3 favoriete dingen van dit moment -
30/05/2016


kindle paperwhite ereader

Vraag me niet waarom, maar ik vind het altijd heel leuk om een lijstje met favorieten te maken. Misschien omdat ik altijd zoveel leuke dingen ontdek waar ik kriebels van krijg, dat ik ze gewoonweg met jullie móét delen. Want hé… Als deze dingen míj heel blij maken, dan jou vast ook. Zo deel ik in deze post de nieuwe Fashionista schoolagenda én mijn (totaal onverwachte) nieuwe favoriete lipstick. Benieuwd?

Fashionista schoolagenda 2016 - 2017
Fashionista schoolagenda 2016 - 2017
Fashionista Schoolagenda 2016 – 2017 – Ik liet het in de post over de schoolagenda’s van 2016 – 2017 al even vallen, maar ook dit jaar mocht ik opnieuw meewerken aan de Fashionista Schoolagenda. Zó leuk! De schoolagenda’s hebben een Parisienne-thema wat je schooljaar très jolie zal maken. Zo vind je in de agenda een heleboel leuke artikelen(als ik even mag opscheppen), zoals bijvoorbeeld een invulverhaal, handige beauty hacks en wekelijkse notes met originele do’s en handige tips. Daarnaast hebben de agenda’s ook een praktische spiegel aan de binnenkant én een stickervel met macarons, een croissantje en Franse shoutouts (au revoir!). En persoonlijk ben ik ook fan van de pagina’s bedrukt met oogjes – zo zoet!  Enthousiast geworden? Je kunt de agenda’s (en andere bijpassende spullen) nu kopen bij Primera en Bruna.

bruine lipstick don't stop the nude essence
Bruine lipstick – Mijn nieuwe obsessie: bruine lipstick. Normaal kan ik geen afstand doen van mijn Bourjois lipstick in de tint Pêche Cocooning (ik draag ‘m onder ander in deze post). Toen ik echter langs verschillende schappen met lipstick liep, kon ik uiteindelijk toch geen weerstand bieden tegen een ‘mysterieuze’ bruine lipstick. Na verschillende tinten uit te hebben geprobeerd viel ik voor de budget lipstick ‘Don’t Stop The Nude’ van Essence (€2,39). Ik vind ‘m zó tof! Het is wel een ietwat gewaagde tint voor overdag, maar het kan prima mits je de rest van je look rustig houdt. Het enige nadeel vind ik aan deze lipstick dat ‘ie niet blijft zitten wanneer je gaat eten. Drinken prima, maar een maaltijd is too much. Maar hé… Voor die paar euro kan ik dat best door de vingers zien. (Pssst! Ik draag ‘m ook in de nieuwste vlog om 1:36.)

kindle paperwhite ereader
Kindle e-reader – Jullie konden het al zien in mijn laatste vlog: ik kreeg afgelopen week gewoon een e-reader cadeau. Zó ideaal. Toevallig was ik al langere tijd aan het twijfelen om een e-reader aan te schaffen. Niet zozeer voor thuis, maar vooral omdat ik het on the go gewoon héél relax zou vinden om een boek te kunnen lezen. Denk bijvoorbeeld in de trein of op vakantie. Gezien ik eind juni met mijn vader een aantal dagen naar Kopenhagen ga (En er vást nog wel een zomervakantie geboekt gaat worden. Ooit.), kwam deze Kindle Paperwhite e-reader dus op precies het juiste moment. En met een opslag voor maar liefst 1100(!) boeken kan ik even vooruit…

Wat zijn jullie favoriete dingen van dit moment? Of hebben jullie nog een andere leuke ontdekking gedaan?



23 reacties


    30 mei 2016

    Zooo vet dat je een Kindle hebt gekregen! Superleuk, ik wil ook een ereader! Die bruine lipstick is heel apart, maar ik vind ‘m wel erg leuk staan! En wauw, wat een mooie schoolagenda :)! X



    30 mei 2016

    Ik vind favorieten ook altijd leuk :-)! Die bruine lipstick staat je goed zeg. Hoe tof dat je een e-reader kreeg en hoe fijn dat dit precies op het juiste moment was! Mijn favoriete dingen zijn op dit moment mijn ‘nieuwe’MAC lipstick in de kleur Brave, mijn e-reader (van Sony) en mijn zonnebril (omdat ik vorige week in Marokko zat en nu in Frankrijk..alhoewel het nu al 2 dagen regent haha)!


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Wat lief, dankjewel! En ik heb even de kleur Brave van MAC opgezocht – wat een mooie kleur <3 P.s. Nog héél veel plezier in Frankrijk, hopelijk stopt het snel met regenen...



    30 mei 2016

    Ik heb zelf ook een e-reader en daar ben ik echt heel blij mee, nog steeds. Het is zoveel gemakkelijker om mee te nemen dan een dik boek dat je de hele dag moet meesleuren. Dus ja, ik ben fan!


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Ja, ik vind het ook gewoon zó handig :-)!



    30 mei 2016

    Ontzettend mooi die lipstick! <3


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Dankjewel <3


    Marrit

    30 mei 2016

    Oeeee, ik heb pas geleden ook een ereader gekocht! Super handig! Binnenkort een lijstje met favoriete boeken? :D


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Wat een goed idee – ik ga ‘m noteren :-)!



    30 mei 2016

    Aaah ik wil ook een e-reader! Ben benieuwd hoe deze je bevalt!



    30 mei 2016

    Leuke favorieten! Ik vind die lipstick je erg goed staan


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Dankjewel, superlief!



    30 mei 2016

    Wauw, wat staat deze lipstick je ontzettend mooi zeg! Ik heb ook al een aantal keren staan kijken naar deze lipstick. Ik denk niet dat ik hem nu zal aanschaffen, in de zomer (zeg ik, terwijl het MEGA hard regent, haha) draag ik namelijk liever lichtere kleuren. Maar als hij nog in het assortiment zit als het weer najaar wordt dan is dit wel een goede overweging!


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Ah, superlief dankjewel! Ik snap je punt trouwens heel goed. Ik draag ook eerder lichtere tinten in de zomer. Dit vind ik dan wel weer leuk voor ‘s avonds :-)



    30 mei 2016

    Aaah een e-reader is zo fijn! Ik kan niet meer zonder, al lees ik nog steeds heel graag fysieke boeken hoor!



    30 mei 2016

    Die lipstick staatje heel goed! En wat een fijn prijsje zeg, daar kun je nog eens een lipstick voor kopen :) en wat tof dat je een e-reader hebt gekregen, ben heel benieuwd naar je ervaringen!


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Jaaa, ik zal het zeker delen :-)!



    30 mei 2016

    Ik ben ook al helemaal verslingerd aan mijn e-reader. Misschien moeten we boekentips uitwisselen? ;)


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Jaaa, leuk! Al kom ik helaas té weinig aan lezen toe… Tips zijn in ieder geval altijd welkom :-)



    31 mei 2016

    Oh de agenda is zo mooi! I want it.



    31 mei 2016

    Bruine lipstick staat je supergoed! :)


    Femke - Youniqueblog

    31 mei 2016

    Dankjewel :-) lief!



    31 mei 2016

    Ik hou ook meer en meer van bruinige lipstick.