Things that made my week...#213 -
22/05/2016


things that made my week

Ola! Wat heb ik een waanzinnig drukke week achter de rug. Zo ging ik binnen 6 dagen maar liefst 4(!) keer uit eten. Pfoe. Wat er verder is gebeurd? Deze week droomden een vriendin en ik allebei over hetzelfde popidool, was één vriendin duidelijk even afgeleid toen er een cruciaal detail werd uitgelegd en deel ik weer mijn weekoverzicht in anderhalve minuut. Inclusief de hobbelige start van Wikkie’s modellencarrière. 

 • Wanneer Roy een liedje aan mij laat luisteren en bij één stukje zijn vinger omhoog houdt: “Ik vind dit zó’n heerlijk stukje tekst.” Ik: “Wat zingen ze dan?” Roy: *stilte* “Ik heb eigenlijk geen idee.”
 • Collega’s die een link delen van een verhaal waarbij de man de bevalling van zijn vrouw door middel van livestreamen op Facebook had uitgezonden. Ik: “Als mijn vriend het ooit waagt om mijn bevalling te livestreamen, zal ik zijn moord óók livestreamen”
 • Wanneer een vriendin zegt dat ze vanaf het station naar mijn huis loopt, maar een kwartier later er nog steeds niet is (lees: het is maar 7 minuten lopen). Ik, via de app: “Kun je mijn appartement nog wel vinden?” Vriendin: “Ja, sorry! Ik werd even afgeleid door de Zara…”
 • Als een vriendin app’t dat haar collega’s over bloggers praten en een collega blijkbaar enthousiast aan het vertellen is over Younique. ZO LEUK :-) <3
 • Wanneer Vriendin 1 een spel probeert uit te leggen die zij en een groep andere vriendinnen altijd spelen. Vriendin 1: “We hebben geen bord, dus we doen dus door middel van briefjes dingen aan elkaar uitleggen.” Vriendin 2: “Is dat een bordspel, of wat?” Roy: “Ze zegt net dat ze geen bord heeft.”
 • Als een vriendin en ik allebei kort na elkaar dromen dat we een liedje van Beyoncé zingen. Vriendin: “En… Wat zou deze droom ons proberen te vertellen?” Ik: “You have as many hours in a day as Beyoncé?”

En na jullie enthousiaste reacties van afgelopen week, hieronder weer mijn weekoverzicht in anderhalve minuut. In deze video laat ik een leuke verandering op dit blog zien (had jij het al gespot?), heeft Wikkie’s modellencarrière een hobbelige start en werken Roy en ik samen aan het geheime project (JA! Nieuwe hint: Het is een project wat we samen doen :-)!!!).


Hé hallo… Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?22 reacties


  22 mei 2016

  Wat een leuk overzicht alweer! Een bevalling livestreamen lijkt me wel echt een brug te ver haha. En dat van het stukje tekst, lol! Ik ben wel benieuwd naar jullie project. Gaan jullie misschien ook samen bloggen?! :P. Wikkie is trouwens zo leuk! X


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Wie weet, wie weet :-)! P.s. Ja, ik ben ook zo verliefd op Wikkie <3  22 mei 2016

  Haha wat een leuke dingen weer. Ik loop nu trouwens telkens als ik in de stadskant ben met mijn hoofd omhoog. Zou Femke daar wonen?


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Hahaha! Yep, I’m somewhere around ;-)  22 mei 2016

  Haha dat over stukjes tekst in liedjes herken ik. Zal wel in de familie zitten ;)
  En leuk hè, als je hoort dat mensen enthousiast over je blog zijn!  22 mei 2016

  Die (ijs)vormpjes zijn zo leuk!  22 mei 2016

  Leuke week heb je weer gehad! Ik heb ook wel een leuke week gehad en gister naar Delft geweest met mijn moeder!

  x


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Ooo, wat leuk! Wat hebben jullie daar gedaan :-)?  24 mei 2016

  We kwamen om een beetje te shoppen voor de zomer, maar dat viel een beetje tegen. Wel een korte jeansshort en een witte blouse gekocht! Vind delft gewoon een hele leuke en gezellige stad :)


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Ah jammer! Maar je hebt tenminste íéts meegenomen ;-) Ik ben zelf echt al lang niet meer in Delft geweest, dus lijkt me leuk om daar binnenkort nog eens heen te gaan!  22 mei 2016

  Wat grappig van die droom.  22 mei 2016

  Hahaha dat stukje van de Wikkie fotoshoot in je video! “You’re gonna be a model for a day” , “We nemen een andere kat” :’)


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Hahaha, dat was inderdaad echt een frustratiemomentje :’)  22 mei 2016

  4 keer uit eten in 6 dagen :D doe je goed!


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Pfoe, inderdaad!  22 mei 2016

  “We nemen een andere kat.” Hahahaha.


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  :-) <3  22 mei 2016

  Haha heel leuk dat filmpje erbij! TOT DINSDAG!


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Yay, thanks :-)!! Tot vanavond ;-)  22 mei 2016

  Toe maar 4 x uiteten binnen 6 dagen, mazzelaar! En Wikkie wilde duidelijk niet op de foto :P


  Femke - Youniqueblog

  24 mei 2016

  Sterallures, I’m telling you ;-)


  Maaike

  29 mei 2016

  Ooh, het filmpje is zo leuk, veel te kort ;)