WIN|Ga jij met mij naar de Selena Gomez Revival Tour? -
16/05/2016


Selena Gomez Revival Tour 1
Een tijdje geleden hintte ik op het feit dat ik een héél toffe winactie voor jullie in petto heb en dit is de dag dat ik het eindelijk van de daken ga schreeuwen: maak kans om op 18 oktober met mij naar de Selena Gomez Revival Tour(!) te gaan in de Ziggo Dome! When you’re ready come and get it (Na na na na). 

De reden van deze winactie? Heel simpel: 1) Het is alweer een tijdje geleden dat ik een winactie heb georganiseerd, 2) ik ben nog steeds helemaal blij dat ik meer bezoekers heb dan gedacht en -heel eerlijk- 3) ik ben de enige van mijn vriendinnen die fan is van Selena Gomez. Om maar meteen op de laatste reden in te haken: mijn muzieksmaak is nou eenmaal anders dan dat van mijn vriendinnen. Zij worden blij van Avicii en Afrojack, ik van Demi Lovato en Selena Gomez. Helemaal niet erg, hoor. Toen ik zei te balen dat ik niet naar het concert van Taylor Swift was geweest, waren ze nog zo lief om te zeggen: “Gewoon zeggen als je heel graag wilt gaan; dan gaan we gewoon voor jóú mee!” Toch vind ik het niet fijn om ze mee te slepen naar iets waar ze misschien niet écht heel blij van worden en nam mezelf voor: Mocht ik geen ‘buddy’ kunnen vinden om me te vergezellen, dan ga ik gewoon in mijn eentje. Hé… Als ik mezelf een maand lang in m’n uppie kan vermaken in New York, dan kan dat ook best een aantal uur in de Ziggo Dome? Toch?

Selena Gomez Revival Tour 2
Toen bedacht ik me opeens: Wacht. Als ik zóveel leuke lezer(es)s(en) heb, zitten daar ook vast een aantal Selena Gomez-fans tussen. Waarom ga ik niet met één van hen? My treat! En daarom kocht ik twee eersterangs zitplaatsen voor de Selena Gomez: Revival Tour op dinsdag 18 oktober om 20.00 in de Ziggo Dome. Eéntje voor mezelf en ééntje… Misschien wel voor jou. Hoe leuk zou het zijn om samen te dansen op Me & The Rythm? En héél hard mee te zingen met Same Old Love? Oh, en blijkbaar doet Selena ook een aantal oudere nummers, zoals Come and Get It en Love You Like A Love Song. Wiehoe! Zie jij het wel zitten om mij te vergezellen? Zo maak je kans:

  1. Laat een reactie achter waarom jij dólgraag (met mij) naar de Selena Gomez Revival Tour zou willen gaan.
  2. Like Younique op Facebook.

Yep. Dat is het. Natuurlijk zou ik het ook héél leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’, Instagram, YouTube en Snapchat (en het bericht op deze kanalen verspreid), maar dit is absoluut geen verplichting. Ik ben vooral heel benieuwd naar jullie reacties! Ben je jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan je ouders of voogd. Mocht je winnen is het voor mij uiteraard geen probleem om even met je ouders te Skypen zodat ze weten met wie je meegaat ;-)

En… Wil jij (met mij) naar de Selena Gomez Revival Tour? De winnaar wordt op 1 augustus 2016 bekend gemaakt.



35 reacties

    Lianne

    16 mei 2016

    OMG wat een geweldige actie! Ik lees al een tijdje jouw blogs en ik blijf ook gewoon elke keer weer lezen, heel veel dingen zijn zo herkenbaar en oh wat is Wikkie een schatje, die ogen ! Het lijkt me supertof om samen met jou naar Selena te gaan, wauw die kans krijg je natuurlijk maar 1 keer! Ik vind Selena echt een geweldige powervrouw en ik luister haar liedjes bijna iedere dag ❤️ Wat zou het gaaf zijn om haar te kunnen bewonderen en jou te ontmoeten! De kans is natuurlijk heel klein maar wat zou ik dan gelukkig zijn ❤️



    16 mei 2016

    Ah, dit vind ik zó lief en leuk aan je. En stoer. Dat je dit soort dingen gewoon doet en dan een kaartje weggeeft. Lief, mooi mens ben je. (En ik denk ook alleen maar als de rest van je vriendinnen: had het gezegd!! Haha. Ik was echt wel met je mee gegaan!) Ik ben geen bijzondere fan van Selena (het is wel groeiend trouwens!) en het lijkt me tof om haar eens te zien. Maar vooral: een exclusieve date met Femke van Younique (OH-EM-GEE), ik doe mee! :-) Oh en ik kan heel goed fangirlen. (maar er zitten vast heel veel andere lieve lezers tussen die grote Selena-fan zij zijn en je dol-graag een keer vergezellen! En dan vinden wij wel weer een andere date. :) )



    16 mei 2016

    Ik hou wel van Selena. Wat een geweldige winactie, succes iedereen!



