Dingen waar ik enórm naar uitkijk in juni -
01/06/2016


Dingen waar ik naar uitkijk in juni
Er zijn deze maand zóveel dingen waar ik naar uitkijk dat ik niet eens weet waar ik zou moeten beginnen. Zo mogen Roy en ik eind deze maand eindelijk vertellen over ons nieuwe project, heb ik een heel toffe stedentrip op de planning staan en ben ik erbij wanneer mijn zus haar bruidsjurk gaat uitzoeken. En nog héél veel meer leuke dingen. In dit artikel vertel ik er meer over.

Het geheime project
Op de Facebook-pagina van Creatieve Dieren -jeweetwel: Roy’s bedrijf- is de eerste hint over ons geheime project al te vinden. Gelukkig mogen we eind deze maand bekend maken waar we nou precies mee bezig zijn. Het is voor ons ook zo moeilijk (en eigenlijk: best vervelend) om onze mond dicht te moeten houden. Zeker omdat we er momenteel ál onze vrije tijd in steken. Probeer dan nog maar met een uitgestreken gezicht de vraag ‘wat heb je afgelopen weekend gedaan?’ of ‘wat zijn je plannen vanavond?’ te beantwoorden. Wat er vervolgens weer in resulteert dat degenen met wie ik er wél over kan praten (vriendinnen en familie) over niets anders te horen krijgen. Ik denk dat zij stiekem ook opgelucht zullen zijn, wanneer ik ons verhaal aan iedereen kwijt mag.

Stedentrip
Whoop, whoop! Op dinsdag 21 juni is het zover: dan ga ik met mijn vader een aantal dagen naar Kopenhagen toe. Als (verlaat) afstudeercadeau mocht ik kiezen welke stad ik nog weleens samen met mijn vader zou willen bezoeken. En ik moet eerlijk bekennen: wat wás het een moeilijke keuze. Uiteindelijk koos ik toch voor Kopenhagen – om de één of andere reden trekt deze stad mij wel. Misschien vooral omdat ik al veel geluiden heb gehoord dat deze stad uitblinkt in design en toffe concept stores. Al gaan we heus niet vier dagen lang alleen shoppen. Je mag nu weer ademhalen, pap ;-). Heb jij nog een leuke tip van dingen die we in Kopenhagen móéten zien of doen? Laat dan zeker een reactie achter!

Always a bridesmaid
Toen mijn zus Anne vertelde dat ze ging trouwen en ik ook haar ceremoniemeester én trouwambtenaar mocht zijn, kon mijn geluk niet op. Uiteraard had ik binnen 3 seconden meteen een speciale Pinterest-folder aangemaakt: Always a bridesmaid. (Nóg leuker: ik heb ook een geheime Pinterest-folder aangemaakt voor haar bruiloft *duivelse lach*.). Er zijn op dit moment al héél veel belangrijke dingen voor de bruiloft geregeld, behalve… De jurk! Over een aantal weken heeft ze een afspraak bij de bruidsboetiek staan, en ga ik -gewapend met tissues- mee. Ik ben zo benieuwd naar wat ze zal uitkiezen. Uiteraard zie ik erop toe -als een echte ceremoniemeester betaamd- dat de bruidsjurk Instagram-waardig is. En binnen het budget. Dat ook.

Wat voor leuke dingen ik nog meer deze maand ga doen? Ik heb aanstaande zaterdag een bloggersmeeting bij Elle Aime. Dit is een ontzettend leuke winkel in Rotterdam gevuld met allerlei handgemaakte hebbedingen. Ik heb werkelijk geen idee wie er allemaal aanwezig zullen zijn, maar ik ben in ieder geval ontzettend blij dat ik Roy mag meenemen. Roy is nog nooit eerder naar een blogevent geweest, dus dat maakt het extra leuk (en spannend!). Verder mag één van mijn oma’s deze maand 90 kaarsjes uitblazen en wordt dat gevierd met een etentje. En had ik al verteld dat ik met mijn moeder naar Groots met een zachte G van Guus Meeuwis ga? Mijn ouders hadden kaartjes gewonnen, maar gezien mijn vader naar eigen zeggen ‘hier niet dood gevonden wil worden’ ga ik mee als mama’s +1. Dat belooft hilarisch te worden, want mama en ik kennen allebei alleen de bekende nummers van Guus Meeuwis. Maar hé… Die zingen we zonder twijfel vol overgave.

Wat zijn jullie plannen deze maand? Hebben jullie leuke dingen om naar uit te kijken?

P.s. En, en, en…. EIND DEZE MAAND IS FINDING DORY IN DE BIOSCOOP TE ZIEN. Mijn meest favoriete Disney-karakter óóit. Mijn leven is compleet nu.

