Things that made my week...#215 -
05/06/2016


Things that made my week def

Deze week is voor mij echt voorbijgevlogen. Bizar, gewoon. Deze week had Roy het totaal niet door toen ik hem een compliment gaf, dacht ik héél even dat ik op een a-romantische manier ten huwelijk was gevraagd en zet ik in de wekelijkse vlog vijf redenen op een rij waarom Wikkie afgelopen week awesome was. Want dat mag ook gezegd worden. 

  • Ik, wanneer Roy de kamer binnenloopt: “Hottie, hottie.” *Roy zet waaier aan* Ik: “Ik bedoelde jou.”
  • Wanneer Roy een chatgesprek laat lezen dat hij -namens mij- met een klantenservice had. Ik, terwijl ik hardop aan het lezen ben: “… Mijn man heeft ook een eigen bedrijf. Huh? Mijn man?” *stilte* “Heb je me zojuist op héél a-romantische wijze ten huwelijk gevraagd?”
  • Wanneer Roy heel spontaan een liedje begint te zingen: “I see it in my fingers… Oh, wacht. Dat klopt niet, hè?”
  • Heerlijk hoe een kat het ultieme excuus is om langdradige gesprekken met jezelf te voeren. Vooral als je dit pas na zo’n tien minuten in de gaten hebt.
  • Als een collega en ik het nieuwe gezicht van een lingerielijn bespreken. Collega: “Ik vind haar niet leuk. Zo.” *loopt weg* Ik: “Ik vind haar wel leuk. Zo.” *loopt ook weg* Waarop een andere collega hardop in lachen uitbarstte om onze diepgaande discussie ;-)
  • Wanneer collega 1 -en tennisfan- enthousiast de afdeling komt binnengelopen: “Kiki wint, Kiki, wint!” Collega 2, ietwat bedenkelijk: “De wedstrijd is nog bezig. Ze staat momenteel alleen nog vóór.” Collega 1: “Nou… Dan wint ze toch?”
  • Als Roy en ik –na een tip op Instagram– op zoek zijn naar een goed hotel in Skiathos of Skopelos. Ik, na een heleboel krakkemikkige hotels te hebben gezien: “Hè, hè… Dít is pas een mooi hotel. Waarom is dit de enige in de buurt?” *kijkt nog eens goed* “Oh, wacht… Dit hotel staat op Corfu.” Roy: “Nou, ook prima toch?” En tadaaa: zo hebben we (eindelijk!) afgelopen vrijdagavond onze zomervakantie geboekt.

En de vlog van deze week staat in het teken van… WIKKIE. Geheel per ongeluk, omdat ik er aan het eind van de week achterkwam dat 90% van wat ik had gefilmd, filmpjes van Wikkie waren. Oeps. Maar hé… Niet zonder reden. Wikkie had afgelopen week namelijk een heleboel grappige acties. P.s. Sorry dat de kwaliteit van de video niet fantastisch is. Ik heb namelijk vooral veel (noodgedwongen) gevlogd met mijn iPhone, omdat een kat zich uiteraard niet laat regisseren en ik vaak alleen mijn iPhone bij de hand heb om (Wikkie’s) spontane momenten vast te leggen ;-)

Hoe was jullie week? Ging het voor jullie ook snel voorbij of juist totaal niet?

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER



11 reacties


    5 juni 2016

    Ahhh die eerste opmerking :-). Wikkie, zo schattig. Ik vind Roy op het einde ook grappig “Corfuuuu toch?!” :-).
    Mijn week was bijzonder, ik deed mee aan de Alpe d’HuZes (evenement waarbij je lopend of fietsend de Alpe d’Huez beklimt en daarvoor geld inzamelt in de strijd tegen kanker). Nou wil ik dat heel de wereld zo is zoals op die berg, de saamhorigheid en sfeer zijn daar zo tof. Overigens ben ik wel blij dat ik thuis ben en het lekker weer is hier want man, man, man.. wat was het koud op die berg haha!


    Femke - Youniqueblog

    5 juni 2016

    Wow, wat tóf! Wat ontzettend knap (en goed!) dat je dit hebt gedaan. Ik kan me inderdaad goed voorstellen dat de sfeer daar fantástisch was. Echt een gevoel om vast te houden. Enne: gelukkig is het hier nu inderdaad lekker warm ;-)



    5 juni 2016

    Wikkie is echt zo’n schattebolletje :-)



    5 juni 2016

    Ik vind jullie leuk.


    Femke - Youniqueblog

    5 juni 2016

    Haha! Lief <3



    5 juni 2016

    aaahw wikkie is zo cute XD en die schotel ziet er opzich wel lekker uit :D



    6 juni 2016

    haha favoriete artikel, dit maakt mijn maandagmorgen weer goed ;)


    Femke - Youniqueblog

    9 juni 2016

    Wat lief Sophie! Dankjewel :-)



    6 juni 2016

    Aaah wat fijn dat jullie op vakantie gaan!!! <3 Heerlijk!


    Femke - Youniqueblog

    9 juni 2016

    Jaaa, ik ben zó blij!



    15 juni 2016

    Zo een leuke video ;-)