Things that made my week...#210 -
01/05/2016


Things that made my week

Jeetje, het is gewoon alweer mei. Mei! Gelukkig heb ik de laatste week van april met een bang afgesloten. Deze week bleek het idee om neptattoos op te plakken niet héél slim, testte ik of Roy’s theorie over Wikkie’s miauw ook van toepassing was op hém en wist ik mezelf op wel heel bijzondere wijze in de problemen te helpen…

  • Wanneer Roy last-minute voor Koningsdag nog een poncho wil kopen, maar thuiskomt met lege handen. Ik: “Heb je geen poncho gekocht?” Roy: “Weet je wel niet hoe duur die dingen zijn? VIJF EURO!” Ik: “Dat is toch helemaal niet duur?” Roy: “Daar kun je TWEE paraplu’s voor kopen, hoor.” Oké, wat jij wilt.
  • Op zaterdagavond het een goed idee vinden om neptattoos op je lichaam te plakken, om de dagen erna erachter te komen dat ze bijzonder moeilijk eraf te halen zijn. Het enige lichtpuntje was dat ik enórm opgelucht was dat ik ze niet (zoals ik diezelfde avond voor de grap opperde) op mijn gezicht had geplakt.
  • Wanneer ik achter de laptop zit en opeens mijn muis alle kanten opgaat. Ik: “Huh? HUH? Mijn muis heeft een eigen leven!” Bleek Roy nét buiten mijn gezichtsveld mijn muis aan het poetsen te zijn.
  • Als Roy en ik samen op de bank zitten en hij opeens in een melige bui zegt: “I’m a mouse. Miauw.” Euhm… Wat?
  • Wanneer Roy boos is omdat ik iedere ochtend uitgebreid tegen Wikkie praat en hij denkt dat dit de reden is waarom ze ‘s ochtends miauwt. Roy, na zijn tirade: “Goedemorgen, trouwens.” *ik zeg niks* Roy: “Lekker geslapen?” Ik, met een vernietigende blik: “Hou jij ook je mond dicht als ik ‘s ochtends niets tegen je zeg?”
  • Wanneer ik met collega’s sushi aan het eten ben, en één collega erop wijst dat het opeens best laat is. Andere collega, terwijl hij omkijkt: “Het is nog hartstikke licht.” *1 seconde later* “Oh, wacht. Dat is het aquarium.”
  • Iets willen pakken uit het opberghok wat helemaal achteraan ligt om na 30 seconden geworstel te moeten roepen: “Rooooooy.” Roy: “Ja?” Ik: “Ik zit vast.” Vraag me niet hoe ik het had gedaan, maar ik had mijn vest vast weten te haken aan het wasrek, mijn broek aan de stofzuiger, en ik kon mezelf werkelijks nergens aan omhoog hijsen. Roy kwam niet meer bij. Dat begrijp je.

Hoe was jullie week? Hebben jullie een fijne week achter de rug?



19 reacties


    1 mei 2016

    Super leuk!



    1 mei 2016

    Hahaa ik kan me sommige dingen gewoon helemaal voorstellen. Dat vast komen te zitten kan mij ook overkomen, mega kluns hier. Vijf euro voor een poncho haha, best een koopje ;-).



    1 mei 2016

    Haha dat klinkt weer als een leuke week!



    1 mei 2016

    Hahah wat grappig weer, vooral dat je vast zat..

    x



    1 mei 2016

    Heel leuk om te lezen. Ik ben ook zon kluns die overal aan vast blijft zitten en altijd blauwe plekken heeft.



    1 mei 2016

    Haha, super grappig geschreven :) Die foto van je kat! Zooooo cute!


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Jaaa, ze is een poepie hè?



    1 mei 2016

    Deze artikels zijn echt een van mijn favorieten, wat leuk. Ik hang zelf ook altijd vast, zo hang ik vaak met de bandjes van jeansbroeken vast achter deurklinken. Woeps.


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Hahaha, hilárisch!



    1 mei 2016

    Geweldig artikeltje dit! Haha herkenbaar van die poncho’s, ik moest er ook nog even last minute 2 aanschaffen!



    1 mei 2016

    Haha, ik vind €5 voor een poncho ook belachelijk. Moet goedkoper kunnen, toch? En oh, mijn vriend zegt ook altijd dat ik de kat teveel vertroetel en dat ‘ie daarom zo veel miauwt. Achjaaa.


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Dat zegt Roy ook, haha! Maar goed… Ik kan het ook niet laten.



    1 mei 2016

    Heel leuk om te lezen! Ik heb ook wel eens zoiets gedaan met de muis van mijn vader.



    1 mei 2016

    Haha geweldig! P.s.: Bij de Xenos verkopen ze wegwerp poncho’s voor maar €1 :’)


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Ja, daar zagen wij ze de volgende dag toevallig ook hangen! Al had Roy dat die dag qua tijd waarschijnlijk toch niet meer gehaald ;-)



    1 mei 2016

    Hallo €5 is echt wel veel voor een poncho, haha! Had graag een foto gezien van hoe je vast zat, mag toch hopen dat Roy er eentje maakt de volgende keer? ;)


    Femke - Youniqueblog

    5 mei 2016

    Ik heb de memo aan hem doorgegeven ;-)



    2 mei 2016

    Hahaha geniaal! Heerlijke blog.
    Vooral dat laatste puntje.. pijnlijk herkenbaar haha.



    2 mei 2016

    Hahaha, die laatste, geweldig!