    16 mei 2016

    Aah wat vind ik dit lief van je Femke! Ik zelf sla over omdat ik eigenlijk nooit naar Selena luister (naar Demi en Taylor dan wel weer haha). Maar ik moest gewoon even reageren omdat ik het zo bijzonder vind dat je dit doet. Echt heel lief.


    Monique

    16 mei 2016

    Super leuke winactie!
    Ik volg al een tijdje je blog, maar ik ben meer een silent reader.
    Ik ben samen met een van mijn vriendinnen naar de Stars dance tour geweest in de Heineken music hall. Dat is inmiddels al een paar jaar geleden, maar destijds was het moeilijk om haar mee te krijgen. Ik was toendertijd 16 en ik was serieus van plan om hoe dan ook bij dat concert te komen, van het hoge noorden naar Amsterdam. Naar het concert gaan voelde namelijk als afsluiting van een moeilijke tijd van pestten, waar ik altijd Selena Gomez luisterde. Uiteindelijk hoefde ik niet alleen, maar nu een paar jaar later komt ze weer naar Nederland en ik zou graag heen willen. Ik heb een vriendin gevraagd, maar ze is niet zo’n fan meer en ze spendeert het geld liever aan haar vriendje en de vakantie. Moreel van het verhaal ik heb niemand die mee wil. Alleen gaan is toch minder gezellig en heb dus geen kaartje gekocht.
    Ik ken je alleen van je blog, hoewel je blog ook persoonlijk is, maar je lijkt me een heel gezellig persoon en ik zou het leuk vinden om te winnen en samen het concert te bezoeken.



    16 mei 2016

    Wooohooo Femke wat een te leuke winactie. Ik ken je ‘probleem’… Ik ben ook de enige in mn vriendengroep die alle liedjes van Demi en Selena kent #noshame!! Misschien kunnen we wel selena buddy’s worden ❤



    16 mei 2016

    Wow, wat een super gave winactie! Echt heel lief en origineel (: Ik vind Selena echt top, en zou het dan ook wel heel cool vinden om naar Ziggo Dome te gaan voor haar concert met jou! Ik doe zeker mee en volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin’. Liefs, Hillene


    Romy v. Ham

    16 mei 2016

    Wow coole actie. Ik zou graag selena in het echt zien, haar muziek steunt me en ze is een echt voorbeeld voor me. Ik heb haar cd en luister er bijna elke dag naar. Verder lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, zoals jou! Je lijkt me een toffe meid en geweldig gezelschap voor zoiets als een concert van Selena Gomez! Ik ga je meteen liken en de je veel succes wensen met het uitkiezen van een winnaar!



    16 mei 2016

    En ik ben zo iemand die van al die muzieksoorten houd! Ik kan niet wachten tot Demi eindelijk eens naar NL komt. Please hurry Demi! Maar Selena lijkt mij ook super tof om live te zien.. volgens mij moet dat een geweldige show worden! Met Demi ga ik dezelfde struggle hebben.. met wie moet ik gaan? Al zou ik dan maar gewoon alleen gaan. Want Demi. Lijkt me heel gezellig om samen met jou een concertje te pakken. Of noujaa.. concertje.. zeg maar concert! Ik volgde je al overal ♡ Fingers crossed!



    16 mei 2016

    Wauw, wat een super leuke winactie!! Ik doe zeker mee! Zelf heb ik ook niemand om mee te gaan, dus het lijkt me super leuk om samen met jou te gaan en lekker keihard mee te zingen met alle liedjes! Nu maar hopen dat ik win! :D



    16 mei 2016

    Wat lijkt het me ontiegelijk tof om daar heen te gaan! Het probleem van ik-ben-de-enige-uit-mijn-vriendengroep-die-selena-waardeert is zo ontzettend herkenbaar, het is ook mijn reden waardoor ik geen kaartje heb gekocht waar ik nu stiekem heel erg van baal. Misschien dat ik het als ik niet met jou direct mee ga, uiteindelijk zelf alsnog een kaartje bestel Anyhow; super tof dat je dit doet & ik volg je al op insta


    Camille

    16 mei 2016

    Ik schreeuwde letterlijk toen ik dit las! Ik ben ook de enige van mijn vriendinnen die Selena Gomez echt ongelooflijk super vindt (en mijn moeder opnieuw meesleuren, met al die gillende meisjes… tja) alleen is Amsterdam redelijk ver voor mij. Ik hoop dat je iemand anders zeer gelukkig kan maken!



