Things that made my week...#208 -
17/04/2016


Things that made my week header

Hé, hallo! Zoals jullie afgelopen week in deze vlog konden zien, heb ik een enorm drukke week gehad. Niet erg, want er zijn ook genoeg grappige dingen tussendoor gebeurd. Zo werd mijn ochtendhumeur in de Ardennen enorm op de proef gesteld, kwam mijn grootste angst uit (lees: je krijgt kriebels als je hoogtevrees hebt) en stelde een collega wel een héél bijzondere vraag. Lees je weer gezellig mee?

  • Wanneer twee collega’s de illustraties bij het vernieuwde Shoeby colofon bekijken en een collega tegen de ander zegt: “Ik ga nu misschien een heel gekke vraag stellen, maar: Wil je Femke d’r poes zien?”
  • Wanneer mijn vader en zwager naar de supermarkt gaan en vragen of ze iets kunnen meenemen voor iemand anders. Ik: “Kun je dan ook sushi meenemen? En roze servetten? Oh… En een kroontje!” Vader, verbouwereerd: “Waarom heb je dat allemaal nodig?” Ik: “Oh, vond ik gewoon leuk om te vragen.”
  • Als Roy en ik in de Ardennen met een licht ochtendhumeur wakker worden, terwijl iedereen al enorm druk in de weer is. Ik, ietwat chagrijnig: “Al die mensen zijn veel te wakker voor dit tijdstip.” Zus, komt uit het niets de gang opgesprongen: “GOEDEMORGEN ROOMIES!” Ik: “Dat bedoel ik.”
  • Wanneer we naar een stuwdam gaan kijken, maar mijn zus en ik eerst moeten plassen. Ik, al ietwat angstig kijkend naar een hoge toren met glazen lift: “Eén ding is zeker: Ik hoef niet met die glazen lift naar boven.” Zus: “Pfoe, nee ik ook niet hoor.” *5 minuten later bij de receptie* Ik: “Do you know where the toilets are?” Jongen: “You have to take the elevator upstairs.” Zus en ik tegelijk, met lichte paniek in onze stem: “REALLY?!”
  • Roy, wanneer we in de auto zitten: “Oké, punten als je die paaltjes omver rijdt!” Broer: “Punten op je rijbewijs, ja!”
  • Ik: “Ben je op de wc aan het Snapchatten?” Roy: “Nee.” Ik: “Is that your final answer?” Roy: “Hoezo?” Ik: “Omdat ik zie dat je mijn foto’s nét bekeken hebt.”
  • Een batterij in het omhulsel van de verwarming laten vallen en er met geen mogelijkheid met mijn handen bij kunnen. Wat nu?! Uiteindelijk bedacht ik om een paar klittenbandstickers met behulp van een kleerhanger aan de batterij te bevestigen en deze ook op de kleerhanger zelf te plakken. En jawel hoor: Ik viste de batterij er zo uit. Je begrijpt: Ik vond mezelf best briljant ;-) (Zie foto in de slideshow!)
  • Op vrijdagmiddag wanneer een collega snoepjes aan het uitdelen is aan de rest. Collega 1: “Oeh, ik wil een kersje!” *stilte* “En doe mij ook maar een dropje!” Collega 2: “En een fles wijn!” Ofwel: Iedereen was enorm toe aan weekend.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een gezellige week achter de rug?



12 reacties


    17 april 2016

    Haha, superleuk rubriekje dit altijd, Femke! Ik mijn dag weer met een lach begonnen :) Tof ook dat je naar de Ardennen bent geweest!


    Femke - Youniqueblog

    17 april 2016

    Echt súperleuk om te horen – dankzij jou is mijn dag ook met een glimlach begonnen :-) *had ‘m vanochtend al gelezen*



    17 april 2016

    Haha sommige dingen, zoals die glazen lift, zie ik al helemaal voor me :-).



    17 april 2016

    Oh jee, een glazen lift vind ik ook zo eng! Maar, soms heb je geen andere keuze.. :)


    Femke - Youniqueblog

    17 april 2016

    Precies. Als in: Wanneer je heel nodig moet plassen en de wc toch écht boven zit :’)



    17 april 2016

    Klinkt weer als een heerlijke week! Die glazen lift lijkt mij ook wel doodeng haha.



    17 april 2016

    Erg leuk om te lezen!



    17 april 2016

    Dat ochtendhumeur, daar heb ik gelukkig bijna nooit last van. Maar ik zou wel degene zijn die zo vrolijk roept GOEDE MORGEN, oops guilty ;) Oja, en snapchats op de wc openen is ook zoiets hihi, Liefs


    Femke - Youniqueblog

    17 april 2016

    Oooo, dan moeten wij nooit samen op reis gaan ;-) Nee grapje, hoor. Ik ben niet héél chagrijnig. Tenminste. Als je mij gewoon met rust laat, haha!



    17 april 2016

    leuke week heb je weer gehad zo te horen!

    x


    Ilse

    17 april 2016

    Haha, wat leuk om te lezen. Ik krijg zelfs kriebels van die lift en ik heb geen hoogtevrees.


    Femke - Youniqueblog

    17 april 2016

    Ja, ik kan op zich ook redelijk dealen met hoogtes, maar zo’n glazen lift? No, thank you!