosmopolitan, waaronder: 12 vrouwenproblemen die mannen nóóit zullen begrijpen, 12 signalen dat je nog láng niet toe bent aan kinderen en -mijn persoonlijke favoriet- Tostiliefhebbers hebben meer seks én zijn leukere mensen. I knew it.
 • Naar aanleiding van deze post app’jes krijgen van vriendinnen: “Ik dacht dat jullie gingen trouwen!!!” Natuurlijk wist ik wel dat jullie nieuwsgierigheid gewekt zou worden door deze titel, maar niet dat jullie meteen zouden denken aan trouwen of kinderen. Geloof me: Dat ligt nog in de vérre toekomst. Maar hé… Ik vind het wel heel lief dat jullie me dit allemaal toewensen.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?12 reacties


  24 april 2016

  Ah, zo’n ‘s nachts draaiende wasmachine: herkenbaar. Ik heb er ook weleens een nacht door wakker gelegen :) Je hebt je andere momentjes ook weer grappig omschreven, leuk begin van de dag :)  24 april 2016

  Ohh dat lachen na een opmerking van je vriend, terwijl je om iets anders (bijv. op TV) lacht herken ik! Hele fijne dag vandaag en gefeliciteerd met Roy!


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Een beetje laat, maar: Dankjewel!! :-)  24 april 2016

  Hahaha leuk die foto’s met Kiki. En ik moet ook toegeven: ik dacht ook dat Roy je ten huwelijk had gevraagd :)


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Hahaha, nou laat ik eerst mijn zus maar gaan trouwen ;-)  24 april 2016

  ik vind dit altijd zo’n leuke post om te lezen! en de brok in je keel bij harry potter is zo herkenbaar :)


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Jaaa, Perkamentus :-(  24 april 2016

  Amai, je bent duidelijk een Harry Potter fan. Heb de boeken zelf nog niet gelezen, oops…


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Jaaa, en het wordt door de jaren heen écht niet minder…  24 april 2016

  gefeliciteerd met Roy :D


  Femke - Youniqueblog

  26 april 2016

  Een beetje laat, maar: DANKJEWEL :-)  24 april 2016

  Je lijstje met dingen die je meemaakt is weer helemaal terug! Je zat even in een dipje na de verhuis, maar het is weer goed gekomen! :)