Vlog #21: Ik heb iets stiekem gedaan (Koningsdag 2016) -
29/04/2016


Koningsdag vlog 1
Op Koningsdag had ik even een dagje voor mezelf. En Wikkie! Niet dat ik mezelf heb verveeld, hoor. In tegendeel. Zo bakte ik een carrot cake, keek ik naar een chick flick die ik vroeger grijs heb gedraaid en moest Wikkie beloven dat ze mijn geheim voor Roy niet mocht verklappen. Kijk je gezellig mee?

Oh, ook handig om te weten: Ik doe ook een belangrijke mededeling in deze vlog over een video die nog komen gaat. En vergeet jezelf niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal dan ben je als eerste op de hoogste van mijn nieuwste video’s. Zie ik je daar?

Liefs,
Femke6 reacties


  29 april 2016

  Leuk om te zien! Ik heb zelf ook niks aan koningsdag gedaan.


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2016

  Pfoe, dan ben ik gelukkig niet de enige ;-)  29 april 2016

  Haha ik heb ook weinig gedaan aan Koningsdag, wel even het dorp in geweest, maar meer ook niet. Ik had zelfs geen oranje aan :p. Gelukkig was de mislukte ook al lekker, vaak hoeft iets ook niet mooi te zijn om lekker te smaken :p. Liefs.x


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2016

  Haha, jij vierde dus een anti-Koningsdag ;-) En helemaal mee eens! Er zijn genoeg taarten en cakjes mislukt voor het oog, maar die smaakten prima.  29 april 2016

  Ik heb ook heel weinig gedaan op deze dag, bagger weer!


  Femke - Youniqueblog

  29 april 2016

  Pfoe, echt hè? Viel zo tegen…