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER39 reacties


  1 juni 2016

  Volgens mij dus een onwijs leuke maand op komst.  1 juni 2016

  Spannend hoor dat project! Ik ben heel nieuwsgierig!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ja, dat snap ik! Gelukkig kan ik het heel snel bekend maken :-)  1 juni 2016

  Klinkt als een hele leuke maand! Kopenhagen lijkt me ook een hele gave stad, en ik wil er dan zeker ook nog een keer naar toe  1 juni 2016

  Wat een leuke plannen. En, OMG, Finding Dory!!! Haha, ik kan niet wachten. Je bent wel een teaser hoor, rond jullie geheime project. Ik ben ZO nieuwsgierig. En wat leuk dat je op citytrip gaat! X  1 juni 2016

  Wow, wat leuk dat je de ceremoniemeester op de bruiloft van je zus mag zijn!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ja, ik vind het ook zó’n eer :-)!  1 juni 2016

  Haha herkenbaar! Ik praat thuis ook alleen maar over iets wat pas eind deze maand bekend gaat worden. Oooh en een jurk uitzoeken voor iemand anders lijkt me zo leuk! Dit belooft een leuke maand te worden!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Oooo, je maakt me nieuwsgierig! Ik ben heel benieuwd :-)!!  1 juni 2016

  Wat een leuke dingen allemaal! Ik ben nog steeds heel nieuwsgierig naar jullie projectje ;)
  En Kopenhagen is geweldig. Er is daar genoeg te doen, maar het grote park bij het Rosenborg kasteel is wel echt heel leuk om te wandelen en als het lekker weer is, even lekker te picknicken ofzo, de kleine zeemeermin uiteraard en pretpark Tivoli is ook wel een mooi park.
  En ja Dory… daar zit ik ook op te wachten :) hahaha


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ah, dankjewel voor de tips :-)!! Heb ik namelijk écht nodig, omdat ik nog vrij weinig tijd heb gehad om mezelf erin te verdiepen.  1 juni 2016

  Benieuwd naar je project & veel plezier in Kopenhagen!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Dankjewel :-)!  1 juni 2016

  Wat schrijf je toch leuk :-) Ik super benieuwd naar het project, dus ik houd het zeker in de gaten! En Kopenhagen lijkt me een prachtige stad, nog nooit geweest, maar ik zou er zeker ook nog eens heen willen!  1 juni 2016

  Haha ik ben benieuwd naar het project! En tofff, Guusie ;)


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Kedeng, kedeng ;-)  1 juni 2016

  Yay, leuke plannen in juni! En natuurlijk onze maandelijkse sushi-date moeten we weer even gaan vastleggen! ;)


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Jaaaa! De volgende keer toch maar weer Mo-jo ;-)?!  1 juni 2016

  JAAAAA KOPENHAGEN! Ooo ik ben zo verliefd op die stad. Alles is zo fijn daar! Laat vooral even weten als je nog tips nodig hebt maar, als je net als ik van ontbijten houdt, ga vooral eten bij Grød. Overheerlijk! Je vind het in Torvehallerne (dat is sowieso heel erg leuk) de en in de Jægersborggade. Wat ook een hele leuke straat is om lekker winkeltjes te kijken. Daar zit bijvoorbeeld Kaktus. Het is precies wat je denkt, een winkel met alleen maar cactussen! PS: wil je nog wat voorpret, ik maakte een filmpje van mijn trip afgelopen maand. Staat op mijn blog!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ah, ik wil HEEL GRAAG tips, dus: keep them coming! En ik ga ook meteen even naar dat filmpje op je blog kijken – LEUK :-)


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  P.s. Ik ben je even OVERAL gaan volgen – waarom deed ik dat nog niet :’)?!  1 juni 2016

  Wat een leuke plannen allemaal! Zeker gaaf dat je naar Kopenhagen gaat. Ik ga over 3 weken met de camper naar Zweden en dan rijden we langs Kopenhagen.

  x


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ooo, wat tof! Gaan jullie daar ook een ‘stop’ maken :-)?  1 juni 2016

  We hebben een aardige grote camper, namelijk 7 meter lang, dus ik denk niet dat we echt naar kopenhagen gaan. Wel verblijven we de eerste nacht waarschijnlijk in zuid Denemarken. :D


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Dan is het inderdaad héél begrijpelijk ;-) Maar wat tof joh! Klinkt nu al als een awesome vakantie!  1 juni 2016

  ahh wat een leuke maand!  1 juni 2016

  Ik ben echt zo benieuwd, je weet de spanning wel goed op te bouwen, haha! En wat een leuke maand heb je voor de boeg. Ik kan me voorstellen dat je je hier op verheugt. Geniet er van! X


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Lief, dankjewel Simone :-)!  1 juni 2016

  Wat een leuke maand heb je voor de boeg! Heel veel plezier op de bruiloft en je stedentrip met vaders, zo bijzonder dat je dat doet!
  Deze maand ga ik 6 weken naar Amerika, dus dat is heeeeeel leuk haha. Liefs.x


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  WHAAAA! IK BEN ZO JALOERS!!! Wat fantástisch :O Heeeel veel plezier alvast!  1 juni 2016

  Wat leuk dat je met je vader naar Kopenhagen gaat! Ik ben trouwens erg benieuwd naar je project!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Ja, ik heb er ook echt zin in :-)!!!  1 juni 2016

  Wat een leuke plannen! Ik organiseer een vegan potluck in Antwerpen op 26 juni. Daar heb ik heel veel zin in!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Wat klinkt dat tóf! Jammer dat ik niet in de buurt woon :-(  1 juni 2016

  Oeh, jij gaat écht een hele leuke maand tegemoet. Ik ben jaloers op je stedentrip plan. Ik wil ook heel erg graag naar een mooie en, voor mij, nieuwe stad om dingen te ontdekken. Geniet van de leuke dingen!


  Femke - Youniqueblog

  1 juni 2016

  Superlief! Dankjewel Sara :-)  1 juni 2016

  Neem maar vééééél tissues mee ;-)  2 juni 2016

  ahhh lijkt me zooo leuk om die trouwdingen te mogen regelen enzo. En de jurk, oh my. Ik kijk trouwens ook onwijs uit naar Finding Dory én naar Me Before You! :D  3 juni 2016

  Kopenhagen lijkt mij een hele leuke stad!