Mijn favoriete dingen in ons interieur -
04/06/2016


Favoriete dingen in ons interieur def

Inmiddels wonen Roy en ik alweer een half jaar samen… Kunnen jullie geloven hoe snel de tijd gaat? En wat is er in die maanden veel veranderd. We begonnen met een leeg canvas, maar in de loop der maanden hebben we ons appartement stukje bij beetje meer aangekleed om het echt ons thuis te maken. Ik laat dan ook graag mijn favoriete dingen in ons interieur zien. En de meeste dingen zijn ook nog eens zelfgemaakt!

 

favoriete dingen in ons interieur IKEA sinnerlig
Decoratieplanken boven de eettafel – Hoewel we een prachtige lamp boven de eettafel hadden gehangen, bleef wat ons betreft het eetgedeelte toch een beetje… Saai. We besloten uiteindelijk zelf een groot schot aan de muur te hangen en hieraan een aantal planken te bevestigen om leuke spulletjes op te zetten. Zoals deze IKEA Sinnerlig flessen gevuld met (nep)takken. Ik ben er nog iedere dag blij mee – zeker omdat de wandplank genoeg ruimte biedt om te variëren qua stijl en kleuren. Overigens heeft het ook vrij weinig gekost. Ik durf niet precies te zeggen hoeveel, maar ik geloof dat we in totaal voor de planken €10 à €15 hebben betaald. Het schot kochten we namelijk bij karwei en de planken (inclusief houders) bij Action.

favoriete dingen in ons interieur klok zuiver
Petite klok – Voor Kerst kreeg Roy van mij deze klok van Zuiver cadeau. We waren er allebei verliefd op geworden toen we ‘m online tegenkwamen en ik besloot ‘m dan ook cadeau te doen. Enige nadeel: hij viel veel kleiner uit dan van tevoren verwacht. Op de foto leek hij namelijk behoorlijk groot, maar ‘in het echt’ bleek het slechts een petite klok te zijn. Toch bleek de klok perfect te passen bij ons interieur, dus we zagen geen reden om ‘m terug te sturen. Je weet bovendien wat ze zeggen: klein, maar fijn!

favoriete dingen in ons interieur eyoba bijzettafels favoriete dingen in ons interieur eyoba bijzettafels
Houten bijzettafels – Waar ik misschien nog wel het meest blij mee ben (en trots op ben!), zijn onze houten bijzettafel. Ze waren misschien een beetje ‘suf’ bij binnenkomst, maar behulp van een likje verf en een witte mand van ijzerdraad zijn ze echt súperleuk geworden. Je vindt hier de voor- en na foto’s. Bovendien is het echt ontzettend handig om drie verschillende bijzettafels te hebben, omdat je dan de mogelijkheid hebt om de ene tafel (met bijvoorbeeld drinken) nét dat beetje dichter bij de bank te zetten. Enorm handig.

favoriete dingen in ons interieur kapstok dierenhoofden
Dieren kapstok – Nóg een kerstcadeau die ik volgens mij nog helemaal niet met jullie had gedeeld: deze kapstok in de vorm van dierenkoppen. We kregen van mijn schoonouders een neushoorn, giraf, olifant en konijn. Het staat enorm gezellig en we krijgen er dan ook veel (verbaasde) complimenten over van gasten. Overigens gaat Roy ze nog bevestigen aan een houten plank, gezien onze muur niet heel stabiel is en ze niet zo stevig in de muur zitten als we zouden willen. Maar hé… Hebben jullie ze nu in ieder geval kunnen zien.

favoriete dingen in ons interieur ikea cactussen kratje favoriete dingen in ons interieur ikea cactussen kratje
Catus in een kratje – We deden het idee op bij IKEA (als in: we zagen een kratje met hierin cactussen hangen), en vonden het zó’n tof idee dat we het ook wilden namaken. Vervolgens waren we door de volledige IKEA gestruind om de benodigde spullen te zoeken, en gingen we (lees: Roy) thuis aan de slag. Vervolgens hebben we om het kratje heen diverse illustraties gehangen en is het zó’n gezellige plek aan de muur geworden. We zullen verschillende gaten moeten dichten wanneer we (ooit) weer gaan verhuizen, maar het is het beslist waard.

Wat vinden jullie de leukste dingen in ons interieur? 

Zeg ook eens ‘hallo’ op | FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER21 reacties


  4 juni 2016

  Wat hebben jullie een mooi appartement! Vooral de klok van zuiver vind ik gaaf  4 juni 2016

  Dat tafeltje ziet er mega cute uit! Dit zijn inderdaad leuke items, fijn weekend <3


  Lianne

  4 juni 2016

  Hebben jullie de illustratie van Wikkie nou twee keer? Leuk hoor! Ook grappig dat ze beide ietsje anders zijn door de achtergrond en het lijstje. Ik zou ook wel zo’n illustratie willen van mijn katten ^^


  Femke - Youniqueblog

  4 juni 2016

  Yep, inderdaad! We love Wikkie :’)  4 juni 2016

  Haha, wow, oog voor detail! Heel leuk!  4 juni 2016

  Er staan zoveel schattige items in jullie interieur! X  4 juni 2016

  Het ziet er echt onwijs leuk uit allemaal, en wat een onwijs leuk idee met die cactussen. Ik heb die zelf ook van de ikea maar nooit bij nagedacht op dat zo op te hangen  4 juni 2016

  Leuk is dat om te zien hoe je steeds meer je eigen plekje aan het creëren bent. Ik vind die rondje tafeltjes vooral heel tof, ben zelf ook nog op zoek naar eentje namelijk!


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Deze vond ik destijds bij Eyoba, echt veel plezier van gehad!  4 juni 2016

  Heel mooi interieur! Ik vind dat kattenlijstje heel leuk.


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Yay, thanks! Leuk om te horen :-)  4 juni 2016

  Het ziet er allemaal echt heel erg leuk en gezellig uit. Ik vind het kleine klokje echt heel erg schattig. <3


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Thanks! Wij vinden ‘m -uiteraard- ook echt heel tof.  4 juni 2016

  Het ziet er allemaal mooi uit! Vooral de cactussen vind ik erg leuk :)  5 juni 2016

  Die klok is zo leuk!  6 juni 2016

  Ah ik ben vooral verliefd op jullie tafeltjes!! <3


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Yay, dankjewel!  6 juni 2016

  Jaaa, leuk! Heel erg leuk zelfs. Dat kratje aan de muur en die bijzettafeltjes, I likeeee =D


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Súperleuk om te horen – dankjewel!  7 juni 2016

  Super leuk! vooral dat schot en dat kratje met cactussen, I LIKE!!


  Femke - Youniqueblog

  9 juni 2016

  Yeeah, leuk om te horen!