    16 mei 2016

    Ik wil dol graag mee omdat ik sowieso selena voor de 2e keer wil zien in het echt en omdat ik in het zelfde schuitje zit.
    Mijn vrienden en familie houden van totaal andere muziek dan ik.
    Dus de 2 concerten waar ik ooit naar toe geweest ben, was met een niet fan.. En dat is toch minder leuk!

    Met een echte fan, die ook nog eens alle andere favo zangeressen leuk vind gaan is toch een kleine droom ;).


    Nathalie

    16 mei 2016

    Wat een super gave actie Femke! Dit laat wel weer eens zien wat voor een fantastisch mens je bent ❤. Ik ben een trouwe volger van je blog en vind het altijd heerlijk om je artikelen te lezen, vooral omdat je zo down to earth bent en gewoon (dichtbij) jezelf blijft . Zo’n soort blog hoop ik ook ooit te hebben (ben er al druk mee bezig, haha).

    Maar nu over Selena! Ik volg haar eigenlijk al heel erg lang, vond haar erg leuk in Wizards of Waverly Place, Monte Carlo (met Leighton Meester ❤), The Princess Protection Program (met Demi ❤) en natuurlijk alle andere films waar ze in speelt.

    En natuurlijk vind ik haar muziek ook geweldig. Ik heb het album Kiss and Tell met The Scene bijvoorbeeld compleet grijs gedraaid. Vind het ook geweldig dat ze zichzelf ook blijft ontwikkelen en groeien. Dat merk je enorm aan de muziek die ze maakt. En het lijkt me onwijs gaaf om haar live te zien optreden ❤. Want net als jou ben ik gek op de muziek van Selena, Demi & Taylor, maar ken ik niemand die mee zou willen naar een concert.

    En bonuspunt is om jou te ontmoeten natuurlijk



    16 mei 2016

    Dit ga je niet menen! WAT GAAF! En wat SUPER stom dat ik geen facebook heb. Kan ik ook mee doen als ik je op al die andere social media wel volg en alleen niet op facebook? Zeg please dat het kan want ik ga helemaal uit mn dak dan! ☺


    Femke - Youniqueblog

    16 mei 2016

    Voor jou maak ik een uitzondering, dus: JA! :-) <3



    16 mei 2016

    Hii Femke,

    Ik voel je pijn, haha! Mijn vrienden zijn ook afgehaakt toen ik heel enthousiast was over Selena Gomez. Het lijkt me zo gaaf om naar haar concert te gaan en zeker als dat samen met jou zou kunnen en mogen. En anders weet ik zeker dat je iemand anders heel blij gaat maken met deze supertoffe winactie.

    Oh ja, ik volg je al op de meeste social media kanalen. ;)

    Liefs,
    Nadeche



    16 mei 2016

    OOOOOH! Ik zou zo graag mee willen! Ik heb precies hetzelfde probleem als jij hebt! Ik ben de enige in mijn vriendengroep(en) die van Selena, Demi, Taylor et cetera houdt en sta er dus vaak alleen voor! Het lijkt me daarom ook dan super leuk om met jou te gaan, zodat we samen zielig kunnen zijn ;-). Nee, zielig zijn we niet, maar moeilijk hebben we het daarom soms wel ;-).

    Het weerhoudt me dan soms ook om naar een concert te gaan, omdat het ook weer ‘zielig’ is (voor je gevoel) om naar een concert te gaan! Dat is het niet, maar zo voelt het dus wel.

    Ik hoop ontzettend dat je mij als winnaar kiest en dan kunnen we samen, zoals je al zei, op Me & The Rythm dansen!

