Things that made my week...#212 -
15/05/2016


things that made my week def

Deze week kende Wikkie totáál geen schaamte toen ik ‘zakelijk’ bezoek had, verraste mijn oma mij door te vertellen wat haar favoriete rubriek in Fashionista is en deel ik een héél leuk videoexperiment van -jawel- anderhalve minuut. Kijk je mee?

  • Wanneer oma een aantal van mijn artikelen heeft gelezen in de Cosmopolitan en Fashionista, en ze tegen mij zegt: “Ik vond die rubriek met die vragen heel erg leuk om te lezen.” Ik, verbaasd: “Met die vragen over seks?” Oma: “Ja, die vond ik heel erg leuk!” *valt bijna van stoel van verbazing*
  • Neemt zichzelf voor: ik ga nu écht werken. *vijf minuten later* “Yay, ik ben gesorteerd bij Griffoendor.”
  • Het huis vol zetten met geurkaarsen om te voorkomen dat het naar katten ruikt wanneer er ‘zakelijk’ bezoek langskomt. Vervolgens besluit Wikkie -uiteraard na 10 minuten in het gesprek- om dán gebruik te maken van de kattenbak. Het stonk zó erg dat ik mezelf wel móést verontschuldigen voor de lucht. Gelukkig kon ze erom lachen!
  • Vervolgens bleek Wikkie ook zo schaamteloos om ongevraagd aan haar haar te snuffelen.
  • Wanneer ik tijdens het boodschappen doen een bakje hummus pak en Roy tegen mij zegt: “Weet je wel niet hóé ongezond dat is?!” Om vervolgens deze uitspraak al pestend tegen hem te herhalen wanneer hij vervolgens een zak chips, chocoladepasta en nog wat vleeswaren in ons karretje mikt. Ha!
  • Eind mei een hardloopwedstrijd in mijn mobiele agenda zien staan, en in totale shock zijn. Als in: ‘Wat heb ik mezelf op de hals gehaald?!’ Om vervolgens te beseffen dat ik dit alleen in mijn agenda had gezet, omdat deze dag onze straat niet toegankelijk is voor auto’s. Typisch.
  • Wanneer een aantal potentiële stagiaires op sollicitatiegesprek zijn geweest en het enige wat de huidige mannelijke stagiaires wilden weten: “En… Waren ze knap?”
  • Een mailtje ontvangen met de vraag of ik drie blogposts wil schrijven in ruil voor één pakketje droogshampoo. Euhm… Nee.

NIEUW EXPERIMENT | Mijn week in anderhalve minuut. Ik merk dat ik het heel moeilijk vind om iedere week tijd te vinden om één dag de gehele dag te vloggen. Dit terwijl ik wel ontzettend veel leuke dingen doe en het leuk vind om dit vast te leggen. Toen bedacht ik me opeens: wát als ik nou wekelijks sowieso -naast de vlogs wanneer ik er wél tijd voor heb of iets opvallend leuks ga doen- een beknopte samenvatting maak van mijn week? In de vorm van een video. En dit nooit langer dan anderhalve minuut. Yep. Ik was enthousiast. Dus hierbij: Mijn week in anderhalve minuut – Week 19. Kijk je gezellig mee?

Hoe gaat het met jullie? Wat vinden jullie van deze korte video?



18 reacties


    15 mei 2016

    Supergezellige post! Wikkie is echt een hilarische kat haha, zeker in je filmpje, hoe ze zo vlot van zetel naar vensterbank hopt. Ik vind zo’n minuut een half trouwens i-de-aal voor een recap van je week! Kijkt vlot en toont toch de leukste dingen inderdaad. Ik schrik wel dat je die posts niet wou schrijven voor een droogshampoo … topaanbod toch?! ;-) Fijne zondag! X


    Femke - Youniqueblog

    15 mei 2016

    Ja, supergrappig hè? En wat fijn om te horen :-) Ik vind dit ook een fijne compensatie! Haha, ja – echt een buitenkans, hè ;-)?



    15 mei 2016

    Haha wat een grappige oma heb je! :)



    15 mei 2016

    Waarom zou hummus ongezond zijn? :) (Wel goed dat je Roy daarna terug pakte, haha)


    Femke - Youniqueblog

    15 mei 2016

    Omdat dat stiekem ook best vet is. Maar ja, wel gezonde vetten ;-)



    15 mei 2016

    Dat klopt wel, maar voor een strikte vegetariër als ik wordt het toch sterk aanbevolen om het wel te eten ;) En sowieso is het veel te lekker om het niet te eten, haha.


    Femke - Youniqueblog

    15 mei 2016

    Oh, dat snap ik heel goed hoor. En beter dit soort vetten (want: heb je nodig), dan een zak chips ;-)



    15 mei 2016

    Haha wat leuk van je Oma! Liefs.x



    15 mei 2016

    Leuk dat filmpje van anderhalve minuut! Die Wikkie haha, wat een gekkerd!


    Femke - Youniqueblog

    15 mei 2016

    Haha, ja ze blijft dit soort gekke stunts uithalen ;-)



    15 mei 2016

    Haha wat onwijs leuk van je oma!



    16 mei 2016

    Hahah die oma van je wat grappig!

    x



    16 mei 2016

    Jeutje zeg die laatste: wtf?! Dat doet toch níemand?! Leuk geschreven weer =)



    16 mei 2016

    haha als ik dat van je oma lees mis ik de mijne echt onwijs..


    Femke - Youniqueblog

    16 mei 2016

    :-( <3



    17 mei 2016

    Haha ohhh Wikkie toch! Gelukkig vond je zakelijke bezoek het niet zo erg :-) En dat kan ik me ook niet voorstellen, het is zo’n schatje!

    Mijn vriend kwam zojuist ook thuis met een zak pistachenootjes, brownies, kip en andere snacks… we kunnen weer een maand vooruit!



    19 mei 2016

    Hilarisch lijstje weer! Ik zat hardop te lachen en iedereen in de woonkamer keek me aan van: waar heb jij last van? ;p Leuk die video’s in anderhalve minuut, vooral mee doorgaan!


    Femke - Youniqueblog

    20 mei 2016

    Hahaha superleuk om te horen! Dankjewel <3