    Groetjes, Danny


    Sabrina

    16 mei 2016

    Ohhh zo leuk dit! Ik snap precies wat je bedoelt met die muzieksmaken van je vriendinnen ja. Mijn vriend wil ook best mee naar Selena Gomez maar dat vind ik saai haha…#shameonme. Naar Justin Bieber had ik wel iemand gevonden dus nu moet ik eigenlijk wel naar haar ook. Ik heb zelfs nog op twitter(sabrinadrenth) een oproep geplaatst maar ook daar reageerde niemand op haha. Oke einde zielig verhaal, het lijkt mij dus heel leuk om mee te gaan! En proberen om een foto te maken met de persoon met de meeste instagramvolges is wel iets wat vanaf nu op mijn bucketlist staat hoor .haha anyway het lijkt me dus heel leuk. Ik volg je bijna overal & succes iedereen :) liefs sabrina


    Nandy

    16 mei 2016

    Wat een onwijs toffe winactie!! Ik vind je een super leuke blogger en ik lees altijd met veel plezier je blogposts, mij lijkt het leuk om je te ontmoeten en om natuurlijk samen met jou te zingen en dansen op de gave nummers van Selena Gomez! Veel liefs Nandy


    Marrit

    16 mei 2016

    Waaaauw, wat een super toffe actie! En niet eens gesponsord!
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet perse fan ben van Selena maar het wel super gaaf zou vinden om zo´n ster in het echt te zien. Natuurlijk wordt het nog beter als jij meegaat, de persoon achter het blog die ik elke dag bezoek! Misschien geen overtuigende reactie maar ik zou de ervaring zeker niet willen missen! Tot 18 oktober?! ;)



    16 mei 2016

    Ik wil graag mee doen! Ookal heb ik geen facebook, ik volg je wel op al je andere media! Ik wil graag winnen want Selene is geweldig! Ik ben al heel lang fan, en fan van jou,EN ik ben nog nooit naar een concert geweest! Het lijkt me super gaag om samen met uitgerekent JOU naar een van m’n voorbeelden te gaan, Succes met de winnares kiezen!



    17 mei 2016

    OMG. Beste. Winactie. Ooit! Ik heb zelf geen kaartjes gekocht omdat er al vier concerten op de kalender staan dit jaar (Pentatonix, Beyonce, Coldplay en Justin Bieber), maar OH wat zou ik graag met jou naar Selena Gomez willen! Ik ga gewoon een gokje wagen <3



    17 mei 2016

    Oh ja, ik like je natuurlijk overal waar dat mogelijk is, maar dat spreekt voor zich! Hihi!


    Sam

    17 mei 2016

    Dit is echt zo tof! Ik had je foto gisteren al op Instagram voorbij zien gaan en reageerde als een idioot super snel onder de foto, terwijl er stond dat het eigenlijk hier moest, oeps..
    Een paar weken terug appte ik mijn vriendin of ze met mij mee wilde naar Selena, dat wou ze, heel graag zelfs. Omdat er op Ticketmaster niet heel vele goede plekken meer beschikbaar waren ging ik maar weer eens een bezoekje wagen aan marktplaats. Ik was al druk bezig met het zoeken van betere kaartjes, totdat ze appte dat ze de 15e al op vakantie ging. Dat was echt een hele erge tegenvaller, want we wouden er samen zo graag naartoe! Maar dat typische zielige verhaal even ter zijde. Ik zat er nog wel over na te denken om dan misschien met mijn vader te gaan, maar dat leek me niet zo’n sterk plan (al het gegil zou hem niet veel plezier doen). Maar helemaal alleen gaan is natuurlijk veel minder leuk dan wanneer je je enthousiasme kan delen met een ander! Ik doe dus zeker mee, want Revival is een TE GEK album en Selena slays, heb haar altijd al live willen zien! Vaak dan zet ik haar album keihard op en zing is keihard mee met mijn lievelingsnummers en smelt ik weg bij ‘Nobody’ (dat is zo’n mooi lied omg). Ik wens je in ieder geval alvast heel veel plezier, genieten!

    ps. weet dat ik een diehard fangirl ben en me niet laat kennen als het om gillen gaat, haha! Laatst bij Shawn Mendes keek iedereen me gek aan, en terecht ook lol.


    Sam

    31 mei 2016

    Sorry ik kon het niet laten, ik hoop dat het niet erg is, maar naar mijn gevoel heb ik mijn vorige reactie te snel getypt. Het is echt zo’n zeik verhaal, los van dat het echt gebeurd is, maar nogmaals, ik zou echt super graag met je mee willen! Ik kan alleen niet wachten tot 1 augustus haha. Fingers crossed…



    17 mei 2016

    Wat leuk dat je dit weggeeft! Ik ben zelf niet ontzettend fan van Selena, dus ik gun het liever iemand die echt fan is van haar! Vind sommige liedjes wel heel leuk hoor, maar een concert is niks voor mij.. haha!



    18 mei 2016

    Wowww wat een leuke winactie! Jouw verhaal is zo herkenbaar! Mijn vriendinnen zeiden echt precies hetzelfde bij Meghan Trainor maar dat was achteraf en bij Taylor Swift was ik helaas te laat om kaartjes te kunnen bemachtigen. Ik heb het nieuwe album van Selena Gomez al zo vaak geluisterd (en de oude luister ik stiekem ook nog steeds) dus ik zou echt héél graag met je mee willen. Daarnaast ben ik verder weg gaan wonen dus zou ik het heel leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. (Jou!) haha. Je lijkt me zo’n toffe meid. Ik hou zelf ook erg van series en films kijken dus we zouden genoeg gespreksstof hebben haha. Daarnaast heb ik met mijn vriend een huis gekocht en die is in oktober na 1,5 jaar naar uitkijken en wachten dan ein-de-lijk klaar! Het zou dan dus dubbel feest zijn om dat dan te kunnen vieren met het concert van Selena.

    Ik heb je verder trouwens geliked enzo natuurlijk!



    19 mei 2016

    Wat tof zeg dat je dit doet! Ik doe graag mee. En waarom? Selena Gomez is echt een guilty pleasure voor mij, heerlijk. Ik zou dan ook graag met je meegaan. Ik ben eigenlijk nog nooit naar een concert geweest, ik tel K3 even niet mee :), en dat komt doordat ik niet lang kan staan en ik dus echt per se zitplekken moet hebben. Binnenkort ga ik voor het eerst naar een écht concert, naar Coldplay. Dus als ik dan ook nog naar Selena Gomez zou kunnen gaan ,heb ik de smaak wel meteen goed te pakken. Daarnaast lijkt het me natuurlijk hartstikke gezellig om met jou te gaan.

    Liefs,
    Lisanne



    19 mei 2016

    En ik volgde je natuurlijk overal al ;)


    Elise

    21 juni 2016

    Ik ben al dankbaar dat er een win actie voor selena is waar je teminste een kans maakt! Het is onmogelijk om nog voor mij zelf kaarten te krijgen voor haar concert waar ik onzettend van baal omdat ik haar al zo lang volg en haar muziek luister. Ik heb ook precies hetzelfde probleem als jou veel vriendinnen van mij hebben totaal niet dezelfde muzieksmaak. Selena is een van de enige artiesten die een goed gevoelt over mezelf geeft met haar muziek of haar persoonlijkheid zelf. Veel succes met iemand kiezen & succus na de ander mensen (alvast veel plezier 18 oktober!)


    Melisa

    2 juli 2016

    Heey Fem sorry ik las het fout stuurde je een mailtje.. Oops. EN HELL YES I WANNA GO WITH YOU TO THE QUEEN Waarom? Ik kan er wel 99 opnoemen maar ff serieus. Ze heeft me in een rare manier geholpen met haar muziek en gewoon hoe posetief ze blijft met alles. Nou succes met lezen


    Lianne

    15 juli 2016

    Oh dit is echt gaaf! Ik ben meer fan van jou dan Selena Gomez ;) , maar ik volg haar muziek ookal sinds het begin. Je lijkt mij gewoon een hele leuke meid en ik gok dat jij ook wel van het fangirlen ben ;) dat maakt een concert alleen maar leuker! En het leuke aan Selena Gomez is dat ik alles mee kan blèren. Ik heb genoeg oefening daarvan gehad de laatste paar jaren. Je weet wel met zo’n haarborstel in de hand :’) ook vind ik het fijn dat ik dan niet alleen hoef. Natuurlijk kan ik alleen gaan, maar mij gaat het meer om de sfeer dan de muziek. Samen is alles leuker. Helaas krijg ik mijn vriendinnen niet gek voor Selena Gomez. Het allergaafste vind ik aan Selena Gomez dat aan het begin moest niemand hier in Nederland wat van haar weten behalve dan van Wizards of Waverly Place en tegenwoordig staat ze met haar muziek regelmatig in de top 40. Netals Nick Jonas, Joe Jonas (DNCE) en Demi Lovato. Zijn toch wel mijn helden uit de tienerjaren.

    Ik vind het echt tof dat je zo’n winactie doe! Wat leuk dat je zo persoonlijk betrokken ben met jouw lezers.


    Romy

    15 juli 2016

    Ik doe al mee met deze actie, maar ik waag altijd nog een extra kansje!


    Mariëlle

    23 juli 2016

    Hey,

    Waarom ik graag samen met jou zou willen is omdat het mij super gezellig lijkt. Zelf hou ik ook Selena gomez en demi lovato etc, maar helaas moet ik ook altijd alleen anders zie ik niks. Dus zag dit en dacht dat zou nog eens leuk en gezellig zijn samen naar